NİYETLERİ NE?? DOĞRU MU YAPTIM??

Eşin aklını peynir ekmekle mi yemiş?
elin adamına 30.000 çekecek
bu devirde kime güvenilir ,adam alır parayı görümcene de basar tekmeyi ohh mis ,sen sağ ben selamet

evli olsalar yine bir nebze anlaşılır .
ama böylesi çok dengesiz olmuş.
mutlaka eşinize iradenizi gösterin. evlilikte borçlar kazançlar birlikte. gerekirse kötü siz olun ama olumsuz kararınızı uygulatın.

bir daha da eşiniz sizden habersiz borca yüklü miktar alış veriş işine girmemesi gerektiğini güzelce anlatın

Kusura bakmayın da bu devirde kimseyle para muhabbetine girmemek gerek.
Herkes kendi yağında kavrulmalı.
Parası yoksa açmasın.
Emanet parayla iş mi kurulur.

Eşin aklını peynir ekmekle mi yemiş?
elin adamına 30.000 çekecek
bu devirde kime güvenilir ,adam alır parayı görümcene de basar tekmeyi ohh mis ,sen sağ ben selamet
Bende aynen bu cumleyi kurdum esime kimseye guvenilmez bu devirde dolandirici olmadigi ne malum diye ama dolandirici olsa neden evlensinmis goren esimi höt höt biri sanar ama bu konuda polyannacilik yapiyor

Bende
Kusura bakmayın da bu devirde kimseyle para muhabbetine girmemek gerek.
Herkes kendi yağında kavrulmalı.
Parası yoksa açmasın.
Emanet parayla iş mi kurulur.
Neler neler dedim parasi yok ama evlenmeyi planliyor daha bu adam.nasil yapicak dedim aklima dolandirici olabilecegi dustu asla dedim saf buldular benimkini

Bende aynen bu cumleyi kurdum esime kimseye guvenilmez bu devirde dolandirici olmadigi ne malum diye ama dolandirici olsa neden evlensinmis goren esimi höt höt biri sanar ama bu konuda polyannacilik yapiyor
Daha evlenmemiş ki (evlense de fark etmez yine geri ödeyeceğinin garantisi var mı yok)sözlü,
eşiniz çok iyi niyetli kolay kandırılan saf bir insan belli
sadece size ve çocuğunuza yazık üzüldüm
çünkü kendi düşen ağlamaz yanında sizde yanarsınız o sıkıntı

50.000 TL borcun altına girecek. Ödeyecek durumunuz var mı.? Olaki ödemediler. Daha evli bile değil görümce.
Çok cömert olduğumu söylerler. Paramı çok kolay harcarım. Ama varsa...
Olmayan para ( bankadan borç alınıp )başkasına borç verilmez.

Başkası için kredi çekmek nedir ya...
Eşiniz şunları biliyor mu; yeni bir kredili ürün kullandığında kredi puanı çat diye düşecek, kredi limitini azalacak belki bitecek, bir süre kredili ürün kullanmak istese de kullanamayacak, bu işgüzar arkadaşlar işi batırırsa ya da en basitinden canları istemezse ödemedikleri durumda siz mahvolacaksınız, 1 gün bile geç yatırsalar eşinizin kredi siciline bu durum işlenecek. Bunlardan haberi var mı?
Çocuğunuz var ve hamilesiniz, Allah göstermesin ya size acil para gerekirse?
Bunları anlatın bence, bu iş akıl işi değil.

Bu arada görümcenizle aranız bozulursa daha bile iyi olur. Böyle patavatsızlıklar, hadsizliklerle karşılaşmamış olursunuz. İki günlük sözlü nedir ya, adam belki parayı alıp kaçacak. Kaçmayacak bile olsa ne münasebet yani?

Görümcen de akılsız daha arada resmiyet olmayan adama bu kadar güveniyor, kardeşini onun amacına araç yapıyor
ters bir durum olsa hiç mi vicdanı sızlamayacak
böyle sorumsuz insanlardan nefret ederim
herkes kendi imkanlarıyla birşey yapsın yani başka insanları alet etmesin

eşinize konuyu kk ya açtım noop bana da kredi çekermi diye sordu deyin..
sözlü ne yahu evli bile değil ayrılırsa iki gün sonra.
ayrıca çocukta da iş yok insan sevgilisinin abisinden borç istermi yahu anası babası yok mu onlar çeksin krediyi..

Arkadaşım kuzenine kredi cekti 5 yıldır borç ödüyor kuzeni kumarda yemiş. Kız atandığında beri kendi parasını harcayamadı resmen açlık sınırında yaşıyor . Şu anda 23 yasindaysaniz siz kaç yaşınızda evlendiniz esiniz de baya küçükmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…