Nolur bi yol gösterin

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Bunu gerçekten çok merak ediyorum bi erkek hoşlandığını sevdiğini nasıl belli eder bunu utangaç duygularını belli etmeyen bir erkekten nasıl anlarız. Aşkımdan ölmek üzereyim o beni seviyor mu diye sürekli düşünüyorum azıcık bi emin olsam gidip konuşacağım ama işte ufak tefek yaşanan şeyleri ben aşık oldugum için mi hayra yordum acaba yoksa? Siz olsanız napardınız nasıl dikkat.çekerdiniz. Bir de ben gerçekten çok aşığım..

Canım bir zaman bnde yasadm bunu evlenmeden önce birine gizli gizli 1 yıl baktm aşık oldum sonra çıktık ayrıldık ama hic bir zaman kendine o kadr aşık olduğumu bilmedi kendinde bnden hoslaniyormus ve teklif etti hatta sna o kadr bakıyorum bir kere mi bakmaz insan demişti halbuki hayran gbi bakardm gizli gizli.. smdi bunu niye anlattım bnm ilgiszligm yüzünden bitti belki de o yüzden duygularını belli et ve söylemek ten korkma..

Keşke o da söylese.aynen ben de aynı ortamda.bile kaçıyorum anlamasın,diye oysa deli gibi seviyorum neden kaçıyorum bilmiyorum

Keşke o da söylese.aynen ben de aynı ortamda.bile kaçıyorum anlamasın,diye oysa deli gibi seviyorum neden kaçıyorum bilmiyorum
Çok saçma birşey niye kaçıyoruz ki, kaçma konuş gözlerine bak zaten anlar. . kendindede varsa bir duygu açılır zaten. Belki onunda duyguları var ama o kadr kaciyorsundur ki adam da senden uzak duruyordr..

Birinden gercekten hoslandigima karar verdigimde direkt duygularimi actim. Karsiliksiz ask acisi cekmedim. Kafam hep cok rahatti. Iliskinin sonunu goremedigim zaman da ayrildim. Sonra esimle tanistim. Evli, mutlu, cocukluyum.
Ne güzel ne kıslanılası.:) mutluluğunuz daim olsun,maşallah

Ne güzel ne kıslanılası.:) mutluluğunuz daim olsun,maşallah
Cok tesekkur ederim. Darisi basiniza. Biraz cesaret ve durumun uygunlugunu olcup tartmak lazim. Mesela hoslandiginiz kisi karakterli mi, aranizda uyum var mi, sizden hoslanip hoslanmadigini bilmiyorsaniz dahi kalbi bos mu bunun gibi seyleri olcup tartmak ve harekete gecmek lazim.

Tavsiyeler için tşk inşallah başarıcam sag olun

Cidden seven erkek gelir söyler ya öyle pısırık durmaz.Cesaret edemiyorsa sevmiyordur

Hmm..bu aşk meşk işleri zor işler ya..bence sizden hoşlandığınızdan eminseniz bekleyin açılmasını. Gerçekten hoşlanan erkek gelir açılır. Siz bakışlarınız ile konuşmalarınız ile belli edin ama sakın açılmayın reddedilirseniz çok ağır olur sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…