- 15 Haziran 2023
- 44
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayaykalben09
-
BOŞAN. Yalanci sahtekar adamdan olmaz bence.ne yapayım sizce
Whatsap felanŞahsi hesabından mı paylaşıyor?
Bu ne nasıl sabrediyorsun anlamıyorum ilkte tepkıini iyi koysaydın devamliliği gelmezdi.Whatsap felan
Ne saniyordun ki? Gece kulubunde masabaşı mi calisiyor saniyordun?eşim gece clubunde müdür olarak çalışıyor
Hayatım, canım hemcinsim, boşan. Böyle hayat mi geçer allasen? Tereddütsüz ayrıl.Bi önceki konuda da bahsetmiştim eşim gece clubunde müdür olarak çalışıyor 1 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik ben bu dönemde yanlış birşeyini görmedim hiçbir şekilde bütün çalışma sistemini bile benden evlenene kadar sakladı evlendikten sonra sürekli clubteki kızları paylaşmaya başladı onların videolarını paylaşarak güya işte müşteriler görsün gelsin diye önceden yapmış olsaydı bunları asla evlenmezdim az önce beni aradı yine bi kızı paylaşmış kızma diyor bende bişey demedim sorun şu bir kere bile benimle resim paylaşmadı evlendikten sonra ama elin kızlarını paylaşıyor ben eşimin bu şekilde davranmasına katlanamıyorum ne yapayım sizce
Şahsi üyeliği mi klubun üyeliği mi ? Öyle kötü ortamı olan bir yere ben de karımı paylaşmam seni de o kızlardan biri sanabilirler. Şahsi uyeligiyse Clup adına bir üyelik açmasını teklif edin.Bi önceki konuda da bahsetmiştim eşim gece clubunde müdür olarak çalışıyor 1 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik ben bu dönemde yanlış birşeyini görmedim hiçbir şekilde bütün çalışma sistemini bile benden evlenene kadar sakladı evlendikten sonra sürekli clubteki kızları paylaşmaya başladı onların videolarını paylaşarak güya işte müşteriler görsün gelsin diye önceden yapmış olsaydı bunları asla evlenmezdim az önce beni aradı yine bi kızı paylaşmış kızma diyor bende bişey demedim sorun şu bir kere bile benimle resim paylaşmadı evlendikten sonra ama elin kızlarını paylaşıyor ben eşimin bu şekilde davranmasına katlanamıyorum ne yapayım sizce
ondan koca olmaz , bu adamın watsabını izleyenler ne düşünüyor senceBi önceki konuda da bahsetmiştim eşim gece clubunde müdür olarak çalışıyor 1 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik ben bu dönemde yanlış birşeyini görmedim hiçbir şekilde bütün çalışma sistemini bile benden evlenene kadar sakladı evlendikten sonra sürekli clubteki kızları paylaşmaya başladı onların videolarını paylaşarak güya işte müşteriler görsün gelsin diye önceden yapmış olsaydı bunları asla evlenmezdim az önce beni aradı yine bi kızı paylaşmış kızma diyor bende bişey demedim sorun şu bir kere bile benimle resim paylaşmadı evlendikten sonra ama elin kızlarını paylaşıyor ben eşimin bu şekilde davranmasına katlanamıyorum ne yapayım sizce
Tepki göstermek için değil merakımdan soruyorum, kadın da aynı gece kulübündeymiş ya tanıştıklarında, onunla evlenilir mi?Bazıları bana tepki gösterecek ben yine de yazayım. gece kulübünde tanışlan adamla evlenilmez. Daha dur bir kaç sene sonra sizden sıkıldığında siz asıl o zaman görün gerçek yüzünü.
Arada evliliği çok güzel sürdürebilen illaki vardır ancak erkekler bu tür ortamlarda kaldıklarında çok fazla genç ve güzel kadınlara ulaşabildikleri için tek bir kadına bağlanma ve koruma iç güdüleri ya zayıflıyor yada tamamen kaybediyorlar. Hatta buralara takılan çoğu erkek kadınlara karşı aşırı kabalaşabilyor.Tepki göstermek için değil merakımdan soruyorum, kadın da aynı gece kulübündeymiş ya tanıştıklarında, onunla evlenilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?