Bilmiyorum ki suphelerim vardi randevu da almistim ama gidemedimPanik atak var mı?
112 yi arayıp anlatın hemen.
Yok aslinda belli bariz bi sey yasamadim kafamda kuruntularim her seyi buyutmelerim sikinti yaratmalarim vardi bundan rahatsizdim arada kalbim hizli hizli carpar icime sikinti cokerdi ama hic bu kadari olmamistiPanik atak? Bi sıkıntı sorun yasadınızmı olay öncesi veya yakın bir zamanda
Tek degilim erkek arkadasim vardi icime sikinti basinca nefes almasi bile sinirimi bozdu baska odaya gectim hic insan gormek istemiyorumAcile gidin tek msnz
Hemen yakın birine haber verin
Yok her hangi bi yerimde agri yokKalp krizi olmasın.Derin derin öksürün varsa aspirin için ve acil 112yi arayın.Sol tarafinizda ağrı uyuşukluk var mı
Panik atak bence ama siz 112 yi arayın onlar size tam olarak söyler.Bilmiyorum ki suphelerim vardi randevu da almistim ama gidemedim
Uyuşuk gibiyim
öncelikle sakin olup camı açın soguk havada bi kendinize gelin elinizi yüzünüzü yıkayın, suan ne düsünüyorsanız kendinize koydugunuz teshisleri unutun öyle birsey yok sizin kurgunuz sadece, yanınızda biri varsa biraz sohbet edin oturun tekseniz acın bi tv müzik sakinlesin eğer bunlara rağmen dediğiniz sikayetleriniz devam ederse en yakın hastaneye gidinYok aslinda belli bariz bi sey yasamadim kafamda kuruntularim her seyi buyutmelerim sikinti yaratmalarim vardi bundan rahatsizdim arada kalbim hizli hizli carpar icime sikinti cokerdi ama hic bu kadari olmamisti
Bunu yaparsa ve su an tansiyonu yuksekse, ilahi esliginde beyin kanamasi gecirebilirCami açıp yatağa uzanın. Ayaklarınızı duvara karşı yaslayin ve derin nefes alip (burnunuzdan) ağzınızdan verin. Sevdiğiniz bir müzik varsa açın. Ilahi veya dua da olabilir tercihe göre. Muhtemelen panik atak. İçinizden ağlamak geliyorsa bence ağlayın rahatlarsiniz. Ama böyle bir durum durduk yere gelmez. Birsey tetiklemis. Daha kötü olsanız 112 yi arayin yinede. Geçmiş olsun
Kalp krizi olmasın.Derin derin öksürün varsa aspirin için ve acil 112yi arayın.Sol tarafinizda ağrı uyuşukluk var mı
Ritm bozuklugunuz var mi bilmiyorum, o da olabilir. Oksurun ve ıkının, carpintiniz gecebilir bu sekilde ve yuzunuze soguk su carpin
Bunu yaparsa ve su an tansiyonu yuksekse, ilahi esliginde beyin kanamasi gecirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?