ondan başkasıyla olmamamın nedeni ikiside onu hala çok seviyorum bi de dier malum durum var onu da sölesem mi sölemesem mi onda kararsız kalıyrm ona sölesem benden uzaklaşır gibi geliyo napcağımı bilmiyorumm erken yaşta böyle şeyler yaşamak bana ağır geldi sadece
ondan başkasıyla olmamamın nedeni ikiside onu hala çok seviyorum bi de dier malum durum var onu da sölesem mi sölemesem mi onda kararsız kalıyrm ona sölesem benden uzaklaşır gibi geliyo napcağımı bilmiyorumm erken yaşta böyle şeyler yaşamak bana ağır geldi sadece
o zamanlar aramızda hiç sorun yoktu ki bende ona güvendim hayatımın hatasını yaptım ayrılık nedenimizin saçma oldunun bende farkındayım inan soranlara neden ayrıldnız deyince siyasi diyorum gülüyorlar cidden komik bi durum ama içinde olup bizzat bunları yaşayınca o kdar da komik olmadını hatta can yaktını hissediyorsun
hocam eyvallah haklsın bazı konularda ama hamilelik te ağır olmuş biras o kdar ileriye gitmedim ayrıca beni almak zorunda fln da deil zaten bunun bende bilincindeyim sadece ona söyleyip söylememe konusunda kararsızım söyleyincede bnmle evlen diye tutturcak bi karakterde deilim asla yapmam öyle bşey ama eğer korktuğum gibi olduysada kimseyle evlenmem kariyerimde ilerlerim o da yaptığım hatanın bana ağır sonucu olurr ama ona da alışırım yinede yorumlarınız için hepinize çokk teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?