Nöbetçi Muhabbetçi

allah korusun kiz dur zamaninda dogur
cok bisi alma aklinda bulunsun insan görünce dayanamiyor ama engelle kendini haaa

yaa bide bişi sorucam tecrübelii kankitolarım size bebek arabasını hemen almama gerek varmı. bebek kaç aylık olana kadar bekleyebilirim. hemen binebiliyomuki bebek arabasına
napsamki karar veremedim. onu acaba doğduktan bi kaç ay sonramı alsam dedim. ama bilemedim

ilk aylar araba koltugu gibi puseti var bebeklerin ben hep onu kullandim zorunlu onu kullanmak zaten burda cok rahatti o kisin sogugunda bile disari cikiyorduk hic bisi olmuyordu.
bir cok aparati var bizim arabamizin disari cikarken benim cok isime yaramisti dogduktan 3 ay sonrada alabilirsin :26:

evet almışken öyle pusetli alalım falan dedik ama.. off çok para hepside yaa düşünüyorumda napacaz biz ya. Allah yardımıcımız olsun valla işin bu kısmı en zoru iştee

evet almışken öyle pusetli alalım falan dedik ama.. off çok para hepside yaa düşünüyorumda napacaz biz ya. Allah yardımıcımız olsun valla işin bu kısmı en zoru iştee

evet canim ya allah yardimciniz olsun hepsi cok para gercekten ama 1 kere alacaksiniz diger bebiklerde kullanacak insallah öyle düsün.
rabbim yardim eder hemen alma sende bekle biraz dogunca alirsiniz.

örnek pusetler koyimmi alman sitelerinde coook var.

evet tatlım bi kerelik bişey Allahtan insan almışkende iyisi olsun istiyo
Rabbim verir onun kısmetinide artık

koy canım bi bakayım aklımda model olur hiç değilse

bizimki 2 olan aynisi cok memnunum artik kullanmiyoruz gerci oturmaktan cok yürümeyi tercih ediyoruzda

çok güzelmiş canım bende 2.sini beğendim ne çok parçası var öyle çok kullanışlı duruyor. bizde belki o tarz bişey alırız

acele etme canim bebis dogduktan sonrada alirsin.
kullanisli evet ama artik kullanmiyoruz
amaaan dünya mali iste eskiden arabami varmis

acele etme canim bebis dogduktan sonrada alirsin.
kullanisli evet ama artik kullanmiyoruz
amaaan dünya mali iste eskiden arabami varmis

evet polim doğduktan bi kaç ay sonra alırım.fazlada gecikmem. dimi yürümeye başlayana kadar çok işe yarıyoda ondan sonra pek kullanılmıyo

hadi iyi akşamlar polişim mesaim bitti otobüsü kaçırmayım yoksa yarım saat beklerim
yarın görüşürüz tekrar geçmiş olsun eşine
senide kocaman öpüyorum canımmmm

evet polim doğduktan bi kaç ay sonra alırım.fazlada gecikmem. dimi yürümeye başlayana kadar çok işe yarıyoda ondan sonra pek kullanılmıyo

evet canim yürümeye baslayinca oturmuyor artik.
gerci benim kiz oldu olasi arabayi sevmezdi kucak isterdi simdide gezicem diyor.
insallah seninki sever.
alman bebeleri var bakiyom giklari cikmiyor arabada etrafa bakaa baka geziyorlar

arkadaşım çalışırdı bayanlar 4-5 aylıkken başlarlardı alış verişe :)bende çalıştım arkadşaımla bebek mağazasında :))

bebeğe oto koltoğu alırsın beşik gibi de kullanırsın misafirlikte felan çok rahat olur saırım... bebek arabası ile satılan oto koltuklu olanlarıda var. pahalı evet ama marka marka değişiyor ...

mağzaları gezmen lazım :)

bebek için en az 2000 tl ayırman lazım... para biriktirmeye başla. :)

emziği, banyosu çamaşırı , bezi, biberonu ... mendili, battaniyesi, mama tabağı, vs. vs. şampuanı, lsoyonu, pişik kremi :), bezi , sonra hastane çıkışı :) :)

parça parça alınca çok belli olmuyor ama hepsi toplanınca baya tutuyor pariscim siz şimdiden ufaktan uafaktan alın. bir iki parça ... kullanman için çanta ...

eğer durumun biraz iyiyse biberon steril cihazı, sıcak soğuk buhar makinaları :)

bebek emzirmeden önce steril mendiller,

anne sütü artırıcılar, gaz giderici çaylar :) bunlar hemen alınmaz ama zamanla ihtiyacın olacak... hatta göğüs pompası bile çok işine yarayacak sütün gelirken al sütünü ve at dolaba ...

ah canim cok güzel aciklamissin
ben neler neler aldim valla ama cogusunu kullanamadik türkiyeye yegenlerime götürdüm.
cok biside almamak lazim.lazim oldukca cik al hersey ayaginin altinda cok sükür.

benim doktorum demistiki,bebek dogana kadar ben kendi oglumun besigini bile almadim dogdugu gün netten sparis verdim eve geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…