• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin bi akıl verin 😞

Bence burada kadına bu kadar yüklenmeden önce hakkında daha fazla bilgi almak lazım.. Neyin korkusunu yaşıyor şu anda? Kızının arka plana düşeceğini mi? Maddi açıdan yetemeyecekleri mi? Baştan bu kadar karşı olsaydı eşi çocukları alana kadar olay cikartirdi o kadar kötü bir insan olsa diye düşünüyorum

Ya sen bu adamın çocukları olduğunu bile bile evlenmedin mi ?
İllaki öyle olacaktı. Ayrıca o kadın dediğiniz insanın çocukları bizzat şimdiki eşim dediginiz insanın da çocukları oluyor hatırlatayım.
Bu duruma böylesi yaklaşmanızı çok çirkin buldum. Madem sonradan tıngırdayacaktın evlenmeseydin:işsiz:

Siz bugün boşansanız eşinizle ilişkinizde tek ünvanıniz "eski" olur. Ama çocuklar için her şekilde babaları. Yani o bahsettiginiz harcamalarda sizden çok onların hakları var. Anlayana fazlasıyla bir silkelenme nedeni.

Kızınız ne yedi ne icti simdiye kadar? Esiniz hic problem etti mi? Ya etseydi?

Adam senelerce evlatlarıni gormek icin ne yollar denemiş, nelere katlanmış. Simdi de siz engelsiniz aralarinda ki ilişkiye. Yazık üzüldüm.

Cocuklar 6 yaşında siz 7 yillik evlisiniz. Hamileyken aldatılan bir kadınmıydı, bu kadar kinlendi diye gecti aklımdan.

Ya sen bu adamın çocukları olduğunu bile bile evlenmedin mi ?
İllaki öyle olacaktı. Ayrıca o kadın dediğiniz insanın çocukları bizzat şimdiki eşim dediginiz insanın da çocukları oluyor hatırlatayım.
Bu duruma böylesi yaklaşmanızı çok çirkin buldum. Madem sonradan tıngırdayacaktın evlenmeseydin:işsiz:
arkadaşım adına da avatarına da ölüyorum :deli: çok tatlış :KK25:

Sizin de çocuğunuz var. Eski eşiniz çocuğu ile ilgileniyor mu, ona maddi manevi destek oluyor mu? Eşiniz o çocukların da babası ve sizin çocuğunuza ne yapıyorsa onlara da yapmak zorunda hatta belki daha fazlasını. Yıllardır goremiyorlarmis babasını.

Siz bugün boşansanız eşinizle ilişkinizde tek ünvanıniz "eski" olur. Ama çocuklar için her şekilde babaları. Yani o bahsettiginiz harcamalarda sizden çok onların hakları var. Anlayana fazlasıyla bir silkelenme nedeni.

Kızınız ne yedi ne icti simdiye kadar? Esiniz hic problem etti mi? Ya etseydi?

Adam senelerce evlatlarıni gormek icin ne yollar denemiş, nelere katlanmış. Simdi de siz engelsiniz aralarinda ki ilişkiye. Yazık üzüldüm.

Cocuklar 6 yaşında siz 7 yillik evlisiniz. Hamileyken aldatılan bir kadınmıydı, bu kadar kinlendi diye gecti aklımdan.
ağzınıza sağlık :KK14:

Bence burada kadına bu kadar yüklenmeden önce hakkında daha fazla bilgi almak lazım.. Neyin korkusunu yaşıyor şu anda? Kızının arka plana düşeceğini mi? Maddi açıdan yetemeyecekleri mi? Baştan bu kadar karşı olsaydı eşi çocukları alana kadar olay cikartirdi o kadar kötü bir insan olsa diye düşünüyorum
[QUOTE= Agzınıza sağlık millet ön yargılı davranıp patlamaya yer arıyo

Bu tarz bir düşunceye ne kadar uğraşsamda empati kuramıyorum. Hadi hiç anne olmamış olsa belki diyebilirim ama o zaman da hicmi evlat olmadı diye düsünürdüm.

Bu tarz bir düşunceye ne kadar uğraşsamda empati kuramıyorum. Hadi hiç anne olmamış olsa belki diyebilirim ama o zaman da hicmi evlat olmadı diye düsünürdüm.

Kadın ilk bakışta göründüğü gibi basit bir insan olsa inanın buraya yazıp care aramaz. O çocuklara sessiz sedasız hayatı zindana çevirir. Var öyleleri. Benim bir yakınım çocukken üvey annesi tarafından işkence görmüş biri. Dışarıya fedakar üvey anne rolü, çocukla yalnız kalınca yapmadığı işkence kalmamış. Hani diyelim kadın gerçekten kötü düşünceli, kıskanç, fesat o zaman doğru yolu onu yerle bir ederek yine bulamaz. Bu düşüncelerin ne tepki aldığını görür ve içten içe saklayarak daha da kötüye gider. Öyle veya böyle o çocuklar için yardım etmeli

Kadın ilk bakışta göründüğü gibi basit bir insan olsa inanın buraya yazıp care aramaz. O çocuklara sessiz sedasız hayatı zindana çevirir. Var öyleleri. Benim bir yakınım çocukken üvey annesi tarafından işkence görmüş biri. Dışarıya fedakar üvey anne rolü, çocukla yalnız kalınca yapmadığı işkence kalmamış. Hani diyelim kadın gerçekten kötü düşünceli, kıskanç, fesat o zaman doğru yolu onu yerle bir ederek yine bulamaz. Bu düşüncelerin ne tepki aldığını görür ve içten içe saklayarak daha da kötüye gider. Öyle veya böyle o çocuklar için yardım etmeli
Allah razı olsun anladınız için

Adam sizin ilk evliliginizden olan cocugunuzu kabulleniyor ama?? Afedersiniz bunu boyle yaziyorum cunku hakediyorsunuz, baska kimseye bunu yazmam. Kendinin olmayan cocuga bakana kadar kendi cocuguna bakiyor iste. Madem adamin kendi cocuguna para harcamasina hasetleniyorsunuz, dua edin de adam kendinin olmayan sizin cocugunuza harcadigi paralari sizden geri istemesin!

Adamin cocuklarina cidden uzuldum. Allah kimseyi uvey anne eline dusurmesin.

Siz ic gudusel kendinizi ve cocugunuzu korumaya calisiyorsunuz. O cocuklari da bir nevi aile hayatiniz icin tehdit goruyorsunuz. Yasadiklariniz kolay degil sizi anliyorum. Cocuklar ile cocuklarin annesi ve yasatilanlari ayri dusunmeye calisin. Eger sorun eve giren paranin kontrolunuzunden ciktigini dusunuyorsaniz esinizle acik konusun. Nereye ne kadar harcanacagini birlikte, adaletle karar verin.Esiniz para harcayip kendini sevdirebilecegini dusunmus anladigim kadariyla. Bu saglikli yaklasim degil. Esinize inaniyor ve guveniyorsaniz acik konusun.Bu sizlerin butun cocuklarla birlikte aile olmaniz icin de belki bir firsattir. Mantikli ve adil olmanizi oneririm.

yaşadıkları kolay degil mi?
gerçekten mi?
bir de diğer kadına soralım mı yaşadıklarını?
hamile iken boşandığı kocası koştur koştur daha doğum yapmasını beklemeden evlenirken?
bir de hanımefendi çok çektirdi bize anneleri diyor.
o kadın beyefendinin çocukları için sancı çekerken adam çoktan evlenmiş.
hiç sesini de çıkarmasa, nafaka da almasa, öylece çekilseydi kenara. yavrular da gel deyince gelseydi, git deyince gitseydi.

adamın velayet davası 7 yıl sürmemiştir diye düşünüyorum.
adamın yeni gelmiş aklıma cocuklar.
o da doğru anladıysam 15 te 1!
sen kadının çocuğuna 7/24 babalık yap.
sıra kendi çocuklarına gelince,15 te 1 eve gelecekler diye eli ayağı buz kessin.

Bence derdi onlara birşeyler alması, senin çocuğuna alsın kendi çocuklarına almasın.

nasıl bir yıldırım aşkı ile çocuklu kadın, yeni boşanmış ve daha çocukları doğmamış adamla koştur koştur evlendiniz?
siz çalışıyor musunuz? eski eşiniz mi karşılıyor kızınızın masraflarını, şimdiki mi?
kocanız görüş için ne zaman dava açtı?
çocuklara nafaka veriyor mu? veriyorsa ne kadar?
ama zor sorular sanırım sizin için. siz mümkünse pohpohlamamızı tercih ederdiniz

Back
X