Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın gıcır gıcırlar
bilo nettin dün ula ,boğuldunmu yoksam çıkamadın mı işlerin içinden
ses ver alo bir ki deneme

selam paris, datlu, ve delü...

bugün sabah enerjik kalktım.

hoşgeldiiz sultiş ve caduu

bilo nettiniz dün arkidişlerin geldimi kestinizmi pasta
evet canım kestik yedik içtik. sohbet ettik.

günaydın gıcır gıcırlar
bilo nettin dün ula ,boğuldunmu yoksam çıkamadın mı işlerin içinden
ses ver alo bir ki deneme

ne işi deloş. düz izinliydim öğleden sonra. ev işini soruyosan o ayrı. bi güzel temizledim evi yemeğimide yaptım. afiyetle yedik

evet canım kestik yedik içtik. sohbet ettik.

ne işi deloş. düz izinliydim öğleden sonra. ev işini soruyosan o ayrı. bi güzel temizledim evi yemeğimide yaptım. afiyetle yedik

evet ev işini diyorum ..
ii ne yemek yaptın ...
bu arada mutfak yorumun için thanks
daha güzeli senin olsun inş.
ben de evle kafayı bozdum bu ara nereye ne yaparım diye ,eşyaları da değiştireceğim ,bakınıyorum sitelere süper şeyler var ...

red bul daha önce içtim çok acayip bir içecek bir anda gülme krizim tuttu ... bayramda o enerjiyle korkak ben araba aldım babamdan geçtim direksiyon başına normalde kullanıyordumda ilçelere giderken alırdım ilk bayram trafiği mecaram oldu

sabah güzel kalktım ki enerjim yerinde olsun delüücüm..

maklube yaptım.
reca ederim. örnek daire harika döşenmiş .
bende geçen sen öylyedim kaçta kaçını yaptım hayalimdeki gibi oldumu dersen hayır ama hayal etmek çok güzel. ve araştırdıkça insanın aklına çok değişik fikirler geliyo. hatta şu okulu bitirp bide dekorasyon üzerine bişeymi okusam diyom. dekore etmeye bayılıyom. harika bişey ama para bol olacak

hadi ya . bende bi ara içecektim ama emziriyodum ve emzirenlere önerilimiyodu. sonra unuttum gitti. bnede içeyim bi ara

afiyet olsun ..yok cadu ben ne kurarsam aynısını yaparım huyumdur
hakeza ilk evlenirken de kafamdaki gibi yapmıştım ..
sonuçta mobilyaları belirlednmi iş bitiyor bir de halılar ..
ben zaten örnek dairedeki halıların aynısını alacağım ,perdeleri de o şekilde ,burada herşey var nasılsa ,ikeayı çok seviyorum mesela orda da tam istediğim gibi şeyleri almak mümkün,ben yaparım cadu

bi ara ben çok içiyordum sonra bıraktım
bende öyle enerji tavan yapmadı ama halsizliğe ii geliyor yorgun düşmüyorsun

bir içeceği 2 kşi beraber içtik.. hepsini içmedim.

kızlar aynı radyoyu dinliyorum aylardır sürekli aynı reklam dönüyor. saç bakım şampuanı tanıtıyor.

sizde de varmı dökülme bacılar..

pek ikea tarzı gelmedi o mobilyalar bana . ilk döşerken avantajlısın hiçbişeyin yok çünkü ama yenilerekn aynısı olmuyo maalesef. bide siz ankarada olmanın avantajını yaşıyosunuz. bne burda bi duvar kağıdı bulana kadar baya bi zorlandım. ev dizeynında en çok perde duvar ve aksesuarlar dikkatimi çekiyo benim. onlar şaşalı olunca basit bir ev bile güzelleşiyo

benim çok dökkülüyo. zaten iki tel saçım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…