heralde yani. internet te bi baş ağrısı yaz kırktane olumsuz şey çıkıyo.
heralde yani. internet te bi baş ağrısı yaz kırktane olumsuz şey çıkıyo.
tabiki başlardı yada söylerdi kuzum düşük olabilir tıpa tıp aynı rakamlar olacak diye kaide yok onun esneklik payı vardır buna diğer sonuçlara bakarak karar verir adam boşuna mu oturmuş oraya sen doktorunun dediğini yap dinle netten araştırmak zararlı değil ama senin için zararlı ahh bamya ne kadar hassas ettin anneni görüyormusun sen
bir hocamız net bilgi çöplüğü derdi en büyük kirlilik orada
paris ...
sağlıklı olsun hep dua et..
beslenme önemli ...
gıdana dikkat et...
güzel beslen..
aynen bence de paris...kuruntu yapma durduk yere ..doktorun bir bildiği vardır elbet..hem illa zeka geriliği yapar diye bişey yok ,kişiye göre değişir o ,duruma göre değişir,ona bakarsan migren de beyin tümörü yapıyormuş yazıyor nette ama migrenden tümör olanı hiç görmedim
takma kafana doktorunun dediğinden çıkma ..hem değerlerin düşük olsa da ne akdar düşük olduğu da önemlidir ,hemen olması gerekenden düşük diye zeka geriliği yapar anlamı çıkmaz ,bi çok şey etkilidir bunda
[/QUOTE]onu bunu bırakın da eteklerime baktınızmı siz
tıklayın pleeease
trendyoldan aşağıdaki iki eteği aldım ..hediye çekim vardı ikisi 15 tlye geldi bana
dışarda aynı etekleri görmüştüm tanesi 25 tl idi
bakalım inş. güzel gelir ..
balon eteği çok seviyorum ben
Eki Görüntüle 321303
Eki Görüntüle 321304
bende geçen baktım burda 25 tl idi. benimd ehoşuma gidiyo ama ya ziçin almak istiyom ben . şöyle tiril tirl bişeyler bulursam eğer.
40 tllik çekim vardı tanesi 7,5 tlye gelmiş oldu bana
ben çizmeyle de giyerim bunu yazın da
güle güle giy deloş. ben yemeğe çıkıyom kızlar. afiyet olsun
bamyada üzüldü şimdi benle birlikteparis kendini sıkıp o şimşekleri çaktırmazsan korkma bamya sağlıklı olur dualarını eksik etme moralini bozma yeter doktorlarını dinle bu tür şeylere kafana takıp moralini bozma zaten hassassın dikkat et canım
kafanı karıştırmak için söylemiyorum ama uyanık ol diye anlatıyorum. ben erene hamilyken doktor çocuğun beyninde bişye olduğunu söyledi. bizi bi arkadaşına yolladı. adam dokuz eylülde uzmanmış. biz adamı bulamadık ama gelmişken bir profösere muayene olalım dedik. ama ben hergün düşülüp üzülmeketen harap olmuşum. profösör muayene etti. baktı şaşırıdı. ben onun bahsettiğine dair hiç bişey görmedim ama siz bide onun yönlendirdiği kişiye gidin dedi. öğleden sonra ilgili şahsı bulup muayene oldum. profösörün dediklerini anlattık tabi yemedi profösözrün yok dediği bişeyi uydurmak. yok bişey dedi. sonradan öğrendik ki kaç hastaya aynı şeyi yapmışlar. özel arkadaşlarmış ve hastaları aralarında top gibi sektiryolarmış. diyeceğim oki doktor dese bile hemen inanıp üzülme. gerekirse işinde uzman bir profösör bulup git. bazı doktorların gözünü para bürüyo özellikle ilk çocuklarını bekleyen aileleri sömürmekte bi yanlış görmüyolar. ne kendini üz ne yavrunu
bamyada üzüldü şimdi benle birlikte
of ya doktorlar ne anlarlar böyle kafaları bulandırmaktan.. zaten hassasız. herşeyi kafaya takıyoz..para için ne kadar aileyi anneyi üzüyolar.. Allahlarından bulsunlar..
Allaha emenat miniğim
size dularınızı esirgemeyin bacılar..
hayrılıyısla sağlıkla bi doğuraydım ...
kızlar akşama ne yemek yapsam yaaa sarma var yanına ne etsem ki
çorba salata yap yanına ..
mandiş bu arada albüme gelsene bi dakika bak bugün de eşarbımı sal gibi bağladım
ne çorbası yapayım onuda desene
mercimek çorbası yap bence
selamlarrr
ya eşarbı ikiye katlayıp iğneledim altını da içime koydum o haliyle şal gibi tam eşarp gibi üçgen bağlamadım yani dikdörtgen bağladım ..eşarbı şal gibimi bağladın yoksa benzettimmi renkleri güzelmiş bak bu renkler yüzüne yakışıyor gçenki maviydi oda yakışmıştı ama bişiy desem yanlış anlamaz kırılmazsan diycem
akşam bitti mercimek
Aslem dadlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?