Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canim kaynak yaptirabiliosan yaptir bilmiyorum olurmu sacinada

Canım mevcut rahatsızlığından dolayı böyle saçın ve inan birçoğuna göre daha iyi durumdasın
Eczanede satılan bu ürün var saçına sprey gibi sıkıyorsun saç var gibi durduruyor yağmur yağsa da akmıyor bitek sampuanlayinca geciyor

Anneminde boyle tepe kısmı açık , ne yaptıysa duzelmedi bence tepelik kullan bunda utancak ne var , nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama nternetten bile alabilirsin , İstanbul'da yasiyorsan taksim Şirinevler civarındaki peruk postiş merkezlerinden yaptirabilirsin . Gerçek sactan yaptirki doğal dursun hiç anlaşılmaz , bozma moralini Allah sağlık versin herşeyin çözümü var ..

Canim internetten peruk alabilirsin .. Istersen rahatlamasi icin kazitabilirsin kendine guven yeter ki ..

Bu arkadaşın söylediği de çok iyi bir çözüm araştır

Toppik keratin saç spreyi siyah kutulu eczanede var neden araştırın bakın sizin işinize yarar

polikistik over olabilir canım mutlaka doktora git.senle aynı durumdayım her açıdan

Bazı sıpreyler var boya gibi, saç olmayan yere sıkınca yoğunluk veriyor saç varmış gibi bir görüntü veriyor.gecici de olsa bir çözüm.

Neymiş bu sabun söylermisiniz?

psikolojimin cok kötü olduğu dönemde yaklaşık bir yıl saçlarım cok cok azaldı. Belki sizin bununla alakalı değildir ama saçlarınız azaldıkça psikolojiniz ister istemez etkileniyordur ve daha da azalmaya neden olabilir.

şöyle yüz tipine uygun sevimli gerçek saçtan bi peruk edinsen acaba kendini daha iyi hisseder misin

Cok uzuldum okuyunca.Benim teyzeminde boyleydi doktora gitti baya duzelme vardi.Bide bi kuafor bana kasimda bosluk vardi o bosluk olan yere.kurdani sur aciyincaya kadar kan akisini sagla sonrada sarimsak ozu yagi sur demisti ayni seyi sacinda seyrelen yerede uygulayabilirsin demisti.Sarimsagin kil.cikarma guclendirme gibi faydasi oldugunu duymustum dene istersen bisey kaybetmezsin

Benim de yıllarca döküldü ne doktorlardan ne de alternatif yöntemlerden sonuç alamadım.En son sıradan bir aktara gelen saç uzmanı saç derisindeki gözeneklerimin tıkalı olduğunu bu yüzden saç derisi hassas olanlar için satılan şampuanlardan kullanmamı tavsiye etti.Reklama girmezse adını söyleyebilirim.Ve bu sayede aşırı dökülme Durdu ve saçlarım toparladı.Ben de çok çektim belki sizlere de çare olur.

Hangi şampuan söyler misiniz ?benzer şekilde bana bir dermatolog söylemişti yanş öyle teşhis koymuştu .böyle saç derim kabuk gibi olmuş ve gözenekleri tıkamış (ama kepek değil),bir ilaç vermişti onu sürünce düzeliyordu .

Ducray ‘ın hassas saç derisi için olan şampuanından kullanıyorum.kepek sorunumu da büyük ölçüde çözmüştü.Bunu kullanmadan önce saçımı tepeden toplayamıyodum o kadar acırdı ve tutam tutam dökülürdü.Allah kimseye yaşatmasın.

Küçük kızımın doğduğundan beri bu şekilde saç derisi ...size verilen ürün ne idi ?

Valla tek çare
Kemik iliği maskesi
Ben böyle böyle gürleştirdim saçlarımı.
Sizinki gibi ama tam şakağımın orada bir boşluk vardı, kemik iliği maskesiyle iki haftada doldu, mükemmel oldu yani.
Tavsiye ederim.

Nasıl bir şey bu maske ? Nasıl hazırlanıyor ?

Anaphase mi o şampuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…