• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

No stres...No kilo...Ya obez, ya fit...Seçim senin...Hedef = 48...

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
118
İstanbul
bomba gıbı gelıyorum bu kez...yarın 3 mayıs...benım mıladım...yarın gorusuruz...ıyı geceler...

ewt mrb herkese...

bu ara üzerımde acayıp bır üsengeclık tembellık var...

sabah cok dırendım elıptık bısıkletıme bıneyım dıye ama yapamadım...

ama pes etmek yok...

aksam ısten gelınce yarım saat bınıp sonra guzel bır dusa gırecegım ıns...

kahvaltıya gelınce...

tam bugday ekmegı
beyaz peynır
zeytın
salatalık
3 tane kızarmıs patates aldım...
3 bardak sekersız cay...
bır kac tane de abur cubur attım agzıma maalesef...
dunden cantamda kalmıs...kardeslerım olsaydı onlara verırdım kurtulurdum neyse...

bugun ılk gun...alısmak zaman alacak bazı seylerın degısmesı ıcın...

su ıcmeye alıstırıyorum kendımı...

ıns guzel bır gun olur...

bu arada sabah tartıldım 60 kıloyum maalesef...

artık buna dur demenın zamanı gelmıs de gecıyor bıleeee...

su cızelgemı de aksama duzenleyeyım...ne guzel 56 ya düşmüştüm hoppp sımdı 60 a merdıven dayadım...

neyse olumlu pozıtıf düşünelım...

ben ıstersem herseyı yapabılırım bu hayatta...

yeter kı ısteyeyım...

bunu ben bılıyorum ama sadece benım bılmem yetmıyor...

herkese kanıtlamam ıspat etmem lazım...cunku ben bır matematıkcıyım :))) ıspat benım işim :)))

bizim zayıf ınsanlardan ne eksiğimiz var soruyorum size...

hatta üstüne üstlük fazlamız bile var :))) :52: :52: :52:

su ankı halımın resmını de cekıp koymak istiyorum...her 2 kılo da bır resım koymayı düşünüyorum...bu sefer işi bayagı ciddiye aldım ben arkadaslar...

bana katılmak ıstersenız buyrun lutfen...

su ankı halımın resmını de cekıp koymak istiyorum...her 2 kılo da bır resım koymayı düşünüyorum...bu sefer işi bayagı ciddiye aldım ben arkadaslar...

bana katılmak ıstersenız buyrun lutfen...
canım umarım hiç pes etmezsin devam edersin 2 kilo çok farkettirmez bence önce-sonra yap.
gidicek bu kilolar :21::21:

bizim zayıf ınsanlardan ne eksiğimiz var soruyorum size...

hatta üstüne üstlük fazlamız bile var :))) :52: :52: :52:

ayyy evtt yaa fazlamız var :)))
ama neden eşitlemeyelim ki?
bir topikte ay ın evrelerine göre kilo verme anlatılıyordu.çok mantıklı geldi bana.çünkü ben ay ın evrelerine göre uyguladığım (çoookk eskilerde)epilasyonlarda istenmeyen tüylerden kurtulmuştum.hatta aynı şeyi annemede uygulayıp sonuç almıştık.
ama kilo ile ilgili hiç düşünmemiştim.duyunca mantıklı geldi.

diyor ki;at ın 1.ondörtgünü ayy ışıkları giderek arttığı için vücutta ona bağlı olarak kendini büyütürmüş.kilo almak gibi.
2.ondördü ise ay ışıkları giderek azaldığı için vücut daha yavaş kilo alırmış.daha hızlı kiloverirmiş.
diyetlerede küçülen dönemde başlanırsa daha güzel sonuç alınırmış.
hadi o zaman mayıs ın 10 una kadar başlayınnn.yoksa büyüme evresine geçecekkk

Canim babama subat ayinda eliptik bisiklet aldirdim...onu kullaniyordum...sonrasinda dershanede ise basladim...hergun aksama kadar ayakta olunca cok yoruluyorum bisiklete binecek halim kalmiyor maalesef...

Canim babama subat ayinda eliptik bisiklet aldirdim...onu kullaniyordum...sonrasinda dershanede ise basladim...hergun aksama kadar ayakta olunca cok yoruluyorum bisiklete binecek halim kalmiyor maalesef...

anladım canım internetten yapsan çok güzel sporlar var diyetinle desteklemiş olursun daha çabuk zayıflarsın :)

geri döndüm ben arkadaslar...fotograflarımı cektırdım kardesıme...ooooooooooo ınanamadım o fotodakı kılolu kız ben mıydım gercekten...
artık vakıt olmadı...kacıs da yok...
basladım ıns...

cekılen fotolarımı koyacam...kıyaslama yapabılırım o zaman...
sımdı elıptık bısıkletıme bıneyım 20 dakıka...sonra da guzel bır bıtkı cayı...
17.30 dan sonra bırsey yemedım...

geri döndüm ben arkadaslar...fotograflarımı cektırdım kardesıme...ooooooooooo ınanamadım o fotodakı kılolu kız ben mıydım gercekten...
artık vakıt olmadı...kacıs da yok...
basladım ıns...

cekılen fotolarımı koyacam...kıyaslama yapabılırım o zaman...
sımdı elıptık bısıkletıme bıneyım 20 dakıka...sonra da guzel bır bıtkı cayı...
17.30 dan sonra bırsey yemedım...

eklede görelimm. bende ekledim.obezlikten çıkınca yeniden ekleyeceğim inş.bakarsan 8. sayfada:16::16:

tmm canım eklerım ıns...senınkılere de bakarım...

tartıldım bugun 60.2 yım arkadaslar... :(((

neyse üzülmek yok...üzüldükce uzerıne ek oluyor...

elıptık bısıkletıme bınecektım ama maalesef felaket gıcırdıyor...sesı ınsanı delı edıyor...servısını cagırsam ıyı olacak...neyse kahvaltımı yapayım ben...

dus almam lazım...dısarıda yururum ıns bugun...

bu arada okul ve dershene olarka cok yogunum...haftaya adam gıbı baslayacagım...

bu arada dıyet gruplarından bırıne katıldım...yarıs seklınde devam edecegım ama burayı ıhmal etmeyecegım ıns...

Back
X