- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
ya kızlar eşimi tanısanız meslea komşuma anlattım kızım düştü dedim eyvaaahhh eşin naptı peki diye ilk onu sordu düşünün yani
ben anlatsamda anlamaz o kadın yanıma geldi ben sohbete daldım olay bu yani şimdide düşmesimiki sorunumuz diyor sen beni rezil ettin sorunumuz o diyor cezanı çekeceksin diyor ayrı yatacakmış ne zaman hanım hanım akıllı fikirli bi kadın olursam o zaman devam edecekmiş adaletine bakınnnn allahından bulsun yaşlılıgında sürüm sürüm sürünsün inşallah
kabul etmiyor bende kızımda yatagımızdan olmayacagız sen olacaksın diyor yoksa en başta dedim ben kızımla yatarım gece bakacak olsan benim sen içerde yat dedim hayır diyor bende zorla yanınamı yatıyım gururuma yediremedim birde ağlattı yalvardım kızım için allahım bu annelik nasıl bişeymiş ne hallere düştüm nolur nolur diye ağlaya ağlaya yalvardım yoksa beni kızımdan ayrı yatıracaktı o zaman yerde yat napıyım istemiyorum yaaa yüzyüze bakmayı dedi tamam dedim hmen yorgan attım yere kızımın beşiğinin dibinde yattım 3 gece oldu iştee
Valla ben yatacak başka yer yok sanıyordum ama çift kişilik bir yatak ve kanepelerde varmış, istese yerde yatmaz konu sahibi arkadaşım, kendisi öyle istiyor demek ki. Eşinin vicdan azabı duymasını istiyor sanırım
Kızıyla yatmak istediğindenmiş ama kızını alıp kanepede yatabilir..
eşimin acıması için değil asla böyle bir niyetim yok şu an acıyıp yanıma gelse gel yataga dese daha beter sinirlenirim heralde ama çocugu vermiyor anlatabiliyomuyum çocugun kolundan tutup çekiştirir diye korkuyorum gecenin bi yarısı yok yanımda yatacak yok bilmem ne yazık kızıma çocugu verse hemen içerde yatcam hatta banada iyi gelir bende onun yüzünü görmem ama vermez kızımı hır gür çıkarıır şimdi inatlaşmayım diye e kendi yatagımada zorla giremedim gururuma yediremedim nolur koynunda yatayım der gibi ne o öyle napıyım yere yattım normalde biliyor ne kadar dik başlı oldugumu yani bemi ezecekmiş adam edecekmiş
sözde -ceza sürem- bitince nemi yapacagım inanın bir fikrim yok ama kocacım diyip eskisi gibi sarılacagımı hiç sanmıyorum 7 yıllık kocam bir anda bana yabancı hatta 1 numaralı düşmanım hatta yerde yattıgım için içi sızlamayacak kadar düşmanım olabiliyorsa artık ona güvenmeyen bir karısı olacak asla yanında değilim kızımın aklı yettiğindede birer birer alıcam intikamımı el pençe duracak ama iş işten gececek adi kişiliksiz....
ya kızlar salonada gerek yok benim çocuk odamdada bir yatagım var hemde çok rahat çift kişilik bir yatak ama kızımın yanında olmak istiyorum nefesini hissetmek istiyorum ne bilim çok ağladım banyoda düşündüm içerdemi yatsam diye ama yapamadım ve ömrüm boyunca unutamayacagım bir yara olacak bu kızımın dibine yattım uyandıgında sen oydamı datıyoooonn dedi yoooo ben uyanmıştımda burda uzandım seni bekliyordum seni izliyordum dedim sarıldım öptüm kokladım kuzumuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?