Ben erkek arkadaşının yerinde olsam,bende aynı şekilde davranırdım.Neden dersen;Canı isteyince sana yazan adama her seferinde geri dönüş yapmışsın.
neden hiç umut yok muBence hic arama kesin ve net
Zaten bu davranışları beni çok soğuttu, peşimden koşsun istiyorum var mı bi taktiğinizŞimdi bu yorum için kızacaksınız belki ama bu adam sizi üzer. Kesin. Net.
Ben olsam baştan kendimi soyutlamaya çalışırdım bağlanmadan.
Ayrılmak aramamak sormamak onu pişman eder, ama belki yazmaya cesaret edemez. Sadece pişman olur. Boşverin yazmasın zaten böyle ne yapacağı belli olmayan adamlar.Zaten bu davranışları beni çok soğuttu, peşimden koşsun istiyorum var mı bi taktiğiniz
NeeeeeeeyyyyBenim bir tanıdığım bir ara 9 kızı ayni zamanda idare etmiş.
Çok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için :) çok doğru bi yere değindiniz uzun bir ilişkiden çıkmış ama 9-10 ay oluyor acaba aklı onda mıdır? yoksa uzun ilişkiden çıktıktan sonra daldan dala konduklarına mıdır? çünkü seninle olursak ciddi bir ilişki olacak diğerleri gibi değil demiştiSiz ikinci tercihsiniz, bu bir sorun degil aslinda cunku sizi pek tanimiyor. Buyuk ihtimalle diger kizi daha cok taniyor, belki de bir gecmisi var. Bu durumu sorun edip etmemek size kalmis. Rahat birisi olsaydiniz, devam etmenizi onerirdim, cunku buyuk ihtimalle iliskiniz olumlu bir seye donusebilirdi, size asik olabilirdi. Ama rahat degilsiniz, cocugun da hoslandigi kiz tipi onun ustune gitmeyen rahat kizlar, dolayisiyla size bu durumda asik olamayacak. Her seyin sonunda yine siz uzuleceksiniz. Buradan bakinca gorunen o. O yuzden, ben de uzak durun diyorum.
Neeeeeeeyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?