Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

ABarti degil mesele olan. Madem ailenizle olan gorusmeleriniz zorda kaliyor vakitsizlikten sunu demek cok mu zor; bakariz anne,yarin ailem cagirmazsa yapariz yemegi,soz vermeyeyim

ya o an tamam dedim ben bilemedim ki böyle olacağını. Düşünemedim belkide. Bu kadar üstüme gelmeleri mi gerekti

ya o an tamam dedim ben bilemedim ki böyle olacağını. Düşünemedim belkide. Bu kadar üstüme gelmeleri mi gerekti
Ben zaten esinizi hatali buldum, bir kere onu ilgilendirmez bu durum. Anasini savunacak diye insan esini gommez. Siz kv ile kendiniz halletmeliydiniz,esinize laf dusmez ,zaten bagirip cagirmasi falan cok cok yanlis.
Siz azicik dik durun,dis gosterin. Ustune basa basa soyleyin kvnize. Mumkunse esinizin yaninda soyleyin. Ailemi ozluyorum,size yeteri kadar vakit ayiriyorum, canim istedigi zaman gidip ailemle gorusmek istiyorum. Tamam size soz verdim hata ettim,bir daha benden soz istemeyin lutfen,deyin. Siz dik durursaniz kimse size laf edemez.

kaynanam evde hep bi yere çıkmaz. Ben 7 aydır görmedim yani. Hatta ben zorla bi iki kere avm ye götürdüm. Bile bile yapılan bişeydi o.
Ben haklıyım haksızım demiyorum ama büyütülecek bi olay değildi böyle.

Henüz yeni evli sayılırsınız. Bir de farklı şehirdesiniz. Kv beklentisinin bir sonu yok. O da sizi az gördüğü için birlikte zaman geçirmiş normal. Senin ailen de görmek istiyor, onlar da kısıtlı zamanda görebiliyorlar. Tamam doğru da eşin seni aramış sen oradayken kızmış sana sen orda kalmışın gitmemişim doğru mu anladım? Eşin de gelmemiş annenlere. İkiniz de annelerinizin evinde kalmısınız. O ne laflar duydu omlardan Allah bilir. Sana bağırması tabi doğru değil ama senin yaptığını da doğru değil demesem de hatalı buldum ben. Sen giderken eşine haber vermiş miydin?

yalnız kayınvalide kişisini bu kadar öpmenize takıldım ben
yok gelip gidip öpmüyorum yaa :/
Sadece o gün en son geri kendi evimize dönmeden yüzünden öptüm o da. Tutup elini öpmem bu konuda. Ama söyledim öperken ben tamamen haksiz değilim diye. Bozulur gibi oldu hatta.

valla canım benim hiç kafana takma en güzelini yapmışsın. kocan için annesi kıymetliyse senin için de kendi ailen kıymetli ne oluyor yani evlenince eş tarafının çocuğu oluyozda bize bu kadar karışıyorlar. hayır yani bu kv olucak kişi senin ailene gideceğini bilmiyormuda hemen ertesi günün planını yapıyor. baştan nasıl alıştırırsan düzen öyle gider. hiç birşeyi alttan alma. bidahada sanki suçlu gibi gidip özürler dileyipte popolarını kaldırma.

Ama biz evlenmeden önce boyle değildi. Evlendik oğulları kıymete bindi.

Eşinizin size ailesinin yanındaki tavrı asla kabul edilemez.

Ama söz verdim alt tarafı senet imzalamadım ki tavrı da çok çok çirkin
Kusura bakmayın ama söz bu.
Bana göre bir insanın güvenilirliğini gösterir sözünde durması.

Babanıza 2 saat sonra geleceğim dersiniz akşam dönmez gece orada kalırsınız olur biter.
Sanki babanız hasta yatagında ölüyormuş gibi apar topar çıkıp gitmeniz çok anlamsız.

Keşke bu kadar büyütmeselerdi, alttan alsalardı, yüzünüze hatanızı vurmak yerine güzel güzel anlatsalardı dertlerini. Yapmadılar. Yapmamış olmaları sizi yine haklı yapmıyor.

Kendinizi görümce ile kıyaslayıp durmayın. Kendi kurallarınızı, yaşam biçiminizi benimsetmeye bakın.

sen hakılsın

kaynanan sana göz dağı vermeye kalmış ama kapıları kitlemeye kalkması demek bu gözdağını geri çekmesi demek ,

sen kv ara nasıl oldun merak ettim de kapat , o kacan olacakla da özür dileyene kadar da konuşma , aklınca seni sinidirecek ,

eşimin haberi vardı konusmustuk. Gideceğimi biliyordu. Hatta kal ama ertesi gün bastıra bastıra sabah geri bize gel dedi. Geri döndüm sabah geldim. Bu sefer kvdem niye geldin , aksam ustu eşin seni alırdı gelirdiniz, bak kapıda kaldin diye bi de üste çıkmaya çalıştı. Ki evdeydi adim gibi eminim. Dışarı çıkan biri değil hic. Son dakka çıksa bile ben yola çıkmadan aradım aradım geliyorum demek için açmadı telefonu.

sen baban çağırdığında gitmeseydin kv nin işlerini yapmış olsaydın bile sanmaki çok kıymetin olurdu. asla yaranamazsın çünki sen el kızısın

doğru diyorsun. Yemin ederim fesat olsam, kotu düşünsem, içten pazarlik yapsam bu kadar zoruma gidipte burdan size dert yanmazdım :/

Benimde iki tane oğlum var .Bende kayinvalide olucam inşallah.Simdi aynı şeyi ben yasasam diye düşündüm de senin yaptığında bu kadar abartılipta oğluma şikayet edecek bir sey göremedim.Ne yani gelinim babası çağirdiginda gitmesinmi çok saçma tabiki gidicek.Kayinvaliden sana önceden bilenmis fırsat buluncada kaçırmamis.Benim anladığım bu davranışından.

şunu anlamadım ben annene giderken eşin seninle gelmedi mi ? ben olsam kv yide aramazdım eşime de olduğunca soğuk davranır hatasını anlayana kadar konuşmazdım soğuk olurdum bana sürekli kv soğuksun dersede daha da soğuk olurdum istemeden çünkü uzaklaştırıyorlar böyle olunca

ben dik durduğum için zaten böyleler. Gerçekleri söyleyince de zorlarına gidiyor.

Bir arayıp halini hatrini sormak istiyorsun.Iyi niyetli olduğun burdan belli ama işte senin gibilerin kıymeti bilinmez.Allahim bana da halini hatrini soran senin gibi gönlümü alan gelinler ver .Aminn

Bu olay yaşanmış, bitmiş. Eşinize kırgınlığınızı da dile getirmişsiniz. Artık eşinizle arayı düzeltmeniz gerek öncelikle. Yani o bir adım atmalı artık, atarsa da siz yapıcı davranıp aranızı düzeltmesine izin verin. İkinci olarak sürekli bu tür konuları gündeme getirmeyin. Bence kayınvalideniz akıllı biri ve sizi de seviyor. Yoksa öyle sinir anında, o da size kırgınken kapıyı kilitleyip gitme otur sakinleş demezdi. Bence iyi ilişkiler geliştirebilirsiniz, kaldı ki siz de sevecen birine benziyorsunuz. Zaten aranız en son tatlıya bağlanmış. Son olarak bundan sonra yapacaklarınız bence şöyle olmalı: 4 günlüğüne gittiniz diyelim, haber verirsiniz kim hangi gün müsaitse iki gün birinde 2 gün diğerinde kalırsınız. Eşinizle birlikte ama her ikisinde de. Herkesi de en son bilgilendirirsiniz. Mesela kayınvalidenizi ararsınız cuma-cumartesi sizde kalıp cumartesi akşam yemeğinden sonra annemlere geçeceğiz gibi. Yani neyin ne zaman olduğunu her iki taraf da bilirse ikisi de sorun çıkarmaz. Bir de yok işte yemek de yiyecektik ama sen gittin falan gibi şeyler olmaz mesela, söylersin yemekten önce çıkacağız ya da sonra. Ona göre sorun çıkmaz. Küçük bir tavsiye daha, giderken hediye götür, böylelikle iki ailen de daha toleranslı olur sana. Çünkü hediyeler insanları yakınlaştırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…