Nöbet çizelgesi öğretmen arkadaşlar

Olabilir idare gayet mantıklı açıklama yapmış sonuçta ilerleyen haftalarda da diğer öğretmenler nöbet tutmayacak yani idarenin uygulaması böyle ve mantikli olarakda tutmadigin haftalarin tabiki nöbet ücreti olan 3 ek dersi alamzsin

Ben de katıldım o eyleme dilekçe vererek. Yani sendikal bir karardı. Şimdi ben nöbet tutmuyorum desek olmaz herhangi bir belge, özür vs olmadan. Keşke isteyen tutsa istemeyen tutmasa.Ama buradaki arkadaş istediği halde verilmiyor ve ücreti kesiliyorsa düzende bir sıkıntı var.

Obur haftada baskasi almayacaktir nobet siz alacaksiz.Nerdeyse tam 12 hafta oldugunu dusunursek okulun kapanmasina denk gelecektir.

Keşke bana da nöbet yazmasalar.

Arkadaşım altı üstü bir hafta 3 saat ekders almayacaksın, diğer ek dersini etkilemez.
Okul böyle bir uygulama getirdiyse sen gerçekten 50 lira için müdürü şikayet edip daha yeni başladığın okulda olay mı çıkaracaksın?
Burayı gören de ciddi bir para sanıp yorum yapacak.

Degerli meslektaşım ve eyiem arkadaşım :) biz o eylemi şimdi nöbet parası diye bağıran pek çok kişinin eylem kırıcılığı altında ve baskıyla yaptık hatırlarsan.

Neden yaptık? Angarya son bulsun, emeğimizin karşılığı ödensin diye değil mi.
Bir de şöyle bakalım okula günlük iki nöbetçi yetiyorsa 3. Ye figüran rolü verilip bu fakir ülkenin parası neden ödensin?

Uygulama gayet yerinde bence.

nöbette 3 saat ek ders yazılıyor.haftada 1 gün her öğretmene yazılır.zorunlu olup olmadığını bilmiyorum ama zaten müdürünüz haftada 1 kişiye yazılmıyor demiş. yazmıyorlarsa hiç üstünde durmayın bence.nöbet risktir.taşımalı yoklaması falan filan da var.bana da hiç yazmasalar keşke.

Evet düşüş olur ama benim çalıştığım bir okulda da aylık değişirdi herkese sıra gelmezdi normal bir durum

Konuyla ve ücretiyle ilgili bir bilgim yok ama gerçekten 50 lira için mi bu kadar tantana? 50 lira için yeni tayin olduğunuz yerde insanlarla takışıp kendinizi mi damgalatacaksınız? 50 lirayı küçümsediğimden değil ama sizin gibi 12 yıllık bir öğretmen için de 50 lira çok zaruri olmamalı. Asgari ücretle çalışıyor olsanız hadi bir derece.

Üstelik haftada 12 kişinin nöbet için fazla geldiği bir okuldan bahsediyoruz, belli ki 300-400 öğrenci var okulda. Gerçekten gerek yoktur daha fazlasına yoksa müdür ğcreti cebinden ödemiyor sonuçta niye yazmasın.
Bizde bir günde 12 kişi nöbet tutuyor, 15de olsa tutulur yani. Ben teklif ettim tutmasam diye ama malesef veto yedim

50 lira bile etmiyor sevgili Astoria, 47 lira sanırım.
Hak edilip, çalışılıp kazanılmış bir ücretin ödemesi yapılmasa başım gözüm üstüne, git hakkını ara derim. Ama verilmemiş bir görev ve tek seferlik, çok garip gerçekten

46 lira 20 kuruş için tam olarak. :) yarın gidince okuldaki arkadaşlarıma içten bir merhaba güzel insanlar diyeceğim. Benim güzel okulum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…