Benim de 13 aylık ve 3 yaşında iki çocuğum var. İkinciye hamile kalınca bakıcı almayı düşünmüştüm ama pandemi nedeniyle bu istekten vazgeçtim. Etrafımda çocuğu emanet edebileceğim kimse yok, o kadar yorgun, bıkkın haldeyim ki ücretsiz izin alıp çocuklara kendim bakma fikrimin koca bir hata olduğunu düşünüyorum zaman zaman. büyüğü kreşe başlatma kararı aldık, pandemimin biteceği yok ve bu çocuğun sosyalleşmesi, benim de akıl sağlığımı korumam lazım. Bırakın kayınvalidenize çocuk haftada 1,2 birkaç parça cips, çikolata yese, tozlu kirli yerlerde yuvarlansa sizin bu ruh haliyle ona verdiğiniz zarardan daha az zarar verir. Çocukların en önce sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Kendinize zaman yaratın, bırakın ev dağınık kalsın, çocuk uyuduğunda sizi mutlu eden ne varsa yapın, güneşli güzel havalarda bebek arabasına koyun dışarı çıkın. Emekleyen bebekle dışarısı zor oluyor biliyorum ne kucakta, ne arabada durur illa yere inmek ister. Ama bir kaç haftaya yürür zaten, dert etmeyin, hepsi geçiyor, sağlıkla sevgiyle büyüsün