Aile Planlaması Nolur bana yardım edin ...:'[

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
A

aryam

Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle sizin yardımınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var kimseyle paylaşamadığım için mahvoldum öğrendiimde kahroldum ağlaya ağlaya bitirdim kendimi bi çıkş yolu bi mucize yaratsındie yalvarıorum Allah ıma ki bebeğimi doğurabiliim. Ama lanet olsun banaki su an bu imkansız sözlümle birbirimizi çok seviyoruz yazı nişanımız var evliliğe gelince okul dolayısıyla 3 sene sonra kararlastırdık. Ailelerimiz yakınlaştı gayet ciddi bi ilşki şeytana uyup yenik düştük kendimize ve ben daha onun acısını atlatamamışken bide hamile kalmışım . Ailelerimiz okul bitmeden evlenmeye karsı haklılar doğal olarak . ama kaarnımdaki masum zavallı bebek.ailelerimiz duysa bizi evlatlıktan reddeder .kendimden nefret ediyorumbuna mecbu olduum için hiç affetmiycem kendimi.Allah ım nolursun yardım et nolursun bı mucize gönder vardiin cana kıymak zorunda kalmiim .yaşayamamben nolur dua edin benm için. ınanılmaz kötüyüm. Allah bütün bebek isteyenlere çok kolay bi şekilde sağlıklı bebekler verir inşallah , banada bi mucize canı gönülden dilerim:':-)çok üzgünüm:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
canım öncelikle ALLAH yardımcın olsun .olabılecek tek mucıze sanıyorumkı bır an once aılelerı ıkna edıp evlenmnız olucak kı bencede madem boyle bıseyı yaptınız bır canada kıymayın ınsallah bır cıkar yol bulursunuz
 
arkadaşlar öncelikle sizin yardımınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var kimseyle paylaşamadığım için mahvoldum öğrendiimde kahroldum ağlaya ağlaya bitirdim kendimi bi çıkş yolu bi mucize yaratsındie yalvarıorum Allah ıma ki bebeğimi doğurabiliim. Ama lanet olsun banaki su an bu imkansız sözlümle birbirimizi çok seviyoruz yazı nişanımız var evliliğe gelince okul dolayısıyla 3 sene sonra kararlastırdık. Ailelerimiz yakınlaştı gayet ciddi bi ilşki şeytana uyup yenik düştük kendimize ve ben daha onun acısını atlatamamışken bide hamile kalmışım . Ailelerimiz okul bitmeden evlenmeye karsı haklılar doğal olarak . ama kaarnımdaki masum zavallı bebek.ailelerimiz duysa bizi evlatlıktan reddeder .kendimden nefret ediyorumbuna mecbu olduum için hiç affetmiycem kendimi.Allah ım nolursun yardım et nolursun bı mucize gönder vardiin cana kıymak zorunda kalmiim .yaşayamamben nolur dua edin benm için. İnanılmaz kötüyüm. Allah bütün bebek isteyen annelere çok kolay bi şekilde sağlıklı bebekler verir inşallah , banada bi mucize canı gönülden dilerim:':-)çok üzgünüm:

keşke zamansız böyle bişey olmasaydı. Ama olan olmuş, şimdi ne desek boş. Ama bir şekilde aileleri ikna mı edersiniz nasıl olur tam kestiremiyorum. Bana sorarsan bebeği asla aldırma derim.Senin için hiç kolay bir durum değil. Allah yardımcın olsun. Aldırırsan ilerde de çok pişman olursun. Bak biz bulamıyoruz. İstiyoruz ama olmuyor, Allahın işi işte, sen de olmasın isterken olmuş. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
 
canım benim çok zor bir durum
Mevlam yardımcaın olsun
 
dua edin nolurrr .. imkansız olduunu biliorum ama içimde son ana kadar hep bi umut olcak hep ama .. 2haftalıkbide çok kısa zamanım var ama bi mucize bekliyorum Yüce Rabbimden tek dileğim beni affetmesi böyle bişeye sebep olduum için , affedip bana mucizemi vermesi:çok üzgünüm:..
 
Vicdan azabı çekiyor olmanız bir yana,böyle bir durum ruhsal açıdan da çok etkileyecek sizi belkide uzun zaman boyunca..
Keşke önleminizi alsaydınız,daha dikkatli olsaydınız.
Neyse,Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
 
Neden doğum kontrol yöntemlerini kullanmıyorsunuz ki :KK43: Sadece sizin için söylemiyorum bunu.. Böyle bir şeyin vebalini almak çok ağır.. Çok yaralayıcı.. Allah yardımcınız olsun.. Bunun vebalini kaldıramayacaksanız ailelerinize açıklayın durumu..
 
bebeğin için mücadeleni vericeksin..
ona kıymaya ya da ona kötü bir yaşam sunmaya hakkın yok..
bundan sonra onu düşünerek mücadeleni ver..
 
en son çare aldırmak olsun
sonu ne olursa olsun ailenizi ikna etmeye çalışın
 
dua edin nolurrr .. imkansız olduunu biliorum ama içimde son ana kadar hep bi umut olcak hep ama .. 2haftalıkbide çok kısa zamanım var ama bi mucize bekliyorum Yüce Rabbimden tek dileğim beni affetmesi böyle bişeye sebep olduum için , affedip bana mucizemi vermesi:çok üzgünüm:..

2 haftalık gebelik olmaz.
en erkeni 4 haftalıktır.
gebelik cinsel ilişki gününden değil son adet tarihinden itibaren hesaplanır.:nazar:
 
nasıl bir mucize bekliyorsun
biz nasıl yardımcı olabiliriz
olan olmuş zaten, evlenmenize de daha çok varmış
allah yardımcın olsun ne diyeyim
 
wişş konu sahte çıkıcak gibi CADIARZU
 
önceden tedbirinizi almanız gerekirdi ama geçmiş artık. yapacağınız iki seçenek ya aldıracaksın ki bu çok günah. yada ani bir kararla evlenip bebişinizle mutlu olacaksınız. okul buna engel değildir ailelerinizle konuşursunuz destek olurlar yuvanızı kurarsınız
 
zor bir durum ama canına kıymanın hiçbir faydası olmaz. Bence aileni zorla ve evliliğe ikna et...
 
Kıyın nikahınızı bir güzel. Doğsun o masum yavrucak. Aileler nasıl olsa er yada geç ikna olurlar. Biliyorlar da ilişkinizi. Ama evlilik öncesi hamileliği nasıl açıklarsınız onu bilemem. Bir aile için büyük bir yıkımdır kanımca. Hamileliği söylemeseniz diycem, olmaz. söyleseniz çok acı olur. Öffff bilmiyorum:nazar:
 
peki bu duruma sözlün ne diyor.onla ne konuştunuz.bence kesinlikle aldırma derim madem sözlüsünüz ailelerinizde biliyor ilşkinizi.evlenin benim çok tanıdığım var okurken evlenip karıkoca beraber okulunu bitiren bu proplem olmaz aileleriniz ve oğlan tarafı destek olacaksa.o kadar bebeğe hasret aile varken bu bana ters geliyor.işte buda Allahın bir imtihanı olsa gerek.Bence annene anlat derim eğer arkadaş gibiyseniz anneler her zaman çocuklarının iyiliğini ister.Allah yardımcınız olsun.
 
o cana kıymayın sakın ne olursa olsun ailelerinizi ikna edin Allah yardımcınız olsun
 
X