Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

Çok haklısınız söylediklerinizde ama amacım o kafasındakileri yenmek ya da hayatındaki kişileri. Bunu başarabilmek çok zor değildir diye düşünüyorum, yani değildir di mi:) belki bi yola çıkamayız bunu büyük olasılıkla ben istemem ama en azından sonkez de olsa denemekte yarar var diye düşünüyorum. Ama söyledikleriniz o kadar doğru ki bi kaç saat önce tamda bunları uyguladım ve faydasını gördüm. Ama dengesini şaşırtmak için ne gibi şeyler yapabilirim ki acaba?

Zor değildir yeter ki zaman geçirin, ilgilenin, destek olun ama bol bol zaman. Araya da şöyle özlemler serpiştirin aranızdaki bağı iletişim kurarak kuvvetlendirin ama daha çok vakit geçirin. Karşı tarafın beynini meşgul edecek şeyler bulun. Mesela sürekli güldürün derim, komiklikler yapın, gülücükler saçın. Bazende dengesiz olun uzaklaşın sonra gelsin size “ sen böyle değildin” der. Eğer bir adam size bunu dediyse, işte o zaman anlayacaksınız sizinle ilgilendiğini ve size bağlandığını. :)

Kendisinin ciddi ve sert bir yapısı olduğunu söylüyor her defasında oğlak burcu birde. bende de çok neşeli, Güleryüzlü ve çok konuşkan oluşumu sevdiğini söylemişti. daha da şebek olalım bakalım... :)) çok uzun süreler çalıştığı için vakit geçirmemiz hafta da bir falan o yüzden o aradaki mesafede de dengemiz bozuluyor. Ama inşallah yoluna varır. İlginiz için çok çok çok teşekkür ederim:)

Çok dengesiz. Belki siz şu an göremiyorsunuz ama gerçekten dengesiz ve muhtemelen sizi mutsuz edecek. Yol verin derim.

İlk buluşmadan adama ben de geleyim mi dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…