- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Ben dün test yaptım aynı seninki gibi silikti bugün tekrar yaptım negatif anlamıyorum neden böyle oluyor ya
yok canım günü geçmedi arkadaşın ama test pozitif bariz inşallah hamledir valla bende heyecanlandımadet dönemi yaklaştığında da bazı bünyelerde hcg hormonu yükselebiliyormuş. ama testtede sıkıntı olabilir. günün geçtimi?
vallah canm ben artik bizden suphelenmeye basladim cok istiyorz diye mi boyle oluyo sastim kaldm regli bekle canm yapacak baska bisey yokBen dün test yaptım aynı seninki gibi silikti bugün tekrar yaptım negatif anlamıyorum neden böyle oluyor ya
Aynen cnm 29 aralığa kadar hiç test yapmayacam kendime söz verdim. İnşallah tutabilirjmvallah canm ben artik bizden suphelenmeye basladim cok istiyorz diye mi boyle oluyo sastim kaldm regli bekle canm yapacak baska bisey yok
pozitif canm tebrikler gunun gecti miEki Görüntüle 1929490 kızlarr yardımm
ay hemen yaz bende heycan yaptim kuzu yaa kisada olsa yaz biseyelrKızlar arabada bekliyorum eşim sonucu almaya gitti kalbim durcak
hamilesin canım büyük ihtimal kan testi yaptıurman iyi olur tabi kesin sonuç içinEki Görüntüle 1929490 kızlarr yardımm
canım heyecen yapma unutma ne olursa olsun hayırlısını versin allah daha yasın gençKızlar arabada bekliyorum eşim sonucu almaya gitti kalbim durcak
Ay bende heyecanladim hayırlı haberlerle gel inşallah.Kızlar arabada bekliyorum eşim sonucu almaya gitti kalbim durcak
ayyyy süperrr hadi bakalımmmm tebrik edrimm:)Kızlarrrrrrrrrr Allah'ıma bin şükür yarabbbiiimmmmmm
ayyy cok sevindiim yaa cok yeniymis masallah kiz allah kucgaina almayi nasip etsin bizimde vardr insallah yaaa. ok ümitlendim suanKızlarrrrrrrrrr Allah'ıma bin şükür yarabbbiiimmmmmm
daha adetine olduğu için bu kadar düşük yükselir o canımmayyyy süperrr hadi bakalımmmm tebrik edrimm:)
Kız kos git yaptır güzel dilekleriniz için teşekkür ederim elim titriyor yazamıyorumayyy cok sevindiim yaa cok yeniymis masallah kiz allah kucgaina almayi nasip etsin bizimde vardr insallah yaaa. ok ümitlendim suan
Ama şimdi böle oldu yaapozitif canm tebrikler gunun gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?