Evet tabiki tutmak istiyorum zaten maaşi iyilestirmek icin verilen bi ödenek birde bundan mahrum ediyorlarSiz tutmak mi istiyorsunuz mesele nedir şimdi?
Boş ver ya bu haftada tutma keyfine bak keşke bana da yazmasalar 3 saat ek dersinde değilim yeterki yazmasınlar o kadar sorumluluğu var kiBurdada haftada bir gün nöbet tutuyorlar.Fakat bu hafta bana nöbet yazmamışlar
Ihtiyacim varBoş ver ya bu haftada tutma keyfine bak keşke bana da yazmasalar 3 saat ek dersinde değilim yeterki yazmasınlar o kadar sorumluluğu var ki
Doğum izninden döndüm nöbet yazmamışlar, nasıl sevindim anlatamam...Evet tabiki tutmak istiyorum zaten maaşi iyilestirmek icin verilen bi ödenek birde bundan mahrum ediyorlar
Müdürle sakince bir konuşun. Hemen şikayet yoluna gitmeyin. Olumsuz cevap alırsanız dilekçe yazarsınız.Sinir oldum.Nereye şikayet edeyim yada müdürle nasıl konuşmam lazım
Bu haftalık böyledir diğer haftalar yazarlar on haftada bir tutmuyacaksın çok bir meblağ kaybın yokIhtiyacim var
Degerli meslektaşım ve eyiem arkadaşım :) biz o eylemi şimdi nöbet parası diye bağıran pek çok kişinin eylem kırıcılığı altında ve baskıyla yaptık hatırlarsan.Ben de katıldım o eyleme dilekçe vererek. Yani sendikal bir karardı. Şimdi ben nöbet tutmuyorum desek olmaz herhangi bir belge, özür vs olmadan. Keşke isteyen tutsa istemeyen tutmasa.Ama buradaki arkadaş istediği halde verilmiyor ve ücreti kesiliyorsa düzende bir sıkıntı var.
Sinir oldum.Nereye şikayet edeyim yada müdürle nasıl konuşmam lazım
Arkadaşım altı üstü bir hafta 3 saat ekders almayacaksın, diğer ek dersini etkilemez.
Okul böyle bir uygulama getirdiyse sen gerçekten 50 lira için müdürü şikayet edip daha yeni başladığın okulda olay mı çıkaracaksın?
Burayı gören de ciddi bir para sanıp yorum yapacak.
Üstelik haftada 12 kişinin nöbet için fazla geldiği bir okuldan bahsediyoruz, belli ki 300-400 öğrenci var okulda. Gerçekten gerek yoktur daha fazlasına yoksa müdür ğcreti cebinden ödemiyor sonuçta niye yazmasın.Degerli meslektaşım ve eyiem arkadaşım :) biz o eylemi şimdi nöbet parası diye bağıran pek çok kişinin eylem kırıcılığı altında ve baskıyla yaptık hatırlarsan.
Neden yaptık? Angarya son bulsun, emeğimizin karşılığı ödensin diye değil mi.
Bir de şöyle bakalım okula günlük iki nöbetçi yetiyorsa 3. Ye figüran rolü verilip bu fakir ülkenin parası neden ödensin?
Uygulama gayet yerinde bence.
50 lira bile etmiyor sevgili Astoria, 47 lira sanırım.Konuyla ve ücretiyle ilgili bir bilgim yok ama gerçekten 50 lira için mi bu kadar tantana? 50 lira için yeni tayin olduğunuz yerde insanlarla takışıp kendinizi mi damgalatacaksınız? 50 lirayı küçümsediğimden değil ama sizin gibi 12 yıllık bir öğretmen için de 50 lira çok zaruri olmamalı. Asgari ücretle çalışıyor olsanız hadi bir derece.
46 lira 20 kuruş için tam olarak. :) yarın gidince okuldaki arkadaşlarıma içten bir merhaba güzel insanlar diyeceğim. Benim güzel okulum ya.Konuyla ve ücretiyle ilgili bir bilgim yok ama gerçekten 50 lira için mi bu kadar tantana? 50 lira için yeni tayin olduğunuz yerde insanlarla takışıp kendinizi mi damgalatacaksınız? 50 lirayı küçümsediğimden değil ama sizin gibi 12 yıllık bir öğretmen için de 50 lira çok zaruri olmamalı. Asgari ücretle çalışıyor olsanız hadi bir derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?