nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

kendini acındırmaya çalışmışsın yerde yatarak eşine, belki kızgınlığı geçer bana diye, ama acınacak hale getirmişsin kendini

Son düzenleme:

Sabah sabah içimi acıttı konunuz.

Eşinize çok ama çok kızdım, ne demek ne zaman akıllı fikirli bir kadın olursan...

Lütfen yerde yatmayın, yerde yatacak birisi varsa oda eşiniz. Yatağını ayırmak isteyen o, siz yatağınızda yatın, gitsin o başka bir yerde yatsın.

Kayınvalide konusuna gelince gerçek yüzünü görmüş oldun, ortalığı sakinleştirmek yerine kızıştırma yolunu tercih etmiş.

Allah yardımcın olsun.

eşimin acıması için değil asla böyle bir niyetim yok şu an acıyıp yanıma gelse gel yataga dese daha beter sinirlenirim heralde ama çocugu vermiyor anlatabiliyomuyum çocugun kolundan tutup çekiştirir diye korkuyorum gecenin bi yarısı yok yanımda yatacak yok bilmem ne yazık kızıma çocugu verse hemen içerde yatcam hatta banada iyi gelir bende onun yüzünü görmem ama vermez kızımı hır gür çıkarıır şimdi inatlaşmayım diye e kendi yatagımada zorla giremedim gururuma yediremedim nolur koynunda yatayım der gibi ne o öyle napıyım yere yattım normalde biliyor ne kadar dik başlı oldugumu yani bemi ezecekmiş adam edecekmiş
sözde -ceza sürem- bitince nemi yapacagım inanın bir fikrim yok ama kocacım diyip eskisi gibi sarılacagımı hiç sanmıyorum 7 yıllık kocam bir anda bana yabancı hatta 1 numaralı düşmanım hatta yerde yattıgım için içi sızlamayacak kadar düşmanım olabiliyorsa artık ona güvenmeyen bir karısı olacak asla yanında değilim kızımın aklı yettiğindede birer birer alıcam intikamımı el pençe duracak ama iş işten gececek adi kişiliksiz....

Siz kayınvalidenizin dediği kadar beter bir gelin değilmişsiniz.

Eğer o kadar beter olsaydınız şimdiye kadar yeterrrrrrrrrrr diye bağırıp çoktan masaya yumruğu vurmuştunuz.

Bu ne kadar adice bişey ya, o zaman yerde yat... Allahım yarabbim, sen akıl ver bu adamlara...

büyük konuşmayayım ama eşim bana kızım düştüğü için köle muamelesi yapacak ben de boyun eğip yerlerde yatacağım öyle mi?

o çucuğu 9 ay karnında taşıyan,emziren,geceler boyu başında bekleyen,onun için canını vermeye hazır bir anneye hiç kimse böyle davranamaz..tamam çocuğu düştüğü için insan üzülür ama bu ne ya?

çocuk bu,düşür de kalkar da..neredeyse kadını evden kovmadığı kalmış.bu hiç normal bir ruh hali değil..ama dediğin gibi konu sahibinde de çok hata var.insan bu kadar ezdirmez kendini.

alırım çocuğumu,geçerim kanepeye orada yatarım!

böyle şeymi olur arkadaşım ya..

eşin madem seninle yatmak istemiyor bu gece yataga gidip yatacaksın ha beğenmiyorsa kapı orda git başka odada yat diyeceksin budur yani..

yerde yatmanıza kesinlikle bi anlam veremedim hiç kusura bakmayın..

çocugunuz kaç yaşında onuda bilmiyorum ama ömür boyu sizinle yatacak değil ya..niye her gece çocugunuzla yatmaya çalışıyorsunuz ?

peki sultan hazretleri ceza süreni ne zaman bitirecek acaba?

delireceğim ya,ne sanıyor kendini?

kimse sana boşan falan demiyor ama lütfen bu kadar ezdirme kendini..onun senden üstün hiçbir yönü yok.

Allah sabır versin ne diyim.

kızlar siz siz olun tanıdıgınız herkesede bunu söyleyin kadının eğitim olarak eşinden yüksek olmasından oluyo bunlar... eşiminki kompleks beni ezme isteği dürtüsünden kurtulamıyor asıl kendi aşağılık ama beni böyle görünce zevk alıyor aileside ben çalışıyorum eğitimliyim diye böyle bağırdım sanıyolar inanın ilgisi yok beni doldurdu doldurdu 2,5 yıldır yer kalmadı artık..........
ablam diyorki o senden ayrılmak istese tamam kızıda al yan odada yat der kızı masus vermiyo çünkü seninde yatak odasından gitmeni istemiyor diyo....
birde gece uyandıgımda falan hemen kalkıp bi bakıyo tedirgin yatıyo yani belli çünkü normalde uykusu çok ağır hiç duymaz kalktıgımı falan...
ayrıca dün ablam geldi akşam eniştem geldi kesinlikle kimse bu eve gelmeyecek kimseyi istemiyorum diyordu gayet iyi davrandı suratını bile asmadı oturdu gittiler dedim konuyu açmayın şu an çok sinirli aranıza kırgınlık girmesin dedim onlar gidincede hiçbişey konuşmadık kızımı uyuttum bende uyudum geldi bi baktı geri gitti geç saatlere kadar oturmuş belli sigara içmiş
sabahta kızıma toka almış hediye onu verdi bak kızım sana ne aldım diye
yani ses etmiyor sataşmıyor ama nasıl vicdanı varsa orda yatmamada gönlü razı olabiliyor allahım biraz adaletin varsa kızkardeşinde görsün görsünler çaresizlik nasıl birşeymiş

allah allah arkadşım sanki boşanmışsınız evin içinde sizi zorla bir arada tutuyorlar velayet de eşinde kolundan çeker bana vermez çocuğu diyosun ben iyice kızıyorum,şu anda yerde yatmakla çocuğun psikolojisini daha çok bozduğunuzun farkındamısınız?ayrıca çocuk size anne niye yerde yatıyorsun diye de sormuş 2,5 yaşındaki çocuk, gidip ya eşinize çocuğun etkilendiğini söyleyin kanepede ne biliyim yada eşiniz kanepede siz yatağınızda yatın çocuğunuzu vermiyorsa kendiniz yatın, siniri geçince verir illaki çocuğu .durumu kurtarmak yerine iyice çıkmaza sokuyorsunuz çocuk artık küsünce yerde yatılıyormuş diye kafasında onu kurucak.

Valla arkadaş hiç kocana hakaret etme neden mi ? sen bu adama yeri gelir bir çocuk daha yaparsın belki..

Şuan ona duydugun sinirden dolayı verip veriştiriyorsunuz ama zaman ilerledikçe aslında eşinizin hiç de kötü bir insan olmadığını düşünüyorsunuz..

Artık ona güvenmeyen bir karısı olacak diyorsunuz ama aynı evde yaşamayı da istiyorsunuz..Boşanamam deyip her Türk kadını gibi ''Evladıma büyüyünce ne derim ? '' diyorsunuz...Herkes ne diyorsa siz de onu dersiniz..

Boşanın demiyorum sadece bizim tipik türk kadınlarının birbirine benzer davranışlarından bir örnek sunuyorum sadece..Bizler değişmeyiz..Prototipleriz

Yaranmak gibi ilginç bir geleneğimiz var ''Desinler'' e göre haraket etmeyi kayınvalideyi fethederek oglunu da fethedeceğimizi düşünen bireyleriz..

Aman işte bir sürü şey daha var yazacak..

offf çok üzücü
bak sen yanında yatma başka odada yat neden yerde yatan sensin anlamadım kendisi yatsın yerde,seni yatakta istemeyen o değilmi.birkaç gün sakinleşin ona ve kendine zaman vermelisin.ve tavır almayıda unutma herzaman işe yarar.sakinleşince herşey yoluna girecektir sabırlı ol. seni özleyince anlicaktır yanlış şeyler yaptığını.eğer daha kötüye giderse.karşına alıp etraflıca konusşabilirsiniz.sakın sen suçlusun gibi ithamlarda bulunmamalısın daha çok sinirlene bilir.ikimizde hatalıyız diye konuya girebilirsin.iyi şanslar

çocugum 2,5 yaşında normaldede bizimle aynı odada yatıyor aslında odasını ayırma zamanı geldi bende ayırsam diye düşünüyordum ama bu olaydan sonra ne bileyim anlatılmaz birşey lütfen kınamayın bırakıp içerde yatamadım ne bilim gece uykusunda ağlar falan diye gerçektende öle oldu ilk gece uykusunda ağladı canım benim anneeee nerdesiiinn diye bağırdı kalktım hemen elinden tuttum burdayım annecim uyu hadi prensesim dedim mışıl mışıl uyudu
ben bu çenemi dilimi tutmayı öğrenecekmişim eğilmeyi bilecekmişim kadın dediğin bu kadar dik suratsız olamazmış allah beni onun başına belamı vermişşşşş veren rabbim bilir nasıl olsa dur bakalım ne yapacak bekliyorum allahtan başka dayanagım yok

Lütfen eşinize şunu sorun.Madem kızınızı sizden fazla düşünüyor nasıl oluyorda bu olayların küçücük çocuğun ruhunda açabileceği yaraları düşünmüyor.Çocuğunuzun bu şekilde psikolojisinin bozulacağını ona anlatmalısınız.Üzerine aşırı düşerek bile özgüvenini zedeleyecek.Size değer vermedikçe çocuğunuzun gözündeki itibarınızda zamanla düşecek.Size saygı duyması çocoğun sevgi dolu bir yuvada büyümesi düşmesinden çok çok daha önemli.Benim 8,5 aylık bir oğlum var ve günde kaç kez düşüyor ki çok dikkat ettiğimiz halde ama çocuk bu düşe kalka büyüyor.Bizde üzülüyor hattta geriliyoruz düşünce ama birbirimize saldırmak çözüm değil.Tamam kv yangına körükle gitmesi hoş değil ama asıl sorun burada eşin, onun davranışları.Benimde senden ricam lütfen kendini ezdirme, kendine saygın olsun.Kızım için katlanıcam diyorsun ama ilerde kızında babasını tutar seni eziklerse çok mutsuz olursun.Bunlarıda bir düşün derim.Evlatlarımız ve eşlerimiz bizim için birer imtihandır bunu unutma

"şerefsizin kızı " nasıl bir kelimedir ya

sen artık eşinin namusu ve şerefisin ,söylemine bak.

ayrıca bir çocuğun üzerine bu kadar titremek hiç iyi değil. sakınan göze çöp batar.

o çocuk düşe kalka büyüyecek.

eşinin tavırları hiç normal değil.

"yani ses etmiyor sataşmıyor ama nasıl vicdanı varsa orda yatmamada gönlü razı olabiliyor allahım biraz adaletin varsa kızkardeşinde görsün görsünler çaresizlik nasıl birşeymiş"

yalnız şu kurduğun cümle hiç hoş değil..adam hasta,sen de kızın için bu adama katlanmak zorundasın diye kardeşinin ne suçu var?

beddua etme döner dolaşır seni bulur

Okudukça daha da sinirleniyorum.

Sizi evladınızın gözünün önünde düşürdüğü duruma bakın.

ya kadesa sinrlerim o kadar bozukki naptıgımı ne dediğimi bilmiyorum durumumu kabullenemiyorum evet görümcemin ne sucu var şu an nişanlı inş güzel bir evliliği olur çok canım yandı onunda yansın istiyorummmmmm

Kardesim siz iyimisiniz.
Gercekten psikolojiniz bozulmus sanirim.
Yatagini ayirmak istiyorsa gitsin baska odada yatsin.
Yatak odasinda sizi yerde yatirmakda nedir?
Bunu nasil kabul edersiniz?
Ayrica cok biliyorsa "5 dk dir seni izliyorum cocugun düsecegini bildim" diyecegine gelip, düsenecegini bildigi cocugu düsmekten kurtarsaymis.
Düsecegini bilerek sap gibi dikilip bakmak mi hata, yoksa cocuga bakmazken cocugun düsmesi mi?
Silkinin kendinize gelin, ezdirmeyin kendinizi.

Sizi cinnet geçirecek noktaya nasıl getirdiğini düşünmüyor da kıt aklıyla sizi terbiye etmeye kalkıyor.
Bunuda sizi kızınızla tehdit ederek yapıyor.
Aslında gitmeyeceğinizi, gidemeyeceğinizi biliyor o yüzden kafasına göre size ceza kesiyor.
Siz terbiye olunca ne olacak peki.
O gün yaşanmamış , küfürler havada uçuşmamış, sizi yataktan atmamış mı olacak.
Cezan bitti gel bakalım yatağa mı diyecek.
Çalışan bayansanız yere daha sağlam basmanız gerek.
Belki eşinizin çocuğunuza aşırı bağımlılığı hakkında tavsiye almalıydınız.
Herşeyi olduğu gibi kabul edip yaşamaya çalıştıkça sorunlar sadece ertelenmiş oluyor.
Boşan diyemem ama dayatmalarına diren diyebilirim ancak.

Son düzenleme:
bir kere kesinlikle o yerde yatma işine son verin gidin diğer odada yatın çocuk mu ağladı bırakın ağlasın biraz üzülseniz de hemen koşup sakinleştirmeyin çocuğu eşiniz ilgilenmeye çalışsın eğer çocuk ben annemi istiyorum diye tutttursa o zaman belki çark eder kafası.
ve bu arada lütfen ben kızımla ayrı yatmaya dayanamam falan demeyin farz edin ki odası ayrı ve farz edin ki siz biraz rahatsızsınız o gece eşiniz ilgilenmek zorunda.siz çok fazla taviz vermiş fazla ezik durmuşsunuz kusura bakmayın ben size boşanın demiyorum kesinlikle ama kendinizi biraz geri çekin eşinize yalvarmayı bırakın olayı tersine çevirin eşiniz hadi yatağımıza gel diye yalvarsın.bu nedir ya çok kızdım hepimiz anne babayız hepimiz çocuğumuza düşkünüz zavallı yavrucak çocuğu perişan ediyorsunuz farkında değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…