NİYETLERİ NE?? DOĞRU MU YAPTIM??

Ne görümceyi ne de onun sözlüsünü iyi niyetli buldum.
Eşiniz de henüz kendi çocuk ama aile babası olmuş.
Siz sonuna kadar haklısınız.
Akraba ile para ilişkisine girmek de doğru değil ortaklık yapmak da.
Eşinize ablasını kötülemeden, doğacak bebeğinizi, kendi geçim durumunuzu öne sürerek bu işe engel olun.

Zaten eşin onayı olmadan kredi çıkmıyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Asla kabul etmeyin. Ben kendi kardeşim için bile çekmem hatta kendime bile çekmem. Ödeyemem diye. Kaldı ki başkasının borcuna sadık kalmasını yıllarca dert edicem bide

Aynen eş için falan çekilmez asla. Sabahlara kadar uyuyamam ben. Bu konuda kimseye güvenmem

Çıkıyor ihtiyaç kredisinde,konut kredisi gibi kredi turlerinde imza aliyorlar

Çıkıyor ihtiyaç kredisinde,konut kredisi gibi kredi turlerinde imza aliyorlar
Çok saçma değil mi ya. Sonra haciz gelince her şeyi götürüyorlar. Belki kızın aldığı eşyaları bile. Kim faturasını tutuyor ki bunların. Benim diye ispatlasın. Bunun da değişmesi ve eş imzası ile alınması lazım aslında kredinin

Bende aynen bu cumleyi kurdum esime kimseye guvenilmez bu devirde dolandirici olmadigi ne malum diye ama dolandirici olsa neden evlensinmis goren esimi höt höt biri sanar ama bu konuda polyannacilik yapiyor
Bu devirde is kurmak kolay mi 30 binlira ile ne is kuracakmis damat bey merak ettim,esnaflarin isi suan zaten durmus durumda nasil is kuracak anlamadim 30 bin is kurmaya bile yetmez suan bir sürü para gideri olur,esin nasil guvenmis anlamadim,benim babamda esnaf kendi isini kurmak istiyen olursa sizi gecindirecek paranizin olmasi gerek der en az 6 ay hatta 1 senelik is yeri pat diye is yapmaz müşteri toplamaz bunun reklami var,bir suru odemesi var,ayrica 30 bin cekse bile hesabina 28.50 yada en fazla 29 gecer cidden bu parayla ne is kuracakmis.

Aynen oyle valla bugun bir kutu bebek sutune 120 lira verdim hayat cok pahali gercekten
Aynen eş için falan çekilmez asla. Sabahlara kadar uyuyamam ben. Bu konuda kimseye güvenmem
Oyle valla bende guvenemem asla da cekmem. Yarin bi gun borc girtlakta kapida buluruz kendimizi Allah korusun

Eşin kredi çekmekle hata eder. Bankaya bulaşmak başlı başına bela. İlla ki çekeceğim diyorsa ev ve ya araba için yada Allah korusun sağlık için çekin. Başka türlüsü bela oluyor başa. faizler zaten yüksek.

Ortaklık meselesi de yazılı değilse asla güvenmesin. Söz uçar yazı kalır demişler. Öyle çocuk kandırır gibi vaatlerle olmaz. Miras için bile kardeşler birbiri ile kötü olurken eşinizdeki bu güven nedir?

Şİmdi her ikisine madem kredi çıkmıyor.
Gitsin kendi kardeşleri ve anne babasından istesin ne alaka ?
eŞİNİZ DE tuhaf aranız süper bile olsa, ki daha nişanlı evet kelimesi çıkmamalıydı.
Taviz tavizi doğurur.
Herkes anca bu zamanda boğazını zor geçindiriyor.

Krediyi ödememesi için illa dolandırıcı olması gerekmiyor ki. Dünyanın bin türlü hali var. Battı, hastalandı, Allah korusun vefat etti, o zaman ne olacak. Ki ben daha evlenmediği kızın kardeşine kredi çektirecek yüzde birisine asla güvenmem. Kötü olsanız bile sonuna kadar karşı koyun. İlerde kötü olmaktan iyidir.

iş kurmak işin bu günü mu beklemiş allah aşkına. iki günlük sözcüsünün abisine kredi çektirmek hiç hoş ve iyi niyetli bir şey değil. burnuma kötü kokular geliyor. umarim olmaz.

Çok iyi yapmışsın sakın çektirme.deli mi kocan daha 3 gün tanıdığınız adama 30 bin kredi kim bilir ne kadar geri ödeyecek.hadi ödemedi ne mok yiyecekmiş acaba.valla gerekirse kavga et kıyameti kopar o krediyi çektirme.

Sen kv boşver.Sen bu işi halledersinn kadınlığını kullan ;-)

Bu gorumce ile neden baristiniz ki? Oylece kalsaymis kredi cekmekten once ben is kurmak icin agbimden borc isteyen ustelik daha sozluyken bunu yapan adamla evlenmem ki. Ayrica 30 bine ne isiymis simit tezgahi mi alacakmis?

Sabah 9 bucukta aradi esimi gorumce ben actim esim uyuyordu uyanmadik daha dememe ragmen uyandirir misin dedi bende uyandirdim esimi hala bekliyormus bulusmaya. Bende asla dedim ordan istemiyorum HAYIR demek bu kadar zor mu dedm oda beni one surdu esim istemiyor diye. Daha sonra kv aldi telefonu iste oda kiziyla kotu olmasin diye gelcek simdi oraya son kez konusucak sizle dedi hani kizinin.yanindaymis gibi o konuda. Ikili oynadi oda napsin. Sonra ben aldim telefonu yok anne dedim istemiyorum. Ordan gorumce diyorki ben oduycem bilmem ne. Sonra kapadik telefonu. Ardindan kv aradi esimi Görümce aglayarak cikmis evden kimsem yok benim falan diye. Kv de gelin istemiyor diye soylemis ona. Bende yazilanlar gibi dusunuyorum ilerde biz cekicegimize Allah korusun simdiden kussun. Esimede dedim ki ilerde bizim ihtiyacimiz olsa bize vermezler kredi dedim 12 ay sonucta nolucagi belli olmaz ki.

Kv demisti gorumcem , sen isi bozdun sen duzelticeksin demis. yani kv bana soyledi sanmis halbuki esim bana soyledi.ben soyledim kv ye.

Esimede dedim ki sakin benden habersiz gidip de boyle bir ise kalkisma buyuk kavga cikar dedim. Simdi gitti esim yemin ediyorum karnima agrilar saplaniyor ya. Bugun de esimin kuzenin kinasi var yuzyuze gelmekten korkuyorum.gorumceyle.

İnsan 3 günlük sözlüsünün ailesinden hayati mesele için bile borç almaz bence. Hiç mi kimsesi yok anne baba kardeş amca teyze dayı dost arkadaş.
Dolandırıcı mıdır nedir.

Bankaların güvenip kredi vermediği insanlara siz nasıl güvenip borçlanacaksınız. Boş verin sizin söylediğiniz ortaya çıksın yada çıkmasın siz kötü olun gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…