- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
hadi ya .bende bi ara içecektim ama emziriyodum ve emzirenlere önerilimiyodu. sonra unuttum gitti. bnede içeyim bi ara
pek ikea tarzı gelmedi o mobilyalar bana . ilk döşerken avantajlısın hiçbişeyin yok çünkü ama yenilerekn aynısı olmuyo maalesef. bide siz ankarada olmanın avantajını yaşıyosunuz. bne burda bi duvar kağıdı bulana kadar baya bi zorlandım. ev dizeynında en çok perde duvar ve aksesuarlar dikkatimi çekiyo benim. onlar şaşalı olunca basit bir ev bile güzelleşiyo
benim çok dökkülüyo. zaten iki tel saçım var
datlum ben ezc. minoksil aldım gerçekte faydası oldu. 1 aydır kullanıyorum yeni yeni saçlarım çıktı ve aynı zamanda saçlarımda güçlendi. kullandığım andan itibaren saçlarımın dökülmeside azaldı. ya birde annem ben kansızım diye sürekli çiğer dalak. et .. yumurta sürekli besliyoronunda etsi var kesin ... saç dökülmesinin birçok nedeni var.. Çok çektim ben ama şu anda pek sıkıntı yok.
ecz. verrirken o kadar eminki saç çizginize dikkat edin. ellerinizi mutlaka yıkayın felan dedi. %90 sonuç veriyor ama uzun süre kullanman lazım üzerinde 3-6 ay diyor. saçlarımı biraz yağlandırıyor. ama olsun saçlarımın dökülmesindense yağlanması daha iyi...
BENDE de çok var dökülme ..sarımsaklı şampuan kullanıyorum faydasını gördüm..bir içeceği 2 kşi beraber içtik.. hepsini içmedim.
kızlar aynı radyoyu dinliyorum aylardır sürekli aynı reklam dönüyor. saç bakım şampuanı tanıtıyor.
sizde de varmı dökülme bacılar..
pek ikea tarzı gelmedi o mobilyalar bana . ilk döşerken avantajlısın hiçbişeyin yok çünkü ama yenilerekn aynısı olmuyo maalesef. bide siz ankarada olmanın avantajını yaşıyosunuz. bne burda bi duvar kağıdı bulana kadar baya bi zorlandım. ev dizeynında en çok perde duvar ve aksesuarlar dikkatimi çekiyo benim. onlar şaşalı olunca basit bir ev bile güzelleşiyo
benim çok dökkülüyo. zaten iki tel saçım var
delişkooo bişi sorcam sana tıpla ilgili bilgin varmış ya bişi sormam bilgi almam lazım acele.. geldiler çünkü bana:18:.. endokronolojieden anlarmısın bacım
sor paris ...........
lasiinya... bıktırdı frekans değiştirdim burda da çıktı...
radyo moda..
mandalin özellini acuk temizle...
şimdi hamilelikte tsh düşüklüğümü yoksa yüksekliğimi bebekte zeka geriliği yapar:18:
şimdi hamilelikte tsh düşüklüğümü yoksa yüksekliğimi bebekte zeka geriliği yapar:18:
ne oldu hayırdır yapo
tsh düşükse diye biliyorum tsh düşüklüğü tiroid yetmezliği demektir ,bu yetmezlik ilaçla tedavi ediliyor ,düzelmezse bebekte sorun oluyor diye biliyorum ..hayırdır
kızlar şimdi hamilelikten önce zaten tiroidle ilgili sorunlarım vardı. ilaç kullandım normal döndü. ama hamile kalınca.. tekrar bi düşüş oldu hormonlarımda.. doktorda ilk 3 ay olabileceğini söyledi takip edelim dedi. endokronoloji doktoruna gitmeye başladım. o zeka geriliği yapar gibi bişi söylemedi vede hiç ilaç başlamadı.sadee erken doğuma sebep olur dedi ve ayda 1 kan alıp değerlerime baktı
değerlerim aynen şöyle sizede yazıyım bi
22.10.2011 12.11.2011 31.12.2011 referans olması gereken normal değerlerşunlarr
TSH 0.01 0.12 0.46 0.35 - 5.5
FT4 1.39 1.34 1.07 0,74-1,52
ay beynim uyuştu çok kötü oldum bi yerde okudum düşük olursa zeka geriliği olur yazmışlarr.. doktor bana niye hiç bahsetmedi yaaa. çok kötü oldum kızlar yaaaaaaa..of yaaaaa
sende öyle bir durum söz konusu olmadığındandır eğer öyle drum olsaydı ilaç başlardı tedavisini yapardı sana düşük gibi gelen değerler bu işin üstadına göre olabilirliği olan esneklik payıda olabilir sıkma kendini boşuna netten duyduğuna değil doktoruna inan sen
ya kendi kendine araştırıpta efham yapma yapom. doktor takip ediyo anaomal bişey olsa o kendisi söyler.
beceremedim yaa..
gerekli görseydi başlardı dimi ilaç falan
yada beni uyarırdı
beceremedim yaa..
yada beni uyarırdı
heralde yani. internet te bi baş ağrısı yaz kırktane olumsuz şey çıkıyo.
heralde yani. internet te bi baş ağrısı yaz kırktane olumsuz şey çıkıyo.
beceremedim yaa..
yada beni uyarırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?