• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin hayatımın kararını vericem

Seni seven adam seni okulundan etmeye sebep olmaz , seni seven adam ailenden ayırmaz. O adam bence senin vücudunu ve sana sahip olmayı sevmiştir ancak.

Lütfen yapma.

"Hadi kacalim" diyen erkek isin kolayini ve basidini secen erkektir.
Seni ne kdr seviyor? hemen kolayina kacmak nedir?
Yiyosa annenin babanin ayagina kapansin kizinizi seviyorum desin. Budur sevdigi icn risk goze almak.

Daha 17 yaşındasın ve bu adam son şansın falan değil. Zaten şerefsizin teki. Senin karşına daha ne erkekler çıkar.

Ya çok sinirlendim. Kızım olsan seni eve kapatırdım o adamla olma diye :)

Selamunaleykum... çok çaresiz durumdayım son çarem buraya derdimi açmak inşallah bana yardımcı olursunuz... birini sevdim kendisi benden 12 yaş büyük olduğu için ailem vermek istemedi ben de sevdiğimden ayrılmak istemedim çok kotu olaylar yaşandı ben okuldan bile alindim annem şiddetle karşı çıkti...eger onu seçersen bizi unut diyorlar sevdiğim gel kacalim herkes birşey söyler ama gece olunca sen yalnızlığınla başbaşa kalirsin annen seni affeder seni atamaz diyor lakin abim ruh hastası anneme eziyet ediyor ve babam da annemi aldatıyor ben onu bu dertleri ile yalnız bırakmak derdine dert katmak istemiyorum... sevdiğimden de ayrılmak istemiyorum çünkü başkası ile mutlu olamayacağımi biliyorum... tercih yapmam gerekiyor orta yolu bulmaya çalıştım ama orta yol yok lütfen yardım edin
Abin ruh hastasi ve annene eziyet ediyor, baban anneni aldatiyor. Peki sen de kacarsan annen ne olur? Kadin cokmez mi bu durumda? Hem de elalemin herifi icin.. hem nerden biliyorsun gelecegi mi goruyorsun belki cok daha iyi biri cikacak karsina. Okula da gittigine gore yasin kucuk olmali.. erkek bulunur ama ANNE BULUNMAZ. Annenin rizasini almazsan mutlu olmayi da bekleme. Kacma cok pisman olursun. Annenin en cok destege ihtiyac duydugu zamanlarda sen kacip gidecek misin?

Bana okulu bırakıp evlenmek cok sacma geliyor hayatının hatası okulu bırakmak olur.Diyelim ki okumayacaksin evleneceksin bunu niye kaçarak yapasin ki ? Seni gelip istememisler bile ilerde esinin ailesi biz seni istemedik kendin geldin diyebilir.Her fırsatta herkes yüzüne vuracak ailen de destek olmayacak kimsenin saygı duymadığı bi yerde mutlu olacak misin

Öyle aşka meşke takılıp asıl değerlerini yıpratma. Aşk bulunur koca bulunur. Kaçalım diyene güvenilmez. Düzgün bir adam kaçalım demez.
Sen daha konuşmayı yürümeyi bilmiyorken gecelerce başında uykusuz beklemiş her ihtiyacını karşılamış olan kadını kötü günlerinde tek başına mı bırakacaksın anladıpım kadarıyla senden başka kimsesi yok. Baba aldatıyor oğlu ruh hastası! Bi sen varsın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama şartların olgunlaşmasını bekle. Adam da seviyorsa senle beraber bekler zaten.

Selamunaleykum... çok çaresiz durumdayım son çarem buraya derdimi açmak inşallah bana yardımcı olursunuz... birini sevdim kendisi benden 12 yaş büyük olduğu için ailem vermek istemedi ben de sevdiğimden ayrılmak istemedim çok kotu olaylar yaşandı ben okuldan bile alindim annem şiddetle karşı çıkti...eger onu seçersen bizi unut diyorlar sevdiğim gel kacalim herkes birşey söyler ama gece olunca sen yalnızlığınla başbaşa kalirsin annen seni affeder seni atamaz diyor lakin abim ruh hastası anneme eziyet ediyor ve babam da annemi aldatıyor ben onu bu dertleri ile yalnız bırakmak derdine dert katmak istemiyorum... sevdiğimden de ayrılmak istemiyorum çünkü başkası ile mutlu olamayacağımi biliyorum... tercih yapmam gerekiyor orta yolu bulmaya çalıştım ama orta yol yok lütfen yardım edin
Neden birkac sene daha beklemiyorsunuz evlenmek icin, aceleniz ne, erkek arkadasinin acelesi ne? Seni kacirinca resmi nikah yapamaz, ne yapmayi dusunuyorsun??? Kendini kullandirmayi mi, nikahsiz seni alikoyup sonra da sokaga atsa nereye gideceksin? 18 yasindan kucuk kizi kacirmanin suc oldugunu bilmiyor mu bu adam? Ona de ki neden yasimin resit olmasini beklemiyoruz, hem ben okulumu bitirirm hem ailem belki o zaman kabul eder? Boyle diyince, o adam seni terkedecek cunku o sapik herifin atesi basina vurmus, evlilik sandigin kadar kolay degil, inan sorumlulugu senin yasinda birisi icin fazla!

Lütfen ama lütfen etme, eyleme!

Bak bir anne asla evladını ateşe atmaz. Yaşın 17. O yaşta aileme koca bir adamla evlenicem deseydim felç inerdi onlara.

Kimse için değmez, vallahi billahi değmez.
Annene yazık değil mi? O kadın evliliğin, erkeğin ne ve aldatılmanın ne demek olduğunu görmüş.

Lütfen yapma. Kendine iyilik yap. Her şeyin vakti var. Bak bu kadar insan yanılıyor olamaz.

17 yaş evlilik yaşı değil.. 17 yaş, annenle vakit geçirme, gezme tozma, kitap okuma, üniversiteye hazırlanma, eğlenme ve arkafaş çevresi edinme yaşı.

Lütfen annenin dizinin dibinden ayrılma. Geceleri de git annenin yanında yat. Zira şu an senin için oradan daha sıcak ve güvenli bir yer yok!

Sakın sakın sakın...
Şimdi sen masumsun hayatı yeni tanıyorsun ama bu adam bildiğin otuz yaşında o güzel lafları sözleri iyi bilir aklına güzel girer seni seviyor gibi görünür davranır ama inanma yeme bunları onun derdi çıtır kız bulmak sadece..aklını kullan fıstık o yaşlar bir daha gelmiyor hala koşturacak gülüp oynayacak yaşlardasın yerinde olsam deli gibi spor yaparım derslerimle uğraşırın kendime sağlam temelli bir gelecek inşa ederim:KK66:

Kacmak gibi bir hata yapma sakin. Anneni tek birakma kadinin zaten zor bir hayati var bi de sen yapma kacalim diyen adamdan hayir gelmez

Galiba 17 yasindasin,bu yasta aldigin bir kararin saglikli olmayacagini akil etmelisin en azindan ve bu hayatini degistirecek bir karar anneni adamin biri icin terk edeceksin evet sonra anadir kiyamaz affettim der ama ici hep kirgin olacak elbette ,,, bir gunnsende anne olacaksin ve ogun anneni anlayacaksin ama insallah boyle bir sey yapmamis pismanlik duyacagin bir sey yspmamis olursun ,,,anneler en iyisini bilir onu terk etme

17 ve 30 yaş Vaoovv cidden ilginç:dua:
Bak Kardeşim. .
Evlilik, hayatında alacağın en önemli kararlar arasında...
DUYGULARLA,AŞKLA,MEŞKLE değilde Mantığınıda kullanman gerek..

Yani Mantıklı Aşk olmalı velhasıl..

Kaçmak,maçmak bunları konuşmuyorum bile tamamen ters..
Sen daha yolun başındasın evlilik sonra çok çok erken..
Liseyi bitir,Üniversteni oku,Mesleğini eline al..Ayakların üzerinde bi dur..

Kocayı her türlü bulursun. Ama aile kötü bile olsa bir daha bulamazsın. Seni gerçekten düşünen bir erkek olsaydı kaçmak yerine savaşırdı diye düşünüyorum. Bu benim şahsi düşüncem

Kızım var 2 yaşında. 17 yaşına gelip ben 30 yaşında kocaman bir adamla evlenicem derse adamı çağırır doğduğuna doğacağına pişman ederim. Pedofil diye tutuklatırım. Daha olmadı şehir değiştirir kızımdan uzak tutarım.

O adam düzgün bir adamsa beklesin okulu bitirip meslek sahibi olmanı. 25 yaşına gelir hala onla evlenmek istersen durum değerlendirmesi yaparsın. Şimdi git ailenden özür dileyip okula başla. o adamla da görüşme.

Offf off. Kızım daha 17 yaşındasın ne evliliği? ben senin yaşındayken günün bilmem kaç saati evde it gibi ders çalışıyodum be üniversiteyi kazanayım diye. sizin aklınıza koca,evlilik meseleleri nasıl geliyor Allah aşkına ya? Hiç mi takip etmiyosun burayı? Aldatılan,dayak yiyen,psikolojik şiddet gören bir sürü kadın var. ama çoğu çaresiz. boşanamıyor,kurtulamıyor. neden mi? eğitimleri yok,işleri yok,ekonomik özgürlüğü yok. senin buna sahip olma imkanın varken koca derdine düşmüşsün yazık senin ailene özellikle annene. kusura bakma ama ben artık çok sıkıldım senin zihniyetinde olan kızlardan ya. bu ne sorumsuzluk böyle hiç mi ananızı babanızı düşünmezsiniz ya. hiç mi kendinize değer vermiyosunuz? hayat bu kadar basit mi ya? evlilik bu kafar basit mi? Git ders mers çalış okulunu oku. yıl olmuş 2016 hâlâ kaçmaktan bahsedenler var ya. ne meraklıymışsınız be evlenmeye

Canım aşk bı yere kadar hiç kimse için anneni uzmeye değmez ne acelen var yasin daha küçük siz sevgili sevgili takılın bi 5 sene kadar daha evlenme derim evlenip ne yapıcan evlenmekten beklentin ne bu yaşta daha gencsin seviyorsa bekler seni zaten bak yasitlarina evlenince çok pişman olacaksın bu kadar erken olduğu için daha yaşına uygun konusucak olursam arkadaşların gezip tozup eğlenirken sen evde çocuk bakıp kaynana dirdiri mi cekiceksin evlilik öyle güllük gulistanlik birsey değil

Ya ama ben cidden bu yılda hâlâ bu zihniyetten olan genç kızları görmeye dayanamıyorum ya. hele ki bir eğitimci olarak hiç dayanamıyorum. Allah aşkına mantığınızı,kafanızı kullanın ya. kaçmak ne demek? ortaçağda mı yaşıyoruz? 30 yaşındaki herifle ne işin var senin sen nerden buldun bu adamı ya da o seni nerden nasıl buldu? daha reşit bile değilsin be. kim sokuyo sizin aklınıza erken yaşta evlenmeyi ya

Back
X