56 günlük bir kızım var,dün gece halsizdi,kusmaya başladı,bi süre sonrada kusmuk burnundan geldi ama bu uykudan hemen uyandıktan sonra oldu
kusarken değil,
sonra kasıldı nefes alamadı uzunca bi süre,salladık ters çevirdik ama nefes alamadı
sonrada ağzından köpük geldi,gece acile götürdük ama tabi pratisyen olduğu için bilemediler
bugün çocuk doktoruna götürdük ilk nöbet bu dedi,sara varmı ailede dedi
o anı anlatamam tomografi kan tahlili falan istedi,tomogrofi çekildi tomografide bişey yok dedi çok şükür
ama ben çok korkuyorum
sizlerden birinin bebeğindede oldumu böyle birşey
çok telaşlanıyorum nolur yardım edin
cnm geçmiş olsun benim bebeğim yok henüz hamileyim...ama her ağzından köpük gelen bebek sara hastası değildir hem tomo da herşey normal çıkmış bebek bu olabilir telaşlanma sakinliğini koru minik meleğine bişey olmasın inşallah cnm benm...
sevilakdemir rabbim seninde bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
kad_er sağolasın allah razı olsun
evet tomografide normal çıktı ama ben yinede çok korkuyorum,şimdi dikkat ediyorum bi noktaya kilitleniyor gözleri dalıyor gidiyor
buda belirtilerinden biriymiş
korkuyorum ya artık,öyle olmasa bile ben her hareketinden bişey çıkarırım
canım çok geçmiş olsun.bu kadar küçük bebekte ilk defa duyuyorum.daha büyüklerde duydum ama bu kadar minik bebekte duymamıştım...inşallah ciddi birşey değildir.neler olduğunu yazarsan sevinirim.inan çok üzüldüm.rabbim şifasını versin inşallah....
birde nöbet esnasında çok sarsmak ii değil galiba.tam öğren drdan.çokçok geçmiş olsun
sürekli kullanılan bi ilaçları oluyo nöbet geçirmememsi için.ama tabi nedir tam bilmiyorum.inşallah beyin gelişimine zararı yoktur....neden olmuş olabilir.zor doğummu yaptın