Allahım biliyo inanmayan inanmasın. Nişan günü değil bu arada iyi okuyun, çocuk kamerada gözükmüyodu kızla konuşuyodu arkadaydı yani. Kız bana bak biliyosun burası onun evi diyerek yatağı odayı gösterdi . Allah biliyo ne yaşadığımı bu bana yeterBana pek gerçekçi gelmedi.
Kızın gecelikle seni araması,nisan günü adamın diğer kızı alıp tatile çıkması.
Yatağı göstermeleri.
Kız seninle konuşurken çocuğun arkadan sizi izlemesi..
Kusura bakma ama yok yani..
Bana geçmedi.
Allaha havale ediyorum sizi.+1’imle katılıyorum. Hikaye...
Kimsenin acısını küçümsemeyin, yalan atma amacım ne olabilirEskiler bilir,kocasını sihirli annem Avni sanıp konu acanlar da vardı bu forumda.
Her şey mümkün.
Kimisi dalga geçtiğini sanır.
Kimisi kadınların tepkisini ölçmek ister.
Kimisi sadece gösterilen o iligiden,kendisinin konuşulmasından hoşnut kalır.Sanal bile olsa yazan kişiler gerçeklikten birer suret sonuç itibariyle.
Zaman zaman konuyu açanlar kendisini kadın gibi tanıtıp bazı konularda cevap almak isteyen erkekler bile olabiliyor.
Bir süre sonra hissediyorsunuz..
Amma doğru amma yanlış.
Allahım bana yaşattığını ona da yaşatsın. Benim yaşadığımı birinin yaşadığı ve şimdi mutlu olduğu rahatlattı beni. Çok gururum kırıldı allah hakkımı bırakmasın yanlarınaAynisini yasadim hayatim bitti sandim tum hayallerim onunlaydi bir saniyede dunyam yikildi.ama o gun sildim onu bidaha aramadm sormadm o evlendi coluk cocugu oldu ben hala onun yasini tutuyordum sonra bir işe girdim kafami bosalttim ve esimle tanistim..nasip degilmis ama herkese anlatin bu olayi soran herkese rezil olan siz degil o olmali
Allah hakkımı yanlarına bırakmasın, döndüğünü umarım bigün görürüm, kabul edemem zaten ama mutlu olmalarını da istemem''Ailesine uygun olmayan'' eski sevgilisine dönmüş gibi gözüküyor.
Görüntülü arayıp karşı tarafı üzmek için böyle ucuz hareketler yapanlardan kimseye hatır gelmez merak etmeyin, ikisi de bir birleriyle layıklarını bulmuşlar.
İlk kavgalarında yine size döner zaten kesin. Kabul etmeyin elbette.
Kız dün beni görüntülü aradı,bunları anlattı arkadada o vardı.
Kimseye derdimi anlatamıyorum ki, herkese rezil oldum o mutlu. Umarım bi gün kendi hayatıma odaklanabilirimBelki klişe olacak ama zaman her şeyin ilacı gerçekten.
Şu anda böyle hissetmeniz normal.
Acınızı yaşayın üzülün ağlayın sosyal çevrenizden destek alın gerekirse psikolojik destek almaya alın.
Kendi hayatınıza odaklanın.
Bilmiyorum çok hevesliydim, heyecanlıydım bunların bi anda yalan olması ailede duyulması utandırdı beni birazAdam serefless , neden siz utaniyorsunuz onu anlamadim? Verilmis sadakaniz varmis
Abla bilmiyorum ki düştüğüm konumdan çok utandımYol yakınken gercek yuzu cikmis neyse ki.
Siz neden utaniyorsunuz? Soranlara olduğu gibi anlatin. Utanmasi gereken siz değilsiniz ki.
Allah hakkımı koymasın , bunu hakedecek hiçbi şey yapmamıştım benNasıl insan bunlar ya..
Ayrılmanın da bi adabı olur. Gecelikle diğer kıza aratmak ne demek.
Aniden aradı beni direk konuşmaya başladı kalakaldım ben sadece allah o anki halimin hakkınıda koymasın ikisineTelefonda size onları gösterirken ciddi ciddi baktınız mı öyle? Ananızla bacınızla sohbet mi ediyorsunuz çat diye kapatır insan.
Bana da geçemedi.
Allahıma havale ettim mutlu olamasınlar inşallah. İnşallah bigün mutlu olurum3 gün önce başlamamıştır o öncesi vardır.
Kız o yüzden ne zaman ayrıldınız diye soruyo çünkü o şahıs sanırım uzun zamandır ayrıldık ama peşimi bırakmıyo gibi şeyler zırvalamış sanırım.
Yani yalnızca seni değil onu da aldatmış.
Kızın tavrı da iğrenç olduğu için bu iki saçma sapan insanım ne düşündüğünü hiç umursama.
Aptal yerine koyulan sen değilsin onlar zaten birbirlerini aptal yerine koymuşlar ve emin ol onlarda mutlu olamaz.
Sen çok şükür böyle bir pislikten evlenmeden kurtulmuşum de ve dik dur, önüne bak emin ol daha çok mutlu olucaksın.
Uzaktan akrabaydık, evlenmeyi düşündüğümüz için ailelere haber vermiştik herkesin haberi vardı,uzak mesafe vardı aramızda ama her şeyin üstesinden geliyoduk, çok seviyorduk aşıktık, çeyiz yapmaya başlamıştık. Geçen hafta yıldönümümüz için memleketine geldim çok heyecanlıydık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi, üstüme titriyodu. Ben geldikten 3 gün sonra nişan için kim gelecek diye buluştuk konuştuk herşey harikaydı, akşamında telefonlarıma cevap vermedi aniden ara verelim istemiyorum dedi her yerden engelledi.Meğer benim ilk geldiğim gün biriyle tanışmış ve sevgili olmuşlar 3.gün kızı arkadaşlarıyla tanıştırmak için şehir dışına tatile götürmüş. Kız dün beni görüntülü aradı,bunları anlattı arkadada o vardı. Kız bana ciddi olduğunuzu biliyordum ama kısmet olmadı artık benimle ilişkisi var umudunu kes sadece tam hangi gün ayrıldığınızı öğrenmek istiyorum dedi pişkin pişkin. Ben kaldıramıyorum arkadaşlar rezil oldum tüm aileme, ben dahil kimse böyle bi şey beklemezdi ondan, abi diye saydığımız bi yakına gitmiş ben artık ilişkiyi istemiyorum,sakın benimde kızında peşine düşmesin demiş, duyunca kalakaldım, ben kendimden çok ona onun aşkına güvenirdim. Hayatım tersle düz oldu. Napayım bi akıl verin hayatımın darbesini yedim resmen , kızın onun evinde beni arayıp etrafı yatağı göstermesi gecelikle olması, arkada onun kıza hesap verirken sesinin gelmesi, çıkmıyo aklımdan kaldıramıyorum, mahfoldum aniden bana bunu yaşatmasını aşamıyorum nolur bi akıl verin kimseye anlatamıyorum derdimi, tüm hayallerim heveslerim öldü. Allahım benim hakkımı yanlarına koymasın
Allahımda seni eğlendirsin. İçim yanarken böyle yorumlara denk gelmek garipEğleniyordur. Allah şifa versin.
Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Allahımda seni eğlendirsin. İçim yanarken böyle yorumlara denk gelmek garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?