Nolur beni kurtarın !!

QueenLynn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
20
1
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben Melis 24 yaşındayım ve grafikerim daha bugün üye oldum sanırım sebebi de bu konu .
Öncelikle kimseyle paylaşamadığım için sizinle paylaşmak istedim .Ama önyargılı davranacak olan varsa şimdiden söylüyorum kalbini kirabilirim
Benden 4 yaş büyük ablam var henüz bekar ben sürekli ama sürekli onun sevgililerine kendimi çok yakın hissediyorum yani sürekli onun sevgililerine aşık oluyorum kendimi durduramıyorum bu yasak olanın çekici gelmesi gibi bişey heralde
Napmam lazım bi akıl verin lütfen

içten içe ablaya hayranlık mı var? onun yerıne mı koyuyorsunuz kendınızı?

Merhaba arkadaşlar ben Melis 24 yaşındayım ve grafikerim daha bugün üye oldum sanırım sebebi de bu konu .
Öncelikle kimseyle paylaşamadığım için sizinle paylaşmak istedim .Ama önyargılı davranacak olan varsa şimdiden söylüyorum kalbini kirabilirim
Benden 4 yaş büyük ablam var henüz bekar ben sürekli ama sürekli onun sevgililerine kendimi çok yakın hissediyorum yani sürekli onun sevgililerine aşık oluyorum kendimi durduramıyorum bu yasak olanın çekici gelmesi gibi bişey heralde

dikkanini başka bi adama ver bence sanırım çok zor bi duygudur...mesela ablanı ve onun özelini umursama merak etme...şeytandır içindeki o ses...senin sesin değil!!!

İlginç..yaşınız da küçük değil ayrıca bir kere de olmamış bu durum sevgilileri derken ..sizin ablanızın çevresi dışında sosyal çevreniz yok mu:19:

Merhaba benim adım zehra 19 yaşındayım muhasebe yardıcısıyım. Öncelikle bunları belirttim ki fake olduğum anlaşılmasın.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :27:

Sakın bana bulaşma kalbini kırarım :35:

Çok denedim gerçekten ablamdan uzak mı kalmadım amerikalara mı gitmedim ama olmuyo bi türlü hatta 2 sene önce ablamin sevgilisinden evlenme teklifi aldım kendimi nasıl durdurabilirim bilmiyorum .s

önce aşk nedir onu kendine tanımla, etrafında erkek olmadıgı için en yakındaki erkeğe birşeyler hissediyor olmayasın ???

Tövbe yarabbiii bugünkü konuya istinaden mi yazdınız , ön yargılı olmayın diyorsun ama bunun ne kadar kötü olduğunu ancak kalbini kırarak anlatabiliriz.
Bak çok ütopik hatta fazla ütopik olarak bunu içinizden geçirmenizi anlayabilirim insanın iç Dünyası cinselliğinin oluştuğu dönem de evdeki babanın yokluğu varlığı vs belli fantazilere sebep olabilir .
Ancak bunlar gerçek hayatta insana rahatsızlık verir ( diye tahmin ediyorum).
Gerçi örnekleri yok değil , yapmayın canım Allah muhafaza biri sizin kafadan çıkar ablanızla ömrü billah düşman kalırsınız.

Sorun şu ki ilgimi saklayamıyorum anlıyorlar tabi onlarında bana ilgisi oluyo ama tek sorun ablam çok utanıyorum bunun için amerikada biriyle kağıt üzerinde evlilik yapmayı bile düşündüm

Pretty little liarstaki spencer bozmasi

___dega___

Sorun şu ki ilgimi saklayamıyorum anlıyorlar tabi onlarında bana ilgisi oluyo ama tek sorun ablam çok utanıyorum bunun için amerikada biriyle kağıt üzerinde evlilik yapmayı bile düşündüm

öneri 1: lezbiyen ol. (ama ablana sarkma bu sefer de.)
öneri 2: erkek ol.
öneri 3: ablanın sevgililerini çiz, bilgisayar ekranını yala (grafiker olduğunu belrtmişsin ya küçük troll)
öneri 4: sims al, orda karakterlerini yarat, kendinle ablanın sevgililerini seviştir. ablan da diğer odada sinirlensin. sonra havuza sok ablanı, merdiveni kaldır. havuzda ölsün.

Ablamla ilişkim pek yok aslında ayrı büyüdük . Bakın bende gerçekten bundan rahatsızım hemen bi çıkış yolu bulmam gerek kendime söz geçiremiyorum

Seni ablana.sikayet edesim geldi canim. Bide sinirliyim.onyargili olmayin felan fistan demissin tam anlamiyla cevap vermemize engel olacaktin ne akil bekliyorsun. İyiki kiz kardesim yokmus dedirttin bana

ben buraya ilk üye olduğum zamanlar bırakın bdv konu açmak nerede hangi başlık var,hangi konu var,nereden konu açılıyor vs...hiçbirini bilmiyordum,zamanla öğreniyor insan.Nasıl olurda aynı gün içerisinde hem kk ya üye olup hem pat diye konu açabiliyor insanlar inanın ben bunu çözebilmiş değilim:ssz:

O yüzden kusura bakmayın,konunuz bana hani şu araştırma için gelip fake konular açanlar varya öyle gibi geldi,ama herşeye rağmen eğer öyle değilse diye cevap veriyorum;bunun için biz birşey yapamayız,bu senin kişiliğin ve hislerinle ilgili,yani ya ablanı kıskanıyorsun ya gelişimini tamamlayamamışsın yada psikolojik sorunların var nokta.

Bu gece yine eğlence mi var ne :82:

Back
X