Benim şuan ihtiyacim var 50liraya yinede utanayimmi hakkimi istemektenArkadaşım altı üstü bir hafta 3 saat ekders almayacaksın, diğer ek dersini etkilemez.
Okul böyle bir uygulama getirdiyse sen gerçekten 50 lira için müdürü şikayet edip daha yeni başladığın okulda olay mı çıkaracaksın?
Burayı gören de ciddi bir para sanıp yorum yapacak.
Öyle bir hakkınız yok, onu anlatmaya çalışıyoruz.Benim şuan ihtiyacim var 50liraya yinede utanayimmi hakkimi istemekten
İhtiyacınıZı anlar ve saygı duyarım. Ama siz kurulu bir sistemin üzerine gelmişsiniz ve ortada yasal olmayan herhangi bir durum yok. Ya da şahsınıza karşı alınmış bir tavır da değil bu, her hafta bir kişi için geçerliymiş. Burda neyi şikayet edeceksiniz sevgili öğretmenim?Benim şuan ihtiyacim var 50liraya yinede utanayimmi hakkimi istemekten
Aslinda o nöbet karşiliği degil sevgili arkadaşim diğer tüm memurlarin maaşlarina yapilan iyileştirmenin öğretmenlere uyarlanmiş haliDegerli meslektaşım ve eyiem arkadaşım :) biz o eylemi şimdi nöbet parası diye bağıran pek çok kişinin eylem kırıcılığı altında ve baskıyla yaptık hatırlarsan.
Neden yaptık? Angarya son bulsun, emeğimizin karşılığı ödensin diye değil mi.
Bir de şöyle bakalım okula günlük iki nöbetçi yetiyorsa 3. Ye figüran rolü verilip bu fakir ülkenin parası neden ödensin?
Uygulama gayet yerinde bence.
Nasil yok ya yazilsa bal gibide olurÖyle bir hakkınız yok, onu anlatmaya çalışıyoruz.
Bazen öyle zamanlar gelir ki 5 liranın hesabını yaparsın hocam sen sonuçta yapmadığın bir işin parasını istemiyorsun. Görev alıp paranı almak istediğin. Sakince müdürünüzle görüşün okulun en sıkıntılı yerinde fazla kişi olarak verilebilirsiniz pek ala.Benim şuan ihtiyacim var 50liraya yinede utanayimmi hakkimi istemekten
Vallaha mı. Bilgi yok ama milyon tane fikir olduğu belli. Allah okuldaki diğer arkadaşlara sabır versin. Buda konuya son mesajım olsun.Aslinda o nöbet karşiliği degil sevgili arkadaşim diğer tüm memurlarin maaşlarina yapilan iyileştirmenin öğretmenlere uyarlanmiş hali
Hayır Hocam, o dediğiniz iyileştirme maaşta... bordroda da ikinci sütunun en altında miktarı yazıyor ( 666 KHK ile ödenen 806.44 TL)Aslinda o nöbet karşiliği degil sevgili arkadaşim diğer tüm memurlarin maaşlarina yapilan iyileştirmenin öğretmenlere uyarlanmiş hali
Aylik çizelge bu hocam diger haftalar var 10hafta sonra yine yok.12 yillik bir tecrube hocam bu ne siddet bu celal.Aciklama makul geldi bana.Heyet raporundan yeni cikmissiniz ve isleyen duzene gelmissiniz.Bekleyin bakalim obur haftayi bir.
Daha yeni başlamışsınız zaten, anladığıma göre size 2 kere nöbet yazılmamış, altı üstü 30 TL....bir dönem boyu..bunu mu dert ettiniz.Aylik çizelge bu hocam diger haftalar var 10hafta sonra yine yok.
46 lira 20 kuruş için tam olarak. :) yarın gidince okuldaki arkadaşlarıma içten bir merhaba güzel insanlar diyeceğim. Benim güzel okulum ya.
50 lira bile etmiyor sevgili Astoria, 47 lira sanırım.
Hak edilip, çalışılıp kazanılmış bir ücretin ödemesi yapılmasa başım gözüm üstüne, git hakkını ara derim. Ama verilmemiş bir görev ve tek seferlik, çok garip gerçekten
Yanlış anlamışsınız, dönem boyu sadece bu hafta ve 10 hafta sonra bir nöbet yazmamışlar...yani bu dönemde 2 nöbet eksik....30 TLİnanılmaz gerçekten. 46 lira 20 kuruş için okulu şikayet etmeyi mi düşünüyor konu sahibi? Kendi çalıştığım yerde yapsam ben bunu millet kendi arasında 46 lira 20 kuruş toplar her ay bana verir, rezil rüsva ederler beni ciddiyim. 46 liranız da olmayıversin.
Nesi garip senin 47liraya ihtiyacin olmayip benim olmasimi.hak edip kazanmak istiyorum zaten tutmadan niye yazmiyorlar demiyorum.ve 10haftada bir hep tekrar edecek bir şeyi.Eğer her gün okula gidiyor görevimi yapiyorsam buda benim hakkim50 lira bile etmiyor sevgili Astoria, 47 lira sanırım.
Hak edilip, çalışılıp kazanılmış bir ücretin ödemesi yapılmasa başım gözüm üstüne, git hakkını ara derim. Ama verilmemiş bir görev ve tek seferlik, çok garip gerçekten
Yanlış anlamışsınız, dönem boyu sadece bu hafta ve 10 hafta sonra bir nöbet yazmamışlar...yani bu dönemde 2 nöbet eksik....30 TL
Üzülme bunlardan fazla yok. Çocuklarınız genelde emin ellerde :)E garip olan o ya zaten. Bana da 47 lira verilsin diye okulu şikayet etmeyi düşünüyor kaç yıllık öğretmen. Neye üzülsem bilemedim.
Sadece size yazmamazlık etseler tamam da dönüşümlü olarak biri boşta kalıyormuş. Niye fazla fazla ders yazılsın ki? 1 milyon öğretmen var ülkede. Herkese fazladan ihtiyaç olmadan bir görev yazılsa çok para eder.Nasil yok ya yazilsa bal gibide olur
Buda işte bizim almadiğimiz prim ikramiye döner diğerkurumlarda farkli farkli adi olan seyin bizdeki haliHayır Hocam, o dediğiniz iyileştirme maaşta... bordroda da ikinci sütunun en altında miktarı yazıyor ( 666 KHK ile ödenen 806.44 TL)
Üzülme bunlardan fazla yok. Çocuklarınız genelde emin ellerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?