Nöbet çizelgesi öğretmen arkadaşlar

Benim şuan ihtiyacim var 50liraya yinede utanayimmi hakkimi istemekten

İhtiyacınıZı anlar ve saygı duyarım. Ama siz kurulu bir sistemin üzerine gelmişsiniz ve ortada yasal olmayan herhangi bir durum yok. Ya da şahsınıza karşı alınmış bir tavır da değil bu, her hafta bir kişi için geçerliymiş. Burda neyi şikayet edeceksiniz sevgili öğretmenim?
Yapmayın lütfen olacak şey mi hiç?

Aslinda o nöbet karşiliği degil sevgili arkadaşim diğer tüm memurlarin maaşlarina yapilan iyileştirmenin öğretmenlere uyarlanmiş hali

Bazen öyle zamanlar gelir ki 5 liranın hesabını yaparsın hocam sen sonuçta yapmadığın bir işin parasını istemiyorsun. Görev alıp paranı almak istediğin. Sakince müdürünüzle görüşün okulun en sıkıntılı yerinde fazla kişi olarak verilebilirsiniz pek ala.

Aslinda o nöbet karşiliği degil sevgili arkadaşim diğer tüm memurlarin maaşlarina yapilan iyileştirmenin öğretmenlere uyarlanmiş hali
Vallaha mı. Bilgi yok ama milyon tane fikir olduğu belli. Allah okuldaki diğer arkadaşlara sabır versin. Buda konuya son mesajım olsun.

Hayır Hocam, o dediğiniz iyileştirme maaşta... bordroda da ikinci sütunun en altında miktarı yazıyor ( 666 KHK ile ödenen 806.44 TL)

Nöbete ücret ödeniyorsa benim bildiğim idare öğretmenlerin yararına çalışır ve herkesi bu haktan yararlandırır, nöbet görevleri yerine getiriliyor mu diye takip eder. 50 lira 1500 lira olması burda kimseyi ilgilendirmez. Bizim okulda bazı günler bahçeye iki kişi yazılıyor mesela.

12 yillik bir tecrube hocam bu ne siddet bu celal.Aciklama makul geldi bana.Heyet raporundan yeni cikmissiniz ve isleyen duzene gelmissiniz.Bekleyin bakalim obur haftayi bir.
Aylik çizelge bu hocam diger haftalar var 10hafta sonra yine yok.

Aylik çizelge bu hocam diger haftalar var 10hafta sonra yine yok.
Daha yeni başlamışsınız zaten, anladığıma göre size 2 kere nöbet yazılmamış, altı üstü 30 TL....bir dönem boyu..bunu mu dert ettiniz.

46 lira 20 kuruş için tam olarak. :) yarın gidince okuldaki arkadaşlarıma içten bir merhaba güzel insanlar diyeceğim. Benim güzel okulum ya.

İnanılmaz gerçekten. 46 lira 20 kuruş için okulu şikayet etmeyi mi düşünüyor konu sahibi? Kendi çalıştığım yerde yapsam ben bunu millet kendi arasında 46 lira 20 kuruş toplar her ay bana verir, rezil rüsva ederler beni ciddiyim.

E garip olan o ya zaten. Bana da 47 lira verilsin diye okulu şikayet etmeyi düşünüyor kaç yıllık öğretmen. Neye üzülsem bilemedim.

Yanlış anlamışsınız, dönem boyu sadece bu hafta ve 10 hafta sonra bir nöbet yazmamışlar...yani bu dönemde 2 nöbet eksik....30 TL

Nesi garip senin 47liraya ihtiyacin olmayip benim olmasimi.hak edip kazanmak istiyorum zaten tutmadan niye yazmiyorlar demiyorum.ve 10haftada bir hep tekrar edecek bir şeyi.Eğer her gün okula gidiyor görevimi yapiyorsam buda benim hakkim

Hayır Hocam, o dediğiniz iyileştirme maaşta... bordroda da ikinci sütunun en altında miktarı yazıyor ( 666 KHK ile ödenen 806.44 TL)
Buda işte bizim almadiğimiz prim ikramiye döner diğerkurumlarda farkli farkli adi olan seyin bizdeki hali

Üzülme bunlardan fazla yok. Çocuklarınız genelde emin ellerde :)

Ya ben cidden üzüldüm. Yani kaç yıllık öğretmen -ki maaşı Türkiye ortalamasının üzerindedir- 47 liraya ihtiyacım var diye yeni tayin olduğu okulu şikayet etmeyi düşünecek, herkesle papaz olmayı göze alacak seviyeye geliyorsa asgari ücretle ev geçindiren insan ne yapsın? Ne diyeyim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…