Nolur yardım edin korkuyorum?

Ameliyata girmeden önce ben doktora sordum dedimki bole bişeyde Bekareti giderim diye Hayır ben sana garantisini veriyorum kizlik zari içeride oraya müdahale etmiyoruz dedi

Ben de zannetmiyorum hiç ama siz sonuçta öyle ya da böyle ameliyat geçirdiniz, bekaret söz konusu olmasa da mutlaka kontrole gidin. Gitmişken bunu da sorun.

bazen bu hikayeler bu insanlar gerçek mi diye düşünmeden edemiyorum
başka derdiniz mi yoktu okudukça başım döndü kulaklarım çınladı etlerim sızladı yapmayın bunu kendize

Ondan önce olabilirdi tabi ama değil şimdi nişanlın ve evleneceğin adam
Solemek isetmedim çünkü kafasında daha farklı şeyler kurmasını istemedim erkekleri biliyorsunuz herseyden nem kapar lar ve bu konularda bilgisi olmadığı için konuyu farklı yerlere çekmesine cekindim

Geçmiş olsun, allah şifa versin. Bende de benzer bi sorun var, Bi dönem çok kafayı takıyordum. Bu ameliyat olayını araştırmıştım ve karar vermiştim. Benim eşim sıcak bakmadı maalesef, bi de anesteziden korkuyorum, yüzden vazgeçtim. Sizin korkacak bi durumunuz yok, bu ameliyatın bekaret olayıyla en ufak bi ilgisi yok ve doktorunuz garanti vermiş zaten, bekaret durumunu bildiği için özenli davranmıştır. Aklınızda bi soru işareti varsa kontrole gittiğinizde tekrar sorarsınız ama zarın olduğu yerle ameliyat yapılan yer çok farklı yerler. Üstelik kızlık zarı öyle bi şişlikle ödemle bozulacak bi şey değil, merak etmeyin.

Evlilik öncesi ameliyat kararın bana mantıksız gelmedi.

Sonuçta estetik bir problemin var ve evlilik öncesi bunu değiştirmek istemek en doğal hakkın .

Ameliyat hakkında bilgim yok . Gereken bilgiyi (ödemlerin ne zaman ineceğini , ağrının ne kadar sürmesinin normal olduğunu ) dr un zaten belirtmiştir .

Diğer soruna gelince... bir şey olmaz , olmamıştır.

Zar fetisisti beyine soylersin ameliyatta gitti benim zar diye. Yok ille ben zarlisini isterim derse diktirirsin, careler tukenmez.

Dalga gecmiyor insanlar, en azindan ben gecmiyorum. Sadece genc bir kadinin zarina bu kadar anlam yuklemesini, bunun icin saatlerce aglamasini anlamlandiramiyorum.
Ha dersiniz ki benim icin evlilik oncesi cinsellik yasamamak cok onemli, sevgilim icin de onemli, amenna, kendi aranizda anlasmissiniz bitmiş. Ama cinsellik bile yasanmadan, saglik icin gecirilmis bir operasyon nedeniyle, zaten hicbir fonksiyonu olmayan kizlik zarının yirtilmasini bu kadar sorun etmenin mantigi nedir?
Sevgili kisisi ne diyecek? Senin zarin yok ben zarsiz kadin sevmem mi diyecek? Baskasiyla seks yapmis olup olmamandan da bagimsiz olarak ben o zari gormek istiyorum mu diyecek nedir yani?

Yarın dr una bir git istersen

Yapılan işlemle kızlık zarı çok alakasız yerde , estetik açıdan kötü duruyorsa gayette yapılabilir dalga geçilecek bir konu yok , milletin takıldığı benimde aynı şekilde takıldığım kızlık zarına bu denli anlam yüklemeniz oldu da kaza oldu bir şey oldu gitti o zaman ne olacak nişalınız ayrılacak mı?
Doktorunuzla görüşün bunu kimse bilemez ya da internette çeşitli kaynaklara bakın.

Zar fetisisti beyine soylersin ameliyatta gitti benim zar diye. Yok ille ben zarlisini isterim derse diktirirsin, careler tukenmez.
Ya neden konu sahibini rencide edecek dalga geçecek şekilde konuşuyosunuz.sizin için önemli olmayabilir bekaret belliki konu sahibi için önemli.niye bu kadar yadırgıyosunuz anlamadım.

+1

Doktor bekaret gitmedi dediyse gitmemistir. Gitti dediyse de yapacak birsey yok.

Konun kapanmadan yazayım Merve,kizlik zarının bu ameliyat yüzünden bozulmuş olsa bile sen hala bakire olacaksın. Bekaret ancak bir erkekle cinsel birliktelik yaşarsan bozulur.bekarete kelime anlamına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Ve lütfen bunu nisanlinada anlat..hatta bir oğlun olunca onada anlat olurmu?

Ya neden konu sahibini rencide edecek dalga geçecek şekilde konuşuyosunuz.sizin için önemli olmayabilir bekaret belliki konu sahibi için önemli.niye bu kadar yadırgıyosunuz anlamadım.

Onemli olan bekaret zari mi yoksa evlilik oncesi cinsellik yasayip yasamamis olmasi mi? Eger zarsa kolay is dikimi var, kontrole gittiginde 5 dk da hallettirir, Eger cinsellikse zaten yasanmamis, ağlayacak ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…