Nolur bir tavsiye verin

beriko_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
15
-2
1
24
Uzaktan akrabaydık, evlenmeyi düşündüğümüz için ailelere haber vermiştik herkesin haberi vardı,uzak mesafe vardı aramızda ama her şeyin üstesinden geliyoduk, çok seviyorduk aşıktık, çeyiz yapmaya başlamıştık. Geçen hafta yıldönümümüz için memleketine geldim çok heyecanlıydık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi, üstüme titriyodu. Ben geldikten 3 gün sonra nişan için kim gelecek diye buluştuk konuştuk herşey harikaydı, akşamında telefonlarıma cevap vermedi aniden ara verelim istemiyorum dedi her yerden engelledi.Meğer benim ilk geldiğim gün biriyle tanışmış ve sevgili olmuşlar 3.gün kızı arkadaşlarıyla tanıştırmak için şehir dışına tatile götürmüş. Kız dün beni görüntülü aradı,bunları anlattı arkadada o vardı. Kız bana ciddi olduğunuzu biliyordum ama kısmet olmadı artık benimle ilişkisi var umudunu kes sadece tam hangi gün ayrıldığınızı öğrenmek istiyorum dedi pişkin pişkin. Ben kaldıramıyorum arkadaşlar rezil oldum tüm aileme, ben dahil kimse böyle bi şey beklemezdi ondan, abi diye saydığımız bi yakına gitmiş ben artık ilişkiyi istemiyorum,sakın benimde kızında peşine düşmesin demiş, duyunca kalakaldım, ben kendimden çok ona onun aşkına güvenirdim. Hayatım tersle düz oldu. Napayım bi akıl verin hayatımın darbesini yedim resmen , kızın onun evinde beni arayıp etrafı yatağı göstermesi gecelikle olması, arkada onun kıza hesap verirken sesinin gelmesi, çıkmıyo aklımdan kaldıramıyorum, mahfoldum aniden bana bunu yaşatmasını aşamıyorum nolur bi akıl verin kimseye anlatamıyorum derdimi, tüm hayallerim heveslerim öldü. Allahım benim hakkımı yanlarına koymasın

Bana pek gerçekçi gelmedi.
Kızın gecelikle seni araması,nisan günü adamın diğer kızı alıp tatile çıkması.
Yatağı göstermeleri.
Kız seninle konuşurken çocuğun arkadan sizi izlemesi..
Kusura bakma ama yok yani..
Bana geçmedi.

Belki klişe olacak ama zaman her şeyin ilacı gerçekten.
Şu anda böyle hissetmeniz normal.
Acınızı yaşayın üzülün ağlayın sosyal çevrenizden destek alın gerekirse psikolojik destek almaya alın.
Kendi hayatınıza odaklanın.

+1’imle katılıyorum. Hikaye...

Üç günlük bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Çok daha öncesi var bunun. Hakkınızda hayırlısı olmuş. Daha sevgiliyle sizi aldatan biri evlenince rahat mı durur?
Rezil olam siz değil o bu arada

Eğer yalansa anlattıklarınız gidin bir tedavi görün, çok yalan hikaye okuduk biz burada. Ama herkes kendini kandırır unutmayın.

.
Eğer gerçekse de şükredin ki evlenip kucağınıza bir çocuk verdikten sonra böyle bir şey yapmamış.
Gidin 2 rekat bir şükür namazı kılın kurtulduğunuz için.

Olay örgüsü aşırı saçma okudum tekrar okudum aynen ben de benimle tanışan adamın sevgilisi olduğunu duysam kırmızı geceliğimle hemen arayıverirdim özellikle daha iyi görsün diye bozulmuş yatağı falan gösterirdim kıyafetlerimiz etrafa dağılmış falannn
Aşkitoperipellamın bağrını yakasını da açardım hatta after münasebet pozu verirdim

Evet burada durduruyoruz arkadaşım olay örgüsü saçma hayır yazmadığın bir şeyler var mı var
Ha bu gerçekse ki cidden buradaki çoğu insanın sosyal çevresi incelenmeli

Nasıl insan bunlar ya..
Ayrılmanın da bi adabı olur. Gecelikle diğer kıza aratmak ne demek.

Peki sizce biri neden yaşamadığı halde böyle bir konu açma gereği duyar. Yanlis anlamayın olabilir bence de belki de yaşamamıştır. Ama cidden anlayamıyorum neden böyle yapar ki biri

Geldiğin gün tanışıp sevgili oluyor, 3. Gün buluşuyorsunuz, ve yine 3. Gün kızla tatile gidiyor. Kız gecelikle hem de görüntülü arıyor, tutarsızlık var. Bana da geçmedi.

Peki sizce biri neden yaşamadığı halde böyle bir konu açma gereği duyar. Yanlis anlamayın olabilir bence de belki de yaşamamıştır. Ama cidden anlayamıyorum neden böyle yapar ki biri
Eskiler bilir,kocasını sihirli annem Avni sanıp konu acanlar da vardı bu forumda.
Her şey mümkün.
Kimisi dalga geçtiğini sanır.
Kimisi kadınların tepkisini ölçmek ister.
Kimisi sadece gösterilen o iligiden,kendisinin konuşulmasından hoşnut kalır.Sanal bile olsa yazan kişiler gerçeklikten birer suret sonuç itibariyle.
Zaman zaman konuyu açanlar kendisini kadın gibi tanıtıp bazı konularda cevap almak isteyen erkekler bile olabiliyor.
Bir süre sonra hissediyorsunuz..
Amma doğru amma yanlış.

Son düzenleme:

Eğleniyordur. Allah şifa versin.
Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Ne bu netflix yeni emanuela adli dizi filan mı?
Sayet degilse o gecelikle dolanan hatun yansın derdine.Herif yollu.
Sen de bir kahve yap kendine

Anladım. Ne kadar farklı insanlar var ya. Hangi psikolojideler Allah bilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…