Hayir hiçbir gün yazılmamış bir haftaBir gün bana nöbet yazılmamış derken?
Her gun nöbet yazılmış ama 1 gün mü yazılmamış?
Yoksa hiçbir gün mü nöbet yazılmamış?
Daha önceki okullarda haftada bir gün nöbetim vardı.ek dersim tam yatıyordunöbetten dolayi aldigimiz ek dersi alamazsınız. haftada iki saat ya da üç saat ek ders yatıyordu. onu tam hatırlayamadım. bilgisi olan arkadaşlar yazarlar.
12yıllık öğretmenimNöbet asli görev ve zorunludur nasıl yönetimin taktiri oluyor ki?? Mecburen yazacaklar yapılan şey yasal da değil. Rapor ve yılını doldurma meselesi yoksa zorunlu nöbet görevi yazmak
Nobetin asli ve zorunlu görev olmadığı mahkeme kararıyla sabit yıllardır. 3 yıldır ücreti ödeniyor. 4 yıl önce egitim-iş önderliğinde aylarca nöbet tutmadı eğitim emekçileri.Nöbet asli görev ve zorunludur nasıl yönetimin taktiri oluyor ki?? Mecburen yazacaklar yapılan şey yasal da değil. Rapor ve yılını doldurma meselesi yoksa zorunlu nöbet görevi yazmak
Ek dersiniz az yatar, nöbet ücreti yatmaz...Arkadaşlar şuan yeni tayinim çıkan okulda ilk haftam ve nöbet çizelgesinde bir gün bana nöbet yazılmamış.Müdüre sorduğumda 11kişiyiz haftada 10kişi nöbet tutuyor,her hafta bir kişi nöbet tutmuyor dedi.böyle birşey duydunuzmu.birde bu ekdersimin az yatmasina sebep olurmu.
Ek dersiniz girdiğiniz ders saatlerinin maaş karşılığı bölümü düştükten sonra hesaplanmasiyla gene yaticak ama ekstradan 3 saatlik nobet için verilen ekdersi alamayacaksiniz.Obur yandan nöbet görevinde doğabilecek her türlü sorundan ve yasal yükümlülüklerinden muaf olacaksınız.Daha önceki okullarda haftada bir gün nöbetim vardı.ek dersim tam yatıyordu
Burdada haftada bir gün nöbet tutuyorlar.Fakat bu hafta bana nöbet yazmamışlarYönetmelikte öğretmen ihtiyacı varsa birden fazla nöbet veriliyor fakat tek nöbet ek dersi alınır yani 3 ek ders. Bizim okulda geçen yıl az kişi vardı herkes çift tutuyordu bu yıl arttı tek tutuyor. Karşı okulumuzda hepsi 3er gün tutuyor
Doğum izninden mı döndünüz, ilk 1 yıl nöbet yazılmayacağı için soruyorumHayir hiçbir gün yazılmamış bir hafta
Siz tutmak mi istiyorsunuz mesele nedir şimdi?Burdada haftada bir gün nöbet tutuyorlar.Fakat bu hafta bana nöbet yazmamışlar
Belki ilk haftanız diye düzenlememişlerdirBurdada haftada bir gün nöbet tutuyorlar.Fakat bu hafta bana nöbet yazmamışlar
Hayir doğum izni değil heyet raporu almıştımDoğum izninden mı döndünüz, ilk 1 yıl nöbet yazılmayacağı için soruyorum
Hiç bir yere şikayet edip kötü olmayın.Sinir oldum.Nereye şikayet edeyim yada müdürle nasıl konuşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?