- 11 Nisan 2019
- 1.373
- 3.806
- 133
Istifa etmeyinaynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.
bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.
şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Neden istifa edecekmissiniz ki niyeti pis ve kötü olan o utanılacak bir şey yapmamışsınz o utansın benceaynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.
bugün telefonda seninde hiç benimle aynı evde yaşama hayalin yok mu dedi bi ev tutayım beraber yaşayalım dedi bu arada bn boşanmış bi kadınım ve sabahtan ağlıyorum ona ne zannediosun nede olsa bununla her şey kolay olurmu diosun dedim ve kapatıorum dedi seninle olan bütün ilişkim bitti diyip bni her yerden engelledi.
şirket gruplarından çıktım istifa etmeyi düşünüorum bana akıl verin lütfen istifa etmezsem nasıl dayanıcam.
Niyetinin pis olduğunu nasıl anladınızNeden istifa edecekmissiniz ki niyeti pis ve kötü olan o utanılacak bir şey yapmamışsınz o utansın bence
Aynı evde yaşayıp sevişmek suretiyle aşkını kirleterdssffggcxfg şaka şaka sevişmek pis değilNiyetinin pis olduğunu nasıl anladınız
Kızlar bi saat önce beni aradı ve neden hatta olmadığımı sordu neden gruplardan çıktığımı vs.geri dönmezsem şefe msj atacağını tartıştığımız için çıktığımı söyleyecekmiş bnde suratına kapattım bni yorma istifa ettim istemiodum bu işi zaten dedimaynı şirkette tanıştk aynı ekipteydik günden beri bnmle ilgileniodu 2 ay sonra sevgili olduk.
Tuhafsınız. Cevapları okumuyor ya da önemsemiyorsunuz sanırım. Adama da istifa ettim dediğinize göre!Kızlar bi saat önce beni aradı ve neden hatta olmadığımı sordu neden gruplardan çıktığımı vs.geri dönmezsem şefe msj atacağını tartıştığımız için çıktığımı söyleyecekmiş bnde suratına kapattım bni yorma istifa ettim istemiodum bu işi zaten dedim
Kızlar bi saat önce beni aradı ve neden hatta olmadığımı sordu neden gruplardan çıktığımı vs.geri dönmezsem şefe msj atacağını tartıştığımız için çıktığımı söyleyecekmiş bnde suratına kapattım bni yorma istifa ettim istemiodum bu işi zaten dedim
Asıl böyle istifa ederse arkasından neler düşünecekler neler söyleyecekler haberi yok. Kimsenin aklına gelmez sadece sevgilisi birlikte yaşayalım mı dediği için olay çıkardığı... hayır de geç yani, niye dram yaratiyosun....sana şöyle soyliyim konu sahibi birlikte yasasaydiniz bile itibarın bu kadar zarar gormeyecektiAblacım ağır saçmaladın ne istifası herkes istifa etme yazmış hiç mi okumadın yazılanları???
Çık git işe adam gibi bu adam da ayrıca dangalak ne o öyle ilkokul çocuğu gibi öğretmene şikayet edecek. iyice rezillik çıkar işyerinde istifayı falan geç yapma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?