Aminnnn , hayırlısıyla inşallah.
Temizlik bende takıntı canım ya yapmadığım gün yok alışkanlık meselesi sanırım rahat edemıyorum.
Sen evde olsanda artık vaktın olmayacak
Malum bebiş yeterınce vaktini alacağı için,temizliği hergün yapamazsın :))
Olsun kıızz batırsınlar ya onlardan önemli bişey mi var sanki
( 10 tane doğurmuşum,şu konuşmalarıma bak ya )
günydınnnn:80::80::80::80::80::80::80::80:
Günaydınnnnnn (kendi kendime)
ana herifi ikna ettinmi kızayyyy zor bacım ablanın işi yaa ben şimdiden yetişemiyorum bişeye bebiş doğunca napacaksam
hele görüyonmu gezginciyi arabayla gezerken uyuyoo ay yerim ben onu
haklısın tubi ama bi kere okudumya hani öyle olumsuz bişey o aklıma yer etmiş hep öyle saçma düşünceler geçiyo aklımda Rabbim hayırlısını versin ona sığınıyorum
dualarınızı esirgemeyin tubim:97:
temizlik yaptınmı bu sabah
bu arada evide kiraya verdik tubişAllah yüzümü kara çıkartmaz inşallahh.. şimdi biz ev bakıyoruz 20 güne kadar falan bulmamız taşınmamız lazım..kiracılar tokattan gelecek mağdur etmememiz lazım:97:
günydınnnn
ana herifi ikna ettinmi kızmaşallah maşallah. annenlere yakın bi yeremi geçecen
bu arada günaydın sanada
mandalin sanada günaydın
Aminnnn , hayırlısıyla inşallah.
Temizlik bende takıntı canım ya yapmadığım gün yok alışkanlık meselesi sanırım rahat edemıyorum.
Sen evde olsanda artık vaktın olmayacak
Malum bebiş yeterınce vaktini alacağı için,temizliği hergün yapamazsın :))
günaydın
evet zorda olsa ikna ettim.. bebek kreş yaşına gelinceye kadar diyo sonra buraya tekrar gelecekmişiz
evet anama yakın yere taşınacağım bebişe bakacak
sen nördün gı görmeyeli. iyi tatil yaptın ama
evde olmak her halükarda güzel ya:97:istediğin zaman işini yap. gezmene git. evde olunca insan cidden daha bi sakin relaks oluyor:97:temizlik demeyin ne olur. ev hallaç pamuğu gibi . sabah sabah ecinniler gene tepemdeydi zaten. bakıcımın torunları var başında . eve gelmesin iki çocukla diye kız onlara bırakıyom . bide erenim var tabi ya . sadece bilgisayar düşünüyo sıpa . hiç bi yere gitmek istemiyo. evde de kamlıyo. ayyy sabah sabah fıttırdım . evdeyken ne güzeldi. sabah kalkıyodum kahvaltı falan sonra temizlikeve bile yabancı oluyo böyle insan yaa kendimden gıcık oluyom ya . ne psikopat bi kadın oldum. kızımda çok tatlılandı maşallah ablaları. görseniz ne diller ne diller. ay 2 yaşında bu kadar çok şey bilirmi bi çocuk. resmen teyp. herşeyi kaydediyo. zamane çocuğu. doktorasını yapıp çıkmış karnımdan
evet iyi tatildi ama bişey anlamdım valla. ne vedeydim ne işte . evde olduğum zamnada ev işleriyle uğraştık. evi tadilatı falan . tatil sonrası bi ay onla uğraştık. köye gittim geldim derken çabucak geçti işte. senin adınada çok sevindim. bizimde bakıcı işleri karışık yine . bakıcımın kız geliyo 2 çocuğu var. kreşe verecem falan diyomuş ama bilemiyom. onlara bakmak zorunda kalırsa vay halimize.
evde olmak her halükarda güzel ya:97:istediğin zaman işini yap. gezmene git. evde olunca insan cidden daha bi sakin relaks oluyor:97:
maşallah kızınada cimcime çok severim öyle herşeyi bilen cvp yetiştiren çocukları
sen ev değiştirmedin dimi bilo. ne tadilatı yaptırdın. ev borcunuzda bitti dimi..bakıcının kızı nerden geliyor.çok soru sordum
yok değiştirmedim. borç bitti yenisi açıldıölene kadar bitmez borç. eşyaları yeniledik. salonun eksikleri vardı olnarı yaptırdık. boya badana derken baya bişey oldu yani.
kızıdıda maraştan geliyo onunda bakıcı sorunun vardı. tayin istemişler. heralde el bakacağına anamız baksın dediler galiba.
gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah.. güle güle kullanın yeni eşyalarınızıda
inşallah sende daha iyi güvenilir bakıcı bulursun
amin canım darısı sizin başınıza.Amaaaaanıııın hiç yazışmamışsınız
Cadum senın 2 çocuk var valla evinin dağılması normal
ev işi nankör 1 gün yapmasan o ev ne hale geliyor bilirsin.
oyüzden takma kafana,cinlerinde tepene gelmesin kov onları
eşyaların hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullan.
Ev kredinizde bitmiş nekadar güzel ya darısı bizlerin başına insallah.
Dizin nasıl oldu ağrıyor mu hala?
silamm günaydın kızlarrrrr
günaydın...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?