Nöbetçi Muhabbetçi

lasiinya... bıktırdı frekans değiştirdim burda da çıktı...

radyo moda..

mandalin özellini acuk temizle...

hadi ya . bende bi ara içecektim ama emziriyodum ve emzirenlere önerilimiyodu. sonra unuttum gitti. bnede içeyim bi ara

datlum ben ezc. minoksil aldım gerçekte faydası oldu. 1 aydır kullanıyorum yeni yeni saçlarım çıktı ve aynı zamanda saçlarımda güçlendi. kullandığım andan itibaren saçlarımın dökülmeside azaldı. ya birde annem ben kansızım diye sürekli çiğer dalak. et .. yumurta sürekli besliyor onunda etsi var kesin ... saç dökülmesinin birçok nedeni var.. Çok çektim ben ama şu anda pek sıkıntı yok.

ecz. verrirken o kadar eminki saç çizginize dikkat edin. ellerinizi mutlaka yıkayın felan dedi. %90 sonuç veriyor ama uzun süre kullanman lazım üzerinde 3-6 ay diyor. saçlarımı biraz yağlandırıyor. ama olsun saçlarımın dökülmesindense yağlanması daha iyi...

bende badme yağı aldım bakalım. kızada kendimede sürecem. inş faydaıs olur

BENDE de çok var dökülme ..sarımsaklı şampuan kullanıyorum faydasını gördüm..

ikeayı ben bi kaç yerde kullanacağım hepsinde değil ..ben eşyalarımın çoğunu kızkardeşime ve anneme vereceğim o yüzden yenileme gibi olacak benim durumum değiştirme gibi değil ..
salon ve yemek odası yeni alacağım
salondaki oturma grubumu döşettirip oturma odasına atacağım yatak odasındaki bazam duracak başlık ve iki komidin alacağım
mutfağa masa eşime çalışma odası yapacağım ..hepsi yeni sayılır yani
ikeada mesela kitaplık ve msalar hoşuma gidiyor eşimin çalışma odası için..
bebek olursa bebek odası için dolapları güzel çok şık şeyler var ..
benim ev kendinden duvar kağıtlı zaten aksesuar çok var bende şuan zaten ,perde ise gayet sade yapacağım ..
burda herşey elinin altında kafanda kurman yeterli..

delişkooo bişi sorcam sana tıpla ilgili bilgin varmış ya bişi sormam bilgi almam lazım acele.. geldiler çünkü bana:18:.. endokronolojieden anlarmısın bacım

bu arada trendyoldan aşağıdaki iki eteği aldım ..hediye çekim vardı ikisi 15 tlye geldi bana
dışarda aynı etekleri görmüştüm tanesi 25 tl idi
bakalım inş. güzel gelir ..
balon eteği çok seviyorum ben

ne oldu hayırdır yapo

tsh düşükse diye biliyorum tsh düşüklüğü tiroid yetmezliği demektir ,bu yetmezlik ilaçla tedavi ediliyor ,düzelmezse bebekte sorun oluyor diye biliyorum ..hayırdır

kızlar şimdi hamilelikten önce zaten tiroidle ilgili sorunlarım vardı. ilaç kullandım normal döndü. ama hamile kalınca.. tekrar bi düşüş oldu hormonlarımda.. doktorda ilk 3 ay olabileceğini söyledi takip edelim dedi. endokronoloji doktoruna gitmeye başladım. o zeka geriliği yapar gibi bişi söylemedi vede hiç ilaç başlamadı.sadee erken doğuma sebep olur dedi ve ayda 1 kan alıp değerlerime baktı
değerlerim aynen şöyle sizede yazıyım bi

22.10.2011 12.11.2011 31.12.2011 referans olması gereken normal değerlerşunlarr
TSH 0.01 0.12 0.46 0.35 - 5.5
FT4 1.39 1.34 1.07 0,74-1,52

ay beynim uyuştu çok kötü oldum bi yerde okudum düşük olursa zeka geriliği olur yazmışlarr.. doktor bana niye hiç bahsetmedi yaaa. çok kötü oldum kızlar yaaaaaaa..of yaaaaa

Son düzenleme:

sende öyle bir durum söz konusu olmadığındandır eğer öyle drum olsaydı ilaç başlardı tedavisini yapardı sana düşük gibi gelen değerler bu işin üstadına göre olabilirliği olan esneklik payıda olabilir sıkma kendini boşuna netten duyduğuna değil doktoruna inan sen

ya kendi kendine araştırıpta efham yapma yapom. doktor takip ediyo anaomal bişey olsa o kendisi söyler.

ya kendi kendine araştırıpta efham yapma yapom. doktor takip ediyo anaomal bişey olsa o kendisi söyler.

beceremedim yaa..
gerekli görseydi başlardı dimi ilaç falan
yada beni uyarırdı

beceremedim yaa..
gerekli görseydi başlardı dimi ilaç falan
yada beni uyarırdı

tabiki başlardı yada söylerdi kuzum düşük olabilir tıpa tıp aynı rakamlar olacak diye kaide yok onun esneklik payı vardır buna diğer sonuçlara bakarak karar verir adam boşuna mu oturmuş oraya sen doktorunun dediğini yap dinle netten araştırmak zararlı değil ama senin için zararlı ahh bamya ne kadar hassas ettin anneni görüyormusun sen

heralde yani. internet te bi baş ağrısı yaz kırktane olumsuz şey çıkıyo.

bir hocamız net bilgi çöplüğü derdi en büyük kirlilik orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…