Ya çok iyi oynuyordu insan aldanıyor bazen..... :)) ama artık değil dünyanın merkezinde, aklımın ucunda bile değil :)sende her seferinde aldanmissin bravo sanaya agirdan al kendini kurban olayim boylelerini. dunyanin merkezi yapmayin
Doğru söylüyorsun bi değişik halleri. Eğer bu söylediklerim benim kuruntularım dahi olsa yinede aklıma bu kadar kurt düşüren biriyle olamam. Yol yakınken dönmem en mantıklı karar. Teşekkür ederim :))Bence senin ona ilgini duygunu anlamiş olmali vazgeçmiyorsunda zayif noktan bu olmaliki kullaniyor cidde olan kisi böle sacmaliklar yapmaz sana fayda gelmez bu adamdan yakani kurtar tilkolikler var bunda bişiler karıştırıyor karistirmasa bile böle supeli iliskiyse bırak kendini kullandirma.
Bilmiyorum ki. Eski sevgilisi vardı uzun ilişkiymiş ama çıkalı 10 ay falan oluyor. Ve kendi terkettiğini söyledi. Hala onu mu unutmaya çalışıyordur acaba ki?Aklıma başkasını unutmak için mi sana yazıyo düşüncesi geldi. Olabilir mi?
Evet bu son barışmamızdan önce böyleydi. Ama şuan umrunda değilim ki bu onun için bir ceza olsunevet en büyük ceza seni bir daha görememesi olur
Ama artık kovalamıyor kendi kendini ağırdan satıyor. Hiç aramıyor sormuyor iki gündür. Sizce ne yapmalıyım? Numarasını mı silmeliyim, suskunluğumu mu korumalıyım yoksa normal hayatıma devam mı etmeliyim? Bugün artık harekete geçiyim diyorumkaçan kovalanır bence sen cevap yazma ilgilenme , belli ki kafası karışık
hah soy kimse senden kiymetli degil kendi kiymetini bil gerisi koca bir copYa çok iyi oynuyordu insan aldanıyor bazen..... :)) ama artık değil dünyanın merkezinde, aklımın ucunda bile değil :)
Doğru söylüyorsunuz. Artık bütün kapıları ardına kadar kapatmamın zamanı geldi...canım benimmm ah güzelimmm senin bu dediğin ısrarlı bekleyişi evliler bile yapmıyor arrık..yapanda mecburiyeti vs varsa..ama sen engelle kapat kapıyııı...o kapıyı açık buldukça döner dolaşır gelir ...işine gelmeyince gider vs...sen de bekle daha senı sevecek...
Tecrube konusuyor canım hareketleri çok tanıdık :) Hatta eminim.Bu açıdan hiç düşünmemiştim ama boşlukları doldurunca bu da olabilir gibi geliyor.
Bende tecrübe edindim sayesinde iyi bir ders oldu:)))7
Tecrube konusuyor canım hareketleri çok tanıdık :) Hatta eminim.
Tüm sosyal medyalardan çıkarıp numarasını da sildim. Sessiz sedasız çıktım hayatından:)Size gel deyince gel git deyince git muamelesi yapmasına izin vermeyin. Adam akıllı bitirin baştan göstermiş karakterini...
Oyun oynamayı severim ama oyuncak olmayı asla:) yol verdim, mutluyum:)adam sizinle sıcak soğuk oyununu oynuyor. eğleniyorsanız devam. eğlenmiyorsanız oyuncak olmaya devam etmeyin derim.
Haklısınız, yol vererek köşeme çekildim :)Üzgünüm ama boynuzlaniyorsun. Size değer vermeyen insanlara karşı beden bu ısrar. Yol ver gitsin
Öyle bir kız olmamanız sizi uzmeli ve düşündürmeli zaten bu insan doğru mu diyeAma öyle bir kızda değilim neden oynasın ki anlamıyorum bu erkekleri
Sevindim çünkü bu adam oyuncak etmek istemiş sizi. Yalvarsa yakarsa da dönmeyin sakın. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz...Oyun oynamayı severim ama oyuncak olmayı asla:) yol verdim, mutluyum:)
İnşallah... ben bunu sildim her yerden ama engellemedim. Şimdi arayıp ekle beni diyor ya. Dönmemeliyim di mi kesinSevindim çünkü bu adam oyuncak etmek istemiş sizi. Yalvarsa yakarsa da dönmeyin sakın. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz...
Muhtemelenbaşkası var kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?