ayyy evtt yaa fazlamız var :)))
ama neden eşitlemeyelim ki?
bir topikte ay ın evrelerine göre kilo verme anlatılıyordu.çok mantıklı geldi bana.çünkü ben ay ın evrelerine göre uyguladığım (çoookk eskilerde)epilasyonlarda istenmeyen tüylerden kurtulmuştum.hatta aynı şeyi annemede uygulayıp sonuç almıştık.
ama kilo ile ilgili hiç düşünmemiştim.duyunca mantıklı geldi.
diyor ki;at ın 1.ondörtgünü ayy ışıkları giderek arttığı için vücutta ona bağlı olarak kendini büyütürmüş.kilo almak gibi.
2.ondördü ise ay ışıkları giderek azaldığı için vücut daha yavaş kilo alırmış.daha hızlı kiloverirmiş.
diyetlerede küçülen dönemde başlanırsa daha güzel sonuç alınırmış.
hadi o zaman mayıs ın 10 una kadar başlayınnn.yoksa büyüme evresine geçecekkk
Canim babama subat ayinda eliptik bisiklet aldirdim...onu kullaniyordum...sonrasinda dershanede ise basladim...hergun aksama kadar ayakta olunca cok yoruluyorum bisiklete binecek halim kalmiyor maalesef...
Canim babama subat ayinda eliptik bisiklet aldirdim...onu kullaniyordum...sonrasinda dershanede ise basladim...hergun aksama kadar ayakta olunca cok yoruluyorum bisiklete binecek halim kalmiyor maalesef...
geri döndüm ben arkadaslar...fotograflarımı cektırdım kardesıme...ooooooooooo ınanamadım o fotodakı kılolu kız ben mıydım gercekten...
artık vakıt olmadı...kacıs da yok...
basladım ıns...
cekılen fotolarımı koyacam...kıyaslama yapabılırım o zaman...
sımdı elıptık bısıkletıme bıneyım 20 dakıka...sonra da guzel bır bıtkı cayı...
17.30 dan sonra bırsey yemedım...
geri döndüm ben arkadaslar...fotograflarımı cektırdım kardesıme...ooooooooooo ınanamadım o fotodakı kılolu kız ben mıydım gercekten...
artık vakıt olmadı...kacıs da yok...
basladım ıns...
cekılen fotolarımı koyacam...kıyaslama yapabılırım o zaman...
sımdı elıptık bısıkletıme bıneyım 20 dakıka...sonra da guzel bır bıtkı cayı...
17.30 dan sonra bırsey yemedım...