• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi akıl verin :( :'(

kurdelem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
5
0
36
İstanbul
öncelikle herkeze şimdiden teşekür ediyorum ..

4 senelik bir ilişkim vardı bundan bir buçuk ay önce bitti bitme nedenide sevdiğim adamın eski sevgilisinin kızlığını bozması ve bunu kızın ailesinin öğrenmesi fakat o kız gibi benimde bakireliğim sevgilimdeydi beni bu halde bırakıp o kızı tercih etti fakat benimle görüşmek istiyo sürekli, bende bazen dayanamayıp gidiyorum yanına belki gitmem yanlış ama gidiyorum ve kızlığımı ona verdiğim için pişman değilim bunu ikimizde istediğimiz için oldu hiçbi zorlamada yok ama düşündükçe çıkamıyorum işin içinden beni sevdiğini söylüyo fakat bi insan olarak o kız çok iyiymiş ailesi öğrendi die onunla şu anda ama sevgili değiller hiç görüşüp konşmuyolar bu olay nasıl ben hiç anlayamadım yaşadıklarımdan. ne yapıcam ailemin yüzünede bakamıyorum hiç bir şekilde bi akıl verin bana lütfen :(:( :delphin: :içelim:

Son düzenleme:
ne yazılır ki
karrışık bir adaam ... ? !!

4 senelik bir ilişkim vardı bundan bir buçuk ay önce bitti bitme nedenide sevdiğim adamın eski sevgilisinin kızlığını bozması ve bunu kızın ailesinin öğrenmesi fakat o kız gibi benimde bakireliğim sevgilimdeydi beni bu halde bırakıp o kızı tercih etti fakat benimle görüşmek istiyo sürekli, bende bazen dayanamayıp gidiyorum yanına belki gitmem yanlış ama gidiyorum ve kızlığımı ona verdiğim için pişman değilim bunu ikimizde istediğimiz için oldu hiçbi zorlamada yok ama düşündükçe çıkamıyorum işin içinden beni sevdiğini söylüyo fakat bi insan olarak o kız çok iyiymiş ailesi öğrendi die onunla şu anda ama sevgili değiller hiç görüşüp konşmuyolar bu olay nasıl ben hiç anlayamadım yaşadıklarımdan. ne yapıcam ailemin yüzünede bakamıyorum hiç bir şekilde bi akıl verin bana lütfen :(:( :delphin: :içelim: :roflol:

????????????????

ohooo.. bu is yas sana diyim.. seni de biraktigi gibi baskasina da gider sonra onla da birlikte olur..
adamda kaygi yok demek ki..
sen de ailene soyle madem ailen de yaygara cikarsin o zaman senle de evlenmesi gereksin..
hangi ara eski kizla isi pisirmis bunlar?
4 sene evvel olmus olayi simdi neden isitip onune cikardilar ki?
gercek oldugundan suphelnedim ben bu isin.. benden demesi.. sevgilin ayrilmak icin bahane aramis olabilir..

o kızın ailesi duydu ondan onunla ama görusmuyor hikaye canım senide yedekte tutma mantıgı tabi sevgilim o onsuz yapamadım dese görüşmezdin
kes ilişkini bu adamla o durumuda cok takma olacagı varmıs olmus zorlama olmamıs soncta

konuya inanmıyorum.saçma.ne rahatlıkla söylüyorsunuz eski sevgilisinin de benimde bekaretim ondaydı diye.:1ninca: eeeee napalım yani şimdi? smileylerde neyin nesi ne alaka ?

Bu konu sizi baya eğlendirmiş galiba .:umursamaz: Böyle takılmaya devam edin üçü bir arada.:hulya:

dalga geçmek için yazılmış ,yazmış çıkmış..
bide gülme ifadesi kullanmış
banada burdan iyi halt yemişsin demek düşer..

Böyle bir konuyu açtıysan; kk bayanlarının ahlak bekçiliğini de göze almışsındır umarım(!):delphin:

Son düzenleme:

4 senelik bir ilişkim vardı bundan bir buçuk ay önce bitti bitme nedenide sevdiğim adamın eski sevgilisinin kızlığını bozması ve bunu kızın ailesinin öğrenmesi fakat o kız gibi benimde bakireliğim sevgilimdeydi beni bu halde bırakıp o kızı tercih etti fakat benimle görüşmek istiyo sürekli, bende bazen dayanamayıp gidiyorum yanına belki gitmem yanlış ama gidiyorum ve kızlığımı ona verdiğim için pişman değilim bunu ikimizde istediğimiz için oldu hiçbi zorlamada yok ama düşündükçe çıkamıyorum işin içinden beni sevdiğini söylüyo fakat bi insan olarak o kız çok iyiymiş ailesi öğrendi die onunla şu anda ama sevgili değiller hiç görüşüp konşmuyolar bu olay nasıl ben hiç anlayamadım yaşadıklarımdan. ne yapıcam ailemin yüzünede bakamıyorum hiç bir şekilde bi akıl verin bana lütfen :(:( :delphin: :içelim: :roflol:

İnandırıcı gelmeyebilir ama öyle şeyler okuyoruz ki... Ben kendi mantığımla baksam buradaki birçok konuya sahte, "Böyle şey olur mu, hadı canım sen de!" derdim... O nedenle genel "konuşacağım"... :delphin:

Aynı anda iki kızı idare ettiği anlaşılmasın diye kırk takla atardı erkekler eskiden... Şimdi kızlar gönüllü cepte durmaya... Aşk-ı Memnuya edilmedik laf kalmadı, lafta toplum pir-ü paktı da edebini bozdu senaristler gel gör ki dizinin "reloaded" halini bizzat yaşıyor şimdi ufacık kızlar bıyığı yeni terlemiş oğlanlar... Üstelik her şey ayan beyan, herkes farkında ve kabullenmiş... Hadi bu konuyu yok sayalım, bunun gibi bir konu daha vardı, "Onu sevmiyor, beni seviyor" diye kendini kandıran bir kızımıza ait... :1closedeyes:

Diyeceğim o ki iyimserlik yapıp buna inanmasak da maalesef kadınlar ahlak,ana sembolü olmaktan uzaklaşıyor, evli yahut beraberliği olan adamların "yedek parçası" olmaktan keyif alıyor... Başka alanlarda kendini gösteremeyen aşkı rekabet sayıyor, skor peşinde koşup egosunu, erkekliğini tatmin etmeye çalışan adamların "elinin kiri" oluyor... Daha çok aldatılan, terk edilen kızımızın yazılarını okuruz burada... Ortalıkta bu bakış açısında olan hanımlar varken elbette yolunu şaşıracak erkekler... Kadın yazıyor, kadın bozuyor, Allah akıl, ahlak versin, ıslah etsin... :kahve:

menekşe ben o ifadeyi yanlış görmüşüm tatlım ağlama ifadesi sandım olayımın komik olduğunu sanmıyorum gayette ciddi bi sorunum var evet bu konuyu yazıp çıktım çünkü boş otumuyorum işim var maalesef ve sana hiç bir açıklama yapmıyıcam başka tmm yaşadığım olaylar yeter ve yardımcı olan bu konuda bana akıl vere herkeze çook teşekkür ediyorum gerçekten piskolojim yerinde değil ...

Bu konu sizi baya eğlendirmiş galiba .:umursamaz: Böyle takılmaya devam edin üçü bir arada.:hulya:

kusura bakma ama canımda benim eğlendiğim falan yok sadece kendi mantığımla çözemedim ve aklı olan insanlardan akıl istedim boş konuşup benim namusumu dile alıp alay edenlerden değil yani senin gibi sen çok üçlü takıldıysan gerisini bilmem ben sevdiğim adamla ona güvendiğim için birlikte oldum asla pişman olmam ama güzenimin boşa çıkması v bu tarz bi olayla bırakılmamı yediremiyorum sana anlatmıyım aklın almaz ....

ya anlamıyorum ben şu dünyadaki insanları ben bi adama ait oldum die bundan sonra herşeyin önü açıkmı sanıyosunuz ya benbenden yaşça görmüş geçirmiş insanlardan olgun düşünceye sahip kişilerden akıl almak istiyorum hiçmi sizin delice aşık olduğunuz bi adam çıkmadı ya ben hayatım boyunca şu zamana kadar babam gibi deli kanlı bi adam istedim allah o çocuğu çıkardı benim karşıma çok sorunda yaşadım onunla ilşkimizde ama herşeyi alttan almasını onu sakinleştirmesini bildim bu zamana kadar ya ben beni adam gibi sahiplenen brini istedim ki bu ayrılığımıza kadar böyleydi beni sahiplenmedi yada bana çok kötülük yaptı diyemem ve gerçekten annem babam onun ailesi faln tüm ilişkimizden haberdardı delicesine güvendim ben ona ama kaderim böyleymiş olucağı varmış demekten başka bişiy diemiyorum ama herkez okadar art niyetliki burda akıl istediğimde bile beni orspu yerine koyanlar var bi ifadeyi ynlış yaptımdiye bu konuma düşüyorum insanların içi nekadar pis ben bu olayımdan gurur duymuyrum ama şunu söyliyim KIZLIĞI bozulmayan biçok kızdan daha namusluyum ben kocam dediğim adamla birlikte oldum TEK biriyle ama çoğu insanlar KIZLIĞI gitmesede 1000 tane admın koynuna girip çıkıyo ben bunlarıda gördüm bundan sonra bana sadece destek ola bilicek ne yapabiliceğimi söyleyecek insanlar konuşsun rica ediyrum ne kendi canını nede benim canımı sıksın diğerleri boş konuşma olmasın ...

Son düzenleme:
kusura bakma ama canımda benim eğlendiğim falan yok sadece kendi mantığımla çözemedim ve aklı olan insanlardan akıl istedim boş konuşup benim namusumu dile alıp alay edenlerden değil yani senin gibi sen çok üçlü takıldıysan gerisini bilmem ben sevdiğim adamla ona güvendiğim için birlikte oldum asla pişman olmam ama güzenimin boşa çıkması v bu tarz bi olayla bırakılmamı yediremiyorum sana anlatmıyım aklın almaz ....

Sen önce ifadelerine dikkat et bence sonuna gülme smileyleri koymuşsun bu da olayın ciddiyetsizliğini gösterdi burda herkese. Umarım içinde bulunduğunuz durum gerçek değildir gerçekse durum daha vahim cidden.

kızlığınızı verirken ana babanızın yüzleri hiç gözünüzün önüne gelmedi mi?
iş işten geçtikten sonra ben aailemin yüzüne nasıl bakacağım derdine düşmüşsünüz.
sizene ben yapacağımı yaptım yargılamak size düşmez o sevdiğim adam laflarını çok duyuyoruz...
başının dikine giden insanlar sonunda büyük hatalara imzalarını atıyorlar...
madem bu yaptığınızın işin zrkasındasınız ailenizin yüzünede bakacak cesareti bulabilirsiniz kendinizde..
cesaretinizi o işi yapmak için kullanmışsınız ama sonunda ailenizin yüzüne bakacak cesareti
yitirmişsiniz...
baştan yapılan hata..
ben en çok anne babanıza üzüldüm...
umarım bundan sonrası daha kötü sonuçlara neden olmaz

ne yasanırsa yasansın böyle bir adamla hala beraberseniz sizede bir şey diyemiyorum.gözunuzde hangi renk perde var ki göremiyorsunuz ?

Back
X