- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- Konu Sahibi merveguzel
-
Bilmiyor solemedim esTetik bir mudahale olduğu için ondan öncede yaptırabilrdm sonuçtaNişanlın biliyordur inş. Ameliyat olduğunu bide bakire olan biri için ve bunu sorun eden biri için iyi cesaret ameliyat olman
Ondan önce olabilirdi tabi ama değil şimdi nişanlın ve evleneceğin adamBilmiyor solemedim esTetik bir mudahale olduğu için ondan öncede yaptırabilrdm sonuçta
Solemek isetmedim çünkü kafasında daha farklı şeyler kurmasını istemedim erkekleri biliyorsunuz herseyden nem kapar lar ve bu konularda bilgisi olmadığı için konuyu farklı yerlere çekmesine cekindimOndan önce olabilirdi tabi ama değil şimdi nişanlın ve evleneceğin adam
Ee ozman sorun etme.dr bisey olmaz demis zaten.gecmis olsunAmeliyata girmeden önce ben doktora sordum dedimki bole bişeyde Bekareti giderim diye Hayır ben sana garantisini veriyorum kizlik zari içeride oraya müdahale etmiyoruz dedi
Yarın dr una bir git istersenMerhaba arkadaşlar bugün ameliyatının 3 günü ve inanılmaz derecede ağrı var ve yuruyeniyorum pisi olmuş gibi bacaklarını kapatamiyorum Ödem desen fazlasila boncuk gibi sislikler var ve deligimin orda iki adet şişlik var deligin kapatıyor korkuyorum bakireyim bir zarar gelir diye allah rizari için yardım edin bu korkula nasıl durak bilmiyorum?
Ya neden konu sahibini rencide edecek dalga geçecek şekilde konuşuyosunuz.sizin için önemli olmayabilir bekaret belliki konu sahibi için önemli.niye bu kadar yadırgıyosunuz anlamadım.Zar fetisisti beyine soylersin ameliyatta gitti benim zar diye. Yok ille ben zarlisini isterim derse diktirirsin, careler tukenmez.
+1Dalga gecmiyor insanlar, en azindan ben gecmiyorum. Sadece genc bir kadinin zarina bu kadar anlam yuklemesini, bunun icin saatlerce aglamasini anlamlandiramiyorum.
Ha dersiniz ki benim icin evlilik oncesi cinsellik yasamamak cok onemli, sevgilim icin de onemli, amenna, kendi aranizda anlasmissiniz bitmiş. Ama cinsellik bile yasanmadan, saglik icin gecirilmis bir operasyon nedeniyle, zaten hicbir fonksiyonu olmayan kizlik zarının yirtilmasini bu kadar sorun etmenin mantigi nedir?
Sevgili kisisi ne diyecek? Senin zarin yok ben zarsiz kadin sevmem mi diyecek? Baskasiyla seks yapmis olup olmamandan da bagimsiz olarak ben o zari gormek istiyorum mu diyecek nedir yani?
Ya neden konu sahibini rencide edecek dalga geçecek şekilde konuşuyosunuz.sizin için önemli olmayabilir bekaret belliki konu sahibi için önemli.niye bu kadar yadırgıyosunuz anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?