Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

Sizinle buluşunca eski sevgilisini özlemiş (yani umarım eskidir çünkü yenide olabilir, güvenmiyorumda). Ve bu yüzden birkaç gün iç rahatsızlığı yaşamış. Sizden kendisini uzak tutmak istediği o günlerde başka bir kadın için acı çekiyordu bence. Hala vaktimiz var mı tweeti de size değil diğer kadına. Sırf o kişiyi kıskandırmak maksadıyla dahi sizinle buluşmuş olabilir. Onunla muhabbeti (muhtemelen kıskandırarak) başlattığı içinde size yol vermiş. Mission complete hesabı, görev başarıyla tamamlanmış. Yani ben öyle algıladım. İddiam yok ama genelde yanlış algılamam. Hayırlısı olmuş, boşver.

Çok iyi bir tespitte bulunmuşsunuz. Bu da hiç aklıma gelmemişti ama şuan düşünüyorumda. Kendince hep bir kıyas halindeydi. “O çok suratsızdı sen öyle değilsin. Ona karşı hiç romantik değildim. Evlenseydik kesin boşardım” gibi şeyler söylüyordu. Bu bile aslında hala unutamadığının kanıtıydı demek ki:) ve benimle bitirdikten sonra onunla da olamadıkları için bana geri döndü. Ama hala aklı onda kaldığı içinde bana artık soğuk yapmaya başladı demek ki. Çokkk teşekkür ederim yaaaa gerçekten gözümü açtınız <3 :)

Sevdiyi biri var, sizinle de cok iyi vakit geciriyo
Kendinizi kandirmayin ve hayatinizdan silin gitsin ...

Bilmiyorum ki. Eski sevgilisi vardı uzun ilişkiymiş ama çıkalı 10 ay falan oluyor. Ve kendi terkettiğini söyledi. Hala onu mu unutmaya çalışıyordur acaba ki?
Yani bilemedm. Dengeszliği aklıma onu getrdi. Çok çok uzun bi ilişiydiyse belki aklı kalmştr

Adma beklediği i bildiği için olabilirmi acaba bırak gitsin arasa yazsa dönme sene de çekteymiş hissini ver ve yoluna bak derim

ben olsam aramam, döner dolaşır gelir zaten, erkek milletine çok yüz vermemek lazım, aşırı değer verince hemen şımarıyorlar.Anladığım kadarıyla sen değer vermişssin, kıymetliyse senin için beklemen lazım.

Nerde görsem tanırım bu tipleri, kokusu buram buram çıkıyor. Yaşadım mı? Yaşadım kralını hemde:)
Ama ben sizin gibi böyle sorular sormadım. Herşeyin farkındaydım, anlamamak elde değildi. Ne çaktırdım ne de kafamda dolanan soruları sordum. Mesela bana ne zaman dönüş yapıyor? Ne zaman yazıyor arıyor bende günler sonra dönerdim kendisine. Yüz vermiyordum normal giden iletişimimiz vardı. Bende ki gurur, kibir çok fena burnum yere düşse eğilip almam birde ben ezer geçerim öyle bir yapım var.

Ama siz dayanamamışsınız, sormuşsunuz evelemiş, gevelemiş sallamış. Kaçınçı yüzyılda yaşıyoruz elektirikler yoktu demek ne demek? Buna inanmak için saf olmak gerekir.
Evet bir başkası var. Ve sürekli eski sevgilisiyle seni kıyaslayan biri bu kişi. Yemeyin bu palavraları yok ona karşı romantik değildim o şöyleydi evlensem boşanırdım demeler, madem romantik değildi, güzel değildi neden geçmişin oldu, neden çıktın, sevgili oldun diye sorarlar adama. İşte bir takım kadınların egolarını okşamak için eskilerle kıyaslarlar. En tehlikeli erkek tipidir bunlar. 10 gün içinde gelecekten bahsederken yeni tanıdığı birini de dahil etmek ne bileyim, akıla mantığa sığacak gibi değil.
Şahsen fikrim keşke silmeseydiniz, silerek hata yapmışsınız. Sizi onu taktığınızı düşünmüş. Silmeyecektiniz, hiç takmayacaktınız istediği zaman size dönüş mü yapıyor? Mesajlarını okumayacaktınız veya görüldü yapmayacaktınız öyle yazıp duracaktı. Erkekler bu davranışı hiç sevmezler everest dağlarına uzanan bir taraftarı iniyor çünkü. Her yazdığına gülün geçin dikkate almayın, ciddiye alınacak bir tarafı da yok. Eğlencenize bakın.

Haklısınız. Sildiğimi farkettikten sonra aradı tekrar devam edelim dedi bende bunun için çabalaman lazım dedim. Çabalarım dedi. Bari yüz yüze görüşelim dedi. Görüştük. Onu çok boğduğundan falan bahsetti daha rahat olalım dedi öyle geçiştirdik. Zaten flört halindeyiz dedi. Ama bugün oldu yine aynı tas aynı hamam. Sadece bi kere aradı o kadar. Ben sadece düzelmesini istiyorum. Hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Bana bağlansın istiyorum. Sizce bunu nasıl yapabilirim? Lütfen bilgileriniz doğrultusunda objektif bi şekilde yardım edebilir misiniz?:)

Son düzenleme:
Sanırım sizi yedekte tutuyor. Cevap acı olabilir ama anlattiklarinizdan öyle anlafim ben.

Zamanının 1 dakikasını bile harcama bu şahsiyete. Arama sorma.bağlantıyı kopar bence. Seninle zaman geçiriyor bariz belli. Kendine bunu yapma lütfen.

Hayatında elbette bir başka biri olmayabilir. Ama aklı? Beyni? O aklının içindeki kişiye ne diyeceksiniz? Akıldaki daha önemli konu sahibi. Size baktığında o’nu görmesi, o’nu düşünmesi? Bunlardan emin misiniz? Asla emin olamazsınız. Adı üstünde flört dönemi bilemezsiniz. Şunu kesinlikle söylemeliyim ki düşündüğü başka biri var, belki de konuştuğu da var bilemezsin tek bildiğim yenisiniz, tazesiniz siz istiyorsunuz ama karşı cinste hiçbir şey belli değil. Duygusal reaksiyonlar yaşadığı aşikar.

Şu an birşeyleri toplamak sizi kazanmak için birşeyleri bahane etmiş olabilir ama karşı taraf birini ne kadar istese istesin onun boğmalarından bile haz alabilir diye düşünüyorum. Bu biraz beyfendinin bahanesi gibi geldi ama siz yine de çaktırmayın. Ağır olun biraz ciddilik, gurur sizi yükseltebilir. Sizi ne kadar arıyor sizde onu o kadar arayın size kaç saat, dakika, saniye sonra cevap veriyor saatlere bakın sizde ona göre cevap atın. O nasılsa sizde öyle olun. Hatta biraz da dengesizleşin. Arada kişilik ayarlarınla oynasan karşı tarafın dengi de şaşabilir şaşırtmak iyidir bazen böyle ne olduğunu anlamaya çalışır en azından. Üstüne çok gitmeyin.

Daha şimdisen beni boğuyorsun diyen adamla ilerde nasıl ilişki yaşamauı planlıyorsun acaba ?
İlişkinin en çok iletişim halinde olduğu tabiri caizse vıcık vıcık olduğu zamanlar flörttür.
Bence kaçarak uzaklaşın yol yakınken balık baştan kokar zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…