Nolur benim için çok önemli yorumlarınız:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
İyi akşamlar arkadaşlar benim bir sıkıntım var benim sorunlu bir ilişkim vardı ve bitti bana çok çektirdi eski sevgilim kötü şeyler yaşattı aramızda bir bağ var kendisinin bana borcu vardı Bnm üstümden telefon almıştı aylık 135 TL ödüyordu 9 ayı kaldı borcun bitmesine 1215 TL bu kişiden borcu kapatmasını istedim kapatamadı bnde her ay onla muhatap olmamak için borcu kapattım ve msj attım borcu kapattığımı artık bir bağımız kalmadığını hakkımı helal ettiğimi ve ALlah a yakın bana uzak ol dedim o da teşekkürler yolun açık olsun ama ben paranı her ay ödücem yazdı cevap atmadım sizce bu kişi birgün pişman olur mu yaptıklarından beni çok yıprattı bn muhatap olmamak için borcu bıle ödedim ödücem diyo umarım her ay kötü hissetmem

Canım hayrına olsun salla gitsin görüşme onunla. Adam olsa borcunu önerdi.

Canım hayrına olsun salla gitsin görüşme onunla. Adam olsa borcunu önerdi.
Her ay taksit taksit ödüyo ztn ama Bn artık muhatap olmak istemediğim için ödedim bitirdim msjda attım kapattım diye ama ödemek istiyorum Dedi öderse öder ödemezse ztn ışım yok aramam cünkü sinirlerim bozuluyo

Canım, Benzer konuyu paylaşıyoruz bana sana olan borcunu kapatmaz gibi geliyor. Hala seninle ilişiğini kesmemek için arada bir ödeme konusunu açarak konuşma bahanesi yapabilir. Yerinde olsam ne yapıp edip o ödemeyi almaya çalışırdım. Zaten erkeklik gururu olsa ödemeyi kafasına takar sen öde dediğinde borcu sana bırakmaz öderdi. Bende bunu yapabilicek duruma geldim çok şükür köşeden döndüm. Bence bunu kocan hariç sevgilin arkadaşın gibi hiç bi yasal ilişkin yada kan bağın olmayan birine yapmamalısın. İlerleyen zamanlarda kişiye olan nefretini unutursun ama keşke o parayı harcamasaydım biriktirseydim yada kendime harcasaydım mutlaka diyeceksin.
O yüzden bence gururu bırak hemde hakkını aramak için bi şekilde o ödemeyi al.

Canım, Benzer konuyu paylaşıyoruz bana sana olan borcunu kapatmaz gibi geliyor. Hala seninle ilişiğini kesmemek için arada bir ödeme konusunu açarak konuşma bahanesi yapabilir. Yerinde olsam ne yapıp edip o ödemeyi almaya çalışırdım. Zaten erkeklik gururu olsa ödemeyi kafasına takar sen öde dediğinde borcu sana bırakmaz öderdi. Bende bunu yapabilicek duruma geldim çok şükür köşeden döndüm. Bence bunu kocan hariç sevgilin arkadaşın gibi hiç bi yasal ilişkin yada kan bağın olmayan birine yapmamalısın. İlerleyen zamanlarda kişiye olan nefretini unutursun ama keşke o parayı harcamasaydım biriktirseydim yada kendime harcasaydım mutlaka diyeceksin.
O yüzden bence gururu bırak hemde hakkını aramak için bi şekilde o ödemeyi al.

Ben o parayı alırım almasınada artık tükendim bittim ona dair herşey beni rahatsız ediyor Bn sevdim fedakarlık yaptım kıymetimi bilemedi her ay onla kavga edip küfür hakaret duymaktansa gittim kapattım pişmanmısın dersen değilim Bnm güzel bir ışım var o parayıda kazanırım cok rahat başımın gözümün sadakası olsun çünkü onunla aramda bağ kaldıkça sinirlerim daha çok bozuluyo ve özel hayatımı etkiliyordu bu durum ödücem Dedi ama Bn istemıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X