A.s canım görüşürsen eğer bendende çok selam söyle.
Rabbim onla yapoya sağlıcakla bebişlerini kucagına almayı nasip etsın.
Yapoda artık hep gebelık topıklerınde
bilom hoşgeldin sefa getirdin toplaşında deve kesecem gelmen şerefineeeeselam kızlar. çokk zamandır uğrayamıyodum. ama artıkkın burdayım. sınavlar bittii. tatilde bitti.
ama öyle yorgunumki sormayın. dün anamın evi temizledik. sağ dizim çok kötü ağrıyor. felaket.
brownim yazdıklarınıda okudum . umarım düzelmiştir aranız inşallah. yapom hamilelik nasıl gidiyo. aş erme başladımı
hazla side hoş geldiniz. çok zaman oldu geleli biliyom ama tam tetematıyla anca şimdi girebildim
mandiş teyzesi iyiyiz şükür sen nasıısnnnselam hanımlar
dadlu ne zamandır kayıpsın
paris ve bamya nasılsınız
browni Allah yardımcın olsun inşallah herkes hakettiğini bulur özellikle kaynanan
ayy herkes kız diyo yaaaaha ha ha
nen yoktukya espiriden uzak kalmışız. demek kızımız bamya haa. ayy allah söyletti kızmı olacak ne
he bacım kimse yok diye oralara takılıyodum ama artık topikimizde oluruzzA.s canım görüşürsen eğer bendende çok selam söyle.
Rabbim onla yapoya sağlıcakla bebişlerini kucagına almayı nasip etsın.
Yapoda artık hep gebelık topıklerınde
hastaneye gittiydim dün gız o yüzden erken çıktımmmbak bak. bugün çevirimdışı zati. msn de deyok. ondan araştırmadım hiç. hele bi gelsin o zaman attığı adımı takip ederim
şimdilik kaçıyom tubişim. çok öpüyom seni.kız bugün öpe öpe makyajını mahvettim
hadi kaçtım
byeee:80:
:80::80::80::80::80::80::80::80:
Günaydınnnnnn (kendi kendime)
Günaydınnnnn yapooooommmm ve minnacık bebişiiiiii
napıyon tubişim kaynatmışsınız dün nasıl sevindim topik eski günlerine dönecek inşallahhhhhhh:97:
haberleri izliyorum bir yandanda nete takılıyorum kuşum
kahvaltımı yaptım,kahvemi içtim evi topladım öğlene doğruda annemlerle toplaşacagız ablama gidecez kuşum.
evet dün biloyla kaynattık bende mutlu oldum onu görünce
beni takıp etmiş arkamdan gelmiş
insallah eskı halıne döner,hazalı merak ediyorum günlerdir girmiyor bişeymı oldu ki:26:
sen nasılsın napıosun kuşum,bebiş napıyor :))
ohh ne güzel ablan nasıl canım bebeği nasıl büyümüştürr
araştırmacı gazeteci bilo takip eder tabisi
bende iyiyim canım kahvaltısını yaptırıyorum bebişe
bebiş şimdilik iyi canım dün gittik doktora iyi maşallah büyümüş boyu falan uzamış görmeyeli
inşallah bi sorun çıkmadan sağlıkla doğar ay hormonlardanmıdır nedir sürekli kaygılarım var
kötü bişi olacakmı sağlıksız olacakmı diye düşünmekten kafayı yemessem iyidir
Ablam iyi olmaya çalısıyor canım bebişide durmuyor sürekli ağlıyor dolaşmak istiyormuş,
geceleri arabaya atlayıp bir iki tur atıp ancak uyutabiliyorlarmış eve çıkınca yıne başlıyormuş ağlamaya
ablam kafayı yemek üzereyım dıyor yetısemıyor eve,çocuklara,eşe çok zor tubi diyor.
Onu öyle görüncede üzülüyorum ama neyapacaksın işte bir yandan da bebek güzel bir sey olmalı....
Sanada maşallah canım demek görmeyeli uzamış
Şu endişelerinden vazgec aklına getırme,okuduğun herseyı takma kafana
şimdi diycem sebebini ama sen bana offf tugbaaaa dıyecen içinden
gebelık topıklerinden uzak dur
Allahın izni ve sevdıklerının duasıyla sağlıcakla bebeğini kucagına alacaksın inşallah.
Gezginci evet minnacık bebek arabayla gezmeyi ne biliyorsa artık
şehiri turluyorlar resmen,ablam ilk bebeğindede çok çekti buda öyle olacak diye korkuyor.yaramazlar
Ayyy canım kiraya vermenıze cok sevındım,bak Allah yardım edıyor işte :)))
İnsallah sende evını bulursun yerleşirsin.
Temizlik yaptım canım duramam yapmadan,sadece duş alıcam belki gitmedende yemeği yapar çıkarım karar veremedim.
İnsan kötü şeyler okuyunca aklından silemiyor nedense iyi şeyler aklımızda hiiç kalmaz :))
sen tüm kontrollerini eksıksız yaptırdıktan sonra kendıne dıkkat ettıkten sonra rabbıme bırak gerısını.
Hiç birşeyın garantısı yok elbette ama başa gelende çekiliyor canım ya,
o yüzden şimdi bu güzel ve özel zamanlarını kendine zehir etme,hamileliğin keyfını çıkar lütfen.
Sen içinde en değerli varlığı taşıyorsun ve şanslı birisin...
Dularım herzaman senınle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?