Ne munasebet engelleyin yuzune de bakmayin. Lutfen kizlar guçlu durun, dik durun hayatta. Boşandim, sevgilimden ayrildim diyerek sanki cuzamliymiş gibi kaçmayin insanlardan. Utanmayin. Bittiyse bitti hayat devam ediyor. Asla kendini ezdirme. Işden çikmam ne demek. Gkrmezden geleceksin. Ahlaksizliğinda boğulsun sevişmeye ayarlayamadi engelledi. Sen de onun hesaplarini engelle kimle karşilaşdiğini ve haddini bilsin. Bu kadar ezilmeyin ya hemen ağlamalar, ben ne yapacağimlar. Hayat zorluklarla dolu her zorlukda kirilirsaniz çokerseniz nasil başa vuracaksiniz bu omruaynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.
bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.
şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Sırf boşandınız diye böyle birşey dediğini nereden çıkardınız. Kusura bakmayın da boş bir gurur yapmışsınız bana göre. İstifa etmeyi de aklınızdan çıkarın benceaynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.
bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.
şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
İroni demi bu öyle olsun çünküBen olsam herkese anlatırım böyle böyle yaptı güvenilmez şerefless herifin teki filan diye rezil ederim iş yerinde
Neden istifa edecekmişsiniz?
Çok rahatsızsa o etsin. İş rutininizi aynen devam ettirin onun dışında muhatap olmayın.
Şirket gruplarından çıkmak ne yahu? ilişkiniz bitseydi de böyle mi yapacaktınız? Evlenmeden cinsel deneyime bakış açınız olumsuz ise evet hayal ediyorum o zaman annene söyle beni istemeye gelsinler ancak öyle olur deseydiniz de bi bozulup kalsaydı niyeti bozuksa ayrılırdı zaten değilse de gülüp erken henüz falan derdiaynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?