Nöbet çizelgesi öğretmen arkadaşlar

aycan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
3.484
1.229
248
Arkadaşlar şuan yeni tayinim çıkan okulda ilk haftam ve nöbet çizelgesinde bir gün bana nöbet yazılmamış.Müdüre sorduğumda 11kişiyiz haftada 10kişi nöbet tutuyor,her hafta bir kişi nöbet tutmuyor dedi.böyle birşey duydunuzmu.birde bu ekdersimin az yatmasina sebep olurmu.

Bir gün bana nöbet yazılmamış derken?

Her gun nöbet yazılmış ama 1 gün mü yazılmamış?

Yoksa hiçbir gün mü nöbet yazılmamış?

nöbetten dolayi aldigimiz ek dersi alamazsınız. haftada iki saat ya da üç saat ek ders yatıyordu. onu tam hatırlayamadım. bilgisi olan arkadaşlar yazarlar.

İlk kez duydum böyle bir uygulama. 11 kişi varsa arta kalan 1 kişiyi 3.kişi olarak bahçe nöbetine yazsalar ya. Size yazılmadıysa alamazsınız bu hafta nöbet ücretini. Haftada 3 saat ders ücreti var nöbetin. Yine de müdürünüze sorun bir

Yönetimin takdiri. 2 kişi yeterli demekki. Genel uygulama böyle olmaz fakat dediğim gibi takdir tamamen yönetimde.

Nöbet asli görev ve zorunludur nasıl yönetimin taktiri oluyor ki?? Mecburen yazacaklar yapılan şey yasal da değil. Rapor ve yılını doldurma meselesi yoksa zorunlu nöbet görevi yazmak

nöbetten dolayi aldigimiz ek dersi alamazsınız. haftada iki saat ya da üç saat ek ders yatıyordu. onu tam hatırlayamadım. bilgisi olan arkadaşlar yazarlar.
Daha önceki okullarda haftada bir gün nöbetim vardı.ek dersim tam yatıyordu

Yönetmelikte öğretmen ihtiyacı varsa birden fazla nöbet veriliyor fakat tek nöbet ek dersi alınır yani 3 ek ders. Bizim okulda geçen yıl az kişi vardı herkes çift tutuyordu bu yıl arttı tek tutuyor. Karşı okulumuzda hepsi 3er gün tutuyor

Nöbet asli görev ve zorunludur nasıl yönetimin taktiri oluyor ki?? Mecburen yazacaklar yapılan şey yasal da değil. Rapor ve yılını doldurma meselesi yoksa zorunlu nöbet görevi yazmak
12yıllık öğretmenim

Nobetin asli ve zorunlu görev olmadığı mahkeme kararıyla sabit yıllardır. 3 yıldır ücreti ödeniyor. 4 yıl önce egitim-iş önderliğinde aylarca nöbet tutmadı eğitim emekçileri.

Ek dersiniz az yatar, nöbet ücreti yatmaz...

En yoğun yere nöbete verebilirlerdi sizi aslında, herhangi birgün 2 kişiyi nöbet tutulurdu.

Daha önceki okullarda haftada bir gün nöbetim vardı.ek dersim tam yatıyordu
Ek dersiniz girdiğiniz ders saatlerinin maaş karşılığı bölümü düştükten sonra hesaplanmasiyla gene yaticak ama ekstradan 3 saatlik nobet için verilen ekdersi alamayacaksiniz.Obur yandan nöbet görevinde doğabilecek her türlü sorundan ve yasal yükümlülüklerinden muaf olacaksınız.

Burdada haftada bir gün nöbet tutuyorlar.Fakat bu hafta bana nöbet yazmamışlar

Sinir oldum.Nereye şikayet edeyim yada müdürle nasıl konuşmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…