Noldu Bebeğime :(

Dışarı falan çıkarın, yeni bir oyun bulun bakalım keyfi yerine gelecek mi?

ya hasta olacak ya da sıkıntıdan patlıyor bebiş.için rahat etsin diye bir götür istersen.

Çocuklar çok sık huy değiştiriyo sen yinede dr a götür için rahatlar ama bişey yoktur çocuklar bazı şeylerden çabuk etkileniyo ama çabuk da unutuyo tv izlerken korktuğu için olacağını sanmıyorum

canim benm dusme esnasinda korkmussa. travma gibi. bisey olmustr benm oglumda 1 yasindayken yataktan dustu senin ki kadar sansli degilsi kolu catladi onun travmasindan tam 1 ay kurtulamadi. zamnla gecer keske bir hekime gitseydiniz. cok korkuyorm su dusmelwrdern. allah muhafaza

Ya kıyamam Rabbim korusun onları. Bnde cok korkuyorum düşmelerden. Bi belirti yoktu ondan götürmedim bıraz ağladı sustu. Kızarma şişme kusma butur seyleseyler olmadı .Halıya düsmüs zaten sıpa .Odanın her tarafını halıyla donattım düşer diye. Çünkü hep koltuğa cıkıyodu .Korkmuş sanırım bnmkı dikkat ettimde besıge bıle egılıp onu koydugumda kasıyor kendını.

Oyyy kuzum insallah ciddi bisey değil-dir yarın dr a gidince anlaşılır uzulme
Yok ya bu aksam üstü benimki kendıne geldi cok şükür :) dışarı çıkardık oyun oynadık keyfi yerinde simdi yanı. Anladığım kadarıyla korkmuş besıge eğilip onu koyunca bıle kendını kasıyor.

Ayy maşallah iyi olduğuna sevindim. Kaç haftalık şu anda? Atak haftasında olabilir. Gelişim ataklarına bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…