- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
neden kabus gibiydi acabayok, eski şirkettenmiş. arkadaşının bildiği biri. daha önce konuşmuşlar bu konuyu yani tekrar bahsediyordu belliydi. kabus gibiydi dedi bir daha konuşmadılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kabus gibiydi acabayok, eski şirkettenmiş. arkadaşının bildiği biri. daha önce konuşmuşlar bu konuyu yani tekrar bahsediyordu belliydi. kabus gibiydi dedi bir daha konuşmadılar
eşimi uzaktan görmüş, çalışana aa o x bey mi demiş. bu da hemen mutfağa gitmiş ama o da arkasından gelmiş. sonrası yok. beni deli eden de buneden kabus gibiydi acaba
adını sanını biliyo musun bu x in ne bilim sosyal ağlarda taklıyo mudur ismiyle arasan belki kafanda birşey şekillenireşimi uzaktan görmüş, çalışana aa o x bey mi demiş. bu da hemen mutfağa gitmiş ama o da arkasından gelmiş. sonrası yok. beni deli eden de bu
neden kabus gibiydi acaba
eşimi uzaktan görmüş, çalışana aa o x bey mi demiş. bu da hemen mutfağa gitmiş ama o da arkasından gelmiş. sonrası yok. beni deli eden de bu
adam kadını görünce, kendisiyle konuşmasın diye mutfağa kaçmış işte
ama kadın da peşinden gitmiş
adam "kabus gibiyd" diyor
bir adamın, bir kadınla olan görüşmesini kabus gibiydi diye nitelemesi için
adamın o kadınla görüşmek istemiyor olması lazım bence
yani kadın gidip konuşmak istemiş, adam da konuşmak istememiş
muhtemelen bir mazileri var ama adam için bitmiş
mazi dediğim illa ilişki değil
belki kadın asılıyor adama...
sakın kadını araştırıp olaya katmayın bence
Eşinin telefonunda whatsap web var sen nasıl anlık takip ediyorsun.Teknoloji cahili miyim ben de anlamadım.çok karışık yazdım galiba kusura bakmayın. eşimi takip ediyordum çünkü yine bu arkadaşıyla bikaç seviyesiz msjını görmüştüm
Ben çözdüm durumu pardon,Eşinin telefonunda whatsap web var sen nasıl anlık takip ediyorsun.Teknoloji cahili miyim ben de anlamadım.
Kesinlikle bundan sonra gözümün daha da açık olacağının farkında. İhtimalini bile nası düşünürsün diyo kapattık konuyu ama hassas noktamız oldu bu konu. Ben eşime güveniyorum aslında. Bugün geldi hala duygulanıyor beni kaybetmekten bu kadar korkuyormuş ben de yeni anladım. Herkes kendi eşini biliyor kadınlar gerçekten hissediyor gerçekten. Adam bana direk neden gelir gelmez söylemedin, Ne halde kendi kendini yedin neden dedi. Herkesin mizacı farklı o yüzden herkesé aynı taktik gitmiyor. Bir de aldatma ihtimali Vs olsaydı bekleyecektim kendi kendime ama burda yaptığı tek şey seviyesiz muhabbetler oldu. Bunun da beni hayal kırıklığına uğrattığını söyledim. Benim Kocam böyle basit değil dedim. Nefsime hoş geldi belki de dinlemek diyor. Hak veriyor nyseki. İnşallah tüm bu tarz konular böyle güzel bağlanır.. rabbim kıymet bilenlere düşürsünDunden berı takıp edıyorum konuyu bugun uyelık aldım...
Dogru olanı yapmışsın belliki eşinde pişman yazıstıgı absurt konu için ...
Uzatma ama unutmada ..
Bu demek değil ki meseleyi sürekli ısıtıp ısıtıp eşinin önüne sürme ...
Hayatı kendine zından etme paranoyak olursun çok fazla düşünme ..
Fakat açık ve net bu kim olursa olsun ister kocan ister abin ister dayın ister başka bir erkek...
GÜVENMİYECEKSİN ( feminist değilim )
Her an herseyı yapabılırler nokta...