- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #161
valla benim de hiçbir meslekle problemim yok. aksine dedim ya bana uygun değildi, tercih etmedim. uygun olanlar tercih etsinler, eğitimin öneminin hepimiz farkındayız. doktorla arasında maaş farkında eğitimi önemsiz gördüğümüzü yazmışsınız mesela. halbuki kel alaka. öğretmenlere saydırılması yanlış orda hemfikiriz ama öyle bir yazılıyo ki doktorlar kebap oh. halbuki bu kadar paralanan, ömrünü adayan bir meslek var mı? size rahatlığınızdan dolayı yükleniliyorsa yapmanız gereken en son şey doktorlardan yola çıkarak kendinizi savunmanızdır. tek tek yorumları açıp size bu doktor öğretmen konusunda cevap yazmak istemiyorum ama karşılaştırma yaparak yaptığınız savunmalarınız hiiiç de objektif değil. bunu kabul edin. bu da bu kadar saçma bir tartışma konusuna son yorumumdurBakın zor değil ilk sayfaya dönün bu doktor mevzusunu bir öğretmen mi çıkarmış yoksa öğretmenliği yermek isteyenler mi görürsünüz zor bir şey değil.
Ben konunun ilk sayfasına denk gelmiştim ve nasıl geliştiğiné şahit oldum.
Aşağılık kompleksi lafiniza cevap vermiycem sadece haddini aşan bir yorum .
Biz öğretmenler mesleki problemlerimizden konuşurken inanın aklımıza gelen en son şey doktorlukla mesleğimizi mukayese etmektir.
Bir kez ne ilgi kuruldu da sayfalardir bu doktor muhabbeti yürüyor ? Hakkaten sıkıcı :)
Bunun dışında o yorumlardan birine ben yanıt verirken (öğretmenler ağlıyor gibi birşeye doktorlar niye sesini çıkarmıyor gibi birseydi)
Orada öğretmenin ekonomik yetersizlikler yaşadığını anlattım,değer verilmemesinden bahsettim vs yani ben aslında hep öğretmenin sorunları üzerinden konustum.
Aglıyorsa nedeni vardır diye. Doktorluğa laf atmadım ki neden atayım?
Tekrar ediyorum keşke hepimiz olabilecek en iyi şartlarda çalışabilsek.
Bizim gıcık olduğumuz hiçbir meslek yok (olması da çok komik olur gercekten) ama bugun bir kez daha yorumlardan gördük ki tatil meselesinden bıraksan saç baş yolcak derecede bilenmis bir kesim var. Ben de sizin için söylemiyorum bunu.