Ya da belki gerçekten ilişkiyi bitirme kararı almıştır. Kız ne yaparsa yapsın peşine düşmez. Bu kızcağız da ümitlendiği ile kalır, bir türlü hayatına devam edemez...Çocuk söylemiş işte mantıkla karar verdiğine :) Lakin, mantık ile duygular çatıştığında duygular galip gelir bundan haberi yok garibimin.
Bu süre zarfında hiç bir şekilde mesaj yazma, arama sorma, zor olabilir ama tamamen elini üzerinden çek ve hatta abartmadan, hayatının rutinine devam ediyor gibi, gayet mutlu olduğunu gösteren ama ona laf sokmayan, onu hedef almayan paylaşımlar yap.
Sonuç; esas oğlan bir bekler iki bekler bakar ki, yahu bu kız hani beni çok seviyordu, daha kısacık zaman oldu ama beni unuttu galiba. Hımmm ne yapsam acaba yanlış karar mı verdim be yawww diye düşünmeye başlar.
Aradan biraz daha zaman geçer bir bakmışsın sms gelmiş; Nasılsın?
Bundan sonrası sana kalmış canım, ben çok iyiyim ve hayatıma devam ediyorum, sana ihtiyacım yok ve asla peşinden gelmem imajı yaratırsan senin peşine yeniden düşer.
Sözün özü, kendini ağırdan sat...
KARAKTERİ BU KADARCIK OTURMUŞ CANIM FAZLA ÜZÜLMEYE DEĞMEZ.kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.
Ya da belki gerçekten ilişkiyi bitirme kararı almıştır. Kız ne yaparsa yapsın peşine düşmez. Bu kızcağız da ümitlendiği ile kalır, bir türlü hayatına devam edemez...
E ernb ilişkilerin başlaması kadar bitmesi de doğaldır. Sizinle birlikle olmak istemeyen birini buna zorlayamazsınız. Ya da bu kararında gerçekten eminse size dönmesini hiç bir şekilde sağlayamazsınız. Zor ve acıtan bir süreçtir eminim. Ama kısa zamanda toparlanıp hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeye bakın. Diğer türlüsü pek sağlıklı değil.
Bazen kabullenmek gerekir...kızlar yardım edin kafayı yemek uzereyim . Iki senedir süren bi ilişkim vardı . parmakla gosterilen deli gibi sevildigim deli gibi sevdigim yada oyle sandığım bi ilişki . Uzak mesafe ilişkisiama beraberken mukemmellik derecesinde iyi olan bir cifttik . Herneyse son zamanlarda kavgalarimiz artartmıştı . gorme zamanimiz geldi diye düşünüyordum bir gun sinir krizi gecirdim ve ona telefonda bagirdim agladim ve ayrilmak istedigini soyledi . ilk basta inanamadim şaka gibi geldi . sonra cok israr edip aglamaya başladım kafasi karıştı bir kac gun sogukta olsa konuştuk duzeldik duzelicez derken arkadaslariyla dertlestigini artik kararindan emin oldugunu hicbisekilde istemedigini tamamen mantikla bu karari aldığını soyledi . ben oyle cok uzuldum ki onlarca güzel ani hayal onu yitirme fikri durmadan mesaj attim . ve sonunda onun artik tamamen biktigini soylemesiyle ve bir daha cevap vermemesi ile sustum . simdi bir suru kizla arkadaş oluyo ve bu olaylarin hepsi tam iki hafta icinde oldu kizlar deliricem ben . nolur biseyler soyleyin.
Bu konu o evreyi geçmış..bence finish. Bir erkek böyle bir konuda karara varırken arkadaşıyla konuşmuşsa gerçekten kararlıdırve kafası nettir..Çocuk söylemiş işte mantıkla karar verdiğine :) Lakin, mantık ile duygular çatıştığında duygular galip gelir bundan haberi yok garibimin.
Bu süre zarfında hiç bir şekilde mesaj yazma, arama sorma, zor olabilir ama tamamen elini üzerinden çek ve hatta abartmadan, hayatının rutinine devam ediyor gibi, gayet mutlu olduğunu gösteren ama ona laf sokmayan, onu hedef almayan paylaşımlar yap.
Sonuç; esas oğlan bir bekler iki bekler bakar ki, yahu bu kız hani beni çok seviyordu, daha kısacık zaman oldu ama beni unuttu galiba. Hımmm ne yapsam acaba yanlış karar mı verdim be yawww diye düşünmeye başlar.
Aradan biraz daha zaman geçer bir bakmışsın sms gelmiş; Nasılsın?
Bundan sonrası sana kalmış canım, ben çok iyiyim ve hayatıma devam ediyorum, sana ihtiyacım yok ve asla peşinden gelmem imajı yaratırsan senin peşine yeniden düşer.
Sözün özü, kendini ağırdan sat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?