- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Ayyyy cnm ya valla çok sevindim.tebrik ederimKızlarrrrrrrrrr Allah'ıma bin şükür yarabbbiiimmmmmm
ay evim carsi icinde olsa gidicem hemen yaptrcam ama gidemiyorm yaa esiminde cok isi var arabayida babam aldi ben bekliycm mecbur yicem kendimi burdaaaKız kos git yaptır güzel dilekleriniz için teşekkür ederim elim titriyor yazamıyorum
nasil boyle oldu canm anlamadimAma şimdi böle oldu yaa
Ay,çok,sevindim,canım,ya,gercekten,bana,da,dua,et sence,soğan,kürü,mü işe,yaradı :)Kız kos git yaptır güzel dilekleriniz için teşekkür ederim elim titriyor yazamıyorum
adete 6 gün varken çok erken öğrenmişsiniz inşallah tutunur bebeğinizKızlarrrrrrrrrr Allah'ıma bin şükür yarabbbiiimmmmmm
en doğrusunu yaparsın canım regl geçsin sonra çok üzülüyor insan.. ama testinde 2. çizgi var inşallah sonu hayırlı olurbenmde renk degistrnce az biraz belli oluyo ama negatif kabul ediyorm regli bekliucm
insallah canm tek korkum kimyasal olmasi zaten bi yandanda o yzuden tutyrm kendimi insallah saglikla tutunur eger gebelk varsaen doğrusunu yaparsın canım regl geçsin sonra çok üzülüyor insan.. ama testinde 2. çizgi var inşallah sonu hayırlı olur
ah bizim telaşlarımız oluncaya kadar telaş olduktan sonra telaş tamam güzel şeyler ama sabır gerektiren bir şey bebek işiinsallah canm tek korkum kimyasal olmasi zaten bi yandanda o yzuden tutyrm kendimi insallah saglikla tutunur eger gebelk varsa
aynen sabirsizlanyrz biz hem o iki gunde bir testi ben burda duydm etrafmda o kadar hamile olan oldu hic biri zirt pirt gidip kan vermedi o gene erken ogrenilirse oluyoms.en iyisi beklemek tabi sabredebilirsek allah herşeyim hayirlsiini versinah bizim telaşlarımız oluncaya kadar telaş olduktan sonra telaş tamam güzel şeyler ama sabır gerektiren bir şey bebek işierken öğrenincede yükseldi mi diye 2 günde bir kan vermek var en güzeli en garantisi regli 4 gün geçtikten sonra
Hayırlı olsun Can'ım ilişkiden kaç gün sonra idrarda sonuç aldınKızlarrrrrrrrrr Allah'ıma bin şükür yarabbbiiimmmmmm
Canım adetten sonra başlamıştık ilişkiden 10 gün sonra falan eğer yumurtlama günü olduysaHayırlı olsun Can'ım ilişkiden kaç gün sonra idrarda sonuç aldın
Canım ben bugün test yaptım negatif çıktı. Benm testimde seninki gibiydi niye böyle anlamıyorumCanım adetten sonra başlamıştık ilişkiden 10 gün sonra falan eğer yumurtlama günü olduysa
Hadi bakalım Can'ım ya hayırlı olsun . Bende ilişkiden 13 gün sonra normal gebelik testim silikti 14. Gün 38.25 olmuştu değer. Aynı zamana denk geliyor sanırım senin değerin yarın iki katı olurCanım adetten sonra başlamıştık ilişkiden 10 gün sonra falan eğer yumurtlama günü olduysa
oooo ne güzel, maşallah tebrik ederim. daha minnacık annesi. erkenden öğrendin. şimdi bekle durKızlarrrrrrrrrr Allah'ıma bin şükür yarabbbiiimmmmmm
Evet canım aynı oluyor ben ilcedeyim hastane için merkeze gitmem lazım sence ne zaman kadın doğuma gideyimHadi bakalım Can'ım ya hayırlı olsun . Bende ilişkiden 13 gün sonra normal gebelik testim silikti 14. Gün 38.25 olmuştu değer. Aynı zamana denk geliyor sanırım senin değerin yarın iki katı olur
Allah razı olsun canımoooo ne güzel, maşallah tebrik ederim. daha minnacık annesi. erkenden öğrendin. şimdi bekle durbenim gibi merkatan girdim, 2de sonuçlanacak dedin diye. gözün aydın canım
Son adet tarihinden kaç haftalık gebesin hesapla. 5. Haftada git keseni görürsün inşlh. Ama ikisini birden göreyim diyorsan 7. Haftada git hem bebeği hem keseni görEvet canım aynı oluyor ben ilcedeyim hastane için merkeze gitmem lazım sence ne zaman kadın doğuma gideyim
vallah benm bildgm ve burda okudugm kadaryla ikisininde ayni kirmizilikta olmasi gerekiyo canm pozitf olmasi icin zaten negatifte her halukarda pembe silik cikiyo.benmde suphem var hep yapıyorum 4 gundr az oncede yaptim regle 4 gun var ikiside kirmizi resimi yuklemeye calisym yuklenmediOvulasyon da,azcık,silik çizgi ile bile,bi hamilelik mümkün olamaz,mı,kızlar
canım senin yaptığın gebelik testinin markası ne idiEvet canım aynı oluyor ben ilcedeyim hastane için merkeze gitmem lazım sence ne zaman kadın doğuma gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?