- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Selam karpuzum1 yaşındaki bebegım 3 gün oldu çok durgun mutsuzbenım bebegım böyle değildi sürekli gülümseyen uykusunda bile kahkaha atan bi çocuktu. hasta gibide gözükmüyor ates yok diş çikardıgınıda zannetmiyorum öksürük ,burun tıkanıklığı,ishal .hiç bisi yok hersey yolunda gözüküyor. Geçenlerde koltuga çikmiş düşmüş ama kusma hiç bisi olmadı azıcık ağladı sonra normale döndü. Ya hersey yolunda gözüküyor ama neden birden bire böyle oldu .cok enerjili bi bebektı bi dk durmazdı yerinde uyanıkken. yarın doktora götürücem her ihtimale karsı. Dün bi çizgi film açıktı aniden korktu geriye geriye kaçmaya basladı ağladı. Cok değişti bu 3 dün içerisinde, canım cok sıkkın düzelecekmi eskisi gıbı şen şakrak olacakmı bebegım
Bebeklerde bizim gibi sürekli evde durunca yada aynı aktiviteleri tekrar yapınca sıkılıyorlar. Benim oğlum kış geldikten sonra zamn zaman oluyor böyle durgun mutsuz. Farklı şeyler yapınca dışarı çıkınca havası değişiyor hemen :) endişelenme annesi bişey olacağını zannetmiyorum.1 yaşındaki bebegım 3 gün oldu çok durgun mutsuzbenım bebegım böyle değildi sürekli gülümseyen uykusunda bile kahkaha atan bi çocuktu. hasta gibide gözükmüyor ates yok diş çikardıgınıda zannetmiyorum öksürük ,burun tıkanıklığı,ishal .hiç bisi yok hersey yolunda gözüküyor. Geçenlerde koltuga çikmiş düşmüş ama kusma hiç bisi olmadı azıcık ağladı sonra normale döndü. Ya hersey yolunda gözüküyor ama neden birden bire böyle oldu .cok enerjili bi bebektı bi dk durmazdı yerinde uyanıkken. yarın doktora götürücem her ihtimale karsı. Dün bi çizgi film açıktı aniden korktu geriye geriye kaçmaya basladı ağladı. Cok değişti bu 3 dün içerisinde, canım cok sıkkın düzelecekmi eskisi gıbı şen şakrak olacakmı bebegım
Ya Kuzum insan çocuğunun hasta olmasını istermi .İnan bana bazen kendımı hastadır geçecek DİE motive edıyorum .hastalığa dair en ufak belirti görmedim durgunluktan baska nie böyle oldu çök mutlu bi bebektiSelam karpuzum
Hasta olacaktır muhtemelen
Aklına kötü şeyler getirme
Evde bir tartışmaya şahit olduysa korkmuş olabilir
Sen mutsuzsan o da yansır
Bence hasta olacak kuluçka döneminde
Bilirsin bugün soğuk aldıysak üç ile beş gün içinde grip oluruz kuluçka dönemi deriz buna
İçini ferah tut
Sanırım 3 gun oluyo ama bisi olmadı düştükten sonra .korktumu acaba oyuzdenmi böyle mutsuzDüşeli de 3 gün mü oluyor düştükten sonra mı haremekleri değişmeye başladı?
Sıkılmısta olabılır dedıgnız gibi sürekli bi odada diger odalar soğuk dıe fazla çıkarmıyorumBebeklerde bizim gibi sürekli evde durunca yada aynı aktiviteleri tekrar yapınca sıkılıyorlar. Benim oğlum kış geldikten sonra zamn zaman oluyor böyle durgun mutsuz. Farklı şeyler yapınca dışarı çıkınca havası değişiyor hemen :) endişelenme annesi bişey olacağını zannetmiyorum.
Korkudan da olabilir ama düşmeden hemen zdnra oliştiysa bu dedikleriniz doktora götürün biraz da sevdiği şeyleri yapın keyiflendirin dışarı çıkarın temiz hava alsınSanırım 3 gun oluyo ama bisi olmadı düştükten sonra .korktumu acaba oyuzdenmi böyle mutsuz
Yok çalışmıyorum ben bakıyorum haftada 1 gün KV ye götürüyor babası onlarda kendi torununa siddet uygulamazÇalışıyor musunuz? Kim bakıyor bebeğe? Şiddete vb. maruz kalmış olabilir mi? Allaha emanet olsun.
Yarın götürücem allah'ın izniyle düşmeyle ilgili olduğunu zannetmiyorum ama yinede içim rahatlasın anlayım noldunu. Ama korkmus olabilirKorkudan da olabilir ama düşmeden hemen zdnra oliştiysa bu dedikleriniz doktora götürün biraz da sevdiği şeyleri yapın keyiflendirin dışarı çıkarın temiz hava alsın
TekTekli koltuktan düstüktn sonra dikkatımı çekti hiç o koltuga çıkmadı diger koltuklara çikti bitek teklıden düşülüyor sandı heralde garibim. Belkı korktıgından böyle oldu .Dünde çizgi filmden korkup kaçtiKorktuğu şeyden dolayı tedirgin olmuş olabilir.Siz unuttu gitti sanıyorsunuz ama o korkma bir kere uyandı mı sürekli etrafta korkacak birşey var mı diye bakınıyor bir süre.Normal bir dünyaya uyum süreci.Tabiki bu bir ihtimal siz yine de doktorunuzu görün.
Şiddet olmayabilir sıkarak sevmişlerdir. Bilemedim. Umarım sorun yoktur, geçer.Yok çalışmıyorum ben bakıyorum haftada 1 gün KV ye götürüyor babası onlarda kendi torununa siddet uygulamaz
İnşallah düzelir ya ben onu böyle görmeye alışkın degilim hiç böyle olmamıştıBence hasta olacak. Kırgınlığı falan vardır.
Oğlum hasta olacağı zaman böyle durgunlaşır. En ufak şeye ağlar.
Bir de korktu diyorsunuz. Düşünce de korkmuştur onun etkisindeyken çizgi film de etkilemiştir. Bir kaç gün sürer bu ürkek hal..
Belkide bi bilsem nedeniniŞiddet olmayabilir sıkarak sevmişlerdir. Bilemedim. Umarım sorun yoktur, geçer.
İnşallah düzelir ya ben onu böyle görmeye alışkın degilim hiç böyle olmamıştıçok neşeli bi bebekti
DoğruGeçer geçer.
Onlar da büyük insan gibi etkileniyorlar modları düşüyor. Bir anı bir anını tutmuyor falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?