- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi merveguzel
-
Ama konu sahibi nişanlısına söylememiş ameliyat olduğunu.o yüzden önemli demekki.zaten zar öyle kolay bozulacak bişey değil.Onemli olan bekaret zari mi yoksa evlilik oncesi cinsellik yasayip yasamamis olmasi mi? Eger zarsa kolay is dikimi var, kontrole gittiginde 5 dk da hallettirir, Eger cinsellikse zaten yasanmamis, ağlayacak ne var bunda?
Haklısınız, söylememekle iyi yapmışsınız, maalesef toplum bazı tabuları aşamadı, doktorunuz bir zarar gelmediğinin garantisini verdiyse korkmayın, sanırım ameliyat sonrası rutin bir kontrole gideceksinizdir, o zaman yeniden doktorunuzla görüşür sağlıklı bir bilgi alırsınız.Solemek isetmedim çünkü kafasında daha farklı şeyler kurmasını istemedim erkekleri biliyorsunuz herseyden nem kapar lar ve bu konularda bilgisi olmadığı için konuyu farklı yerlere çekmesine cekindim
Allah senden bin kere razi olsun insanları genel vicdanina bırakıyorum ben hassas olduğum konuyu neden burda açıyorum rahatlayim diye günüm cogunu zaten ağlayarak ve korkarak üzülerek geçiriyorum .
Ilk olarak gecmis olsun. Bence burada kimse yardim edemez Doktora görünmen lazim. Bence kendini bu kadar harap etmen cok üzücü. Dügün gecesi eyvah kan gelmeyecek korkusuyla yasamak ve evlenecegin adamin sana "güvenmemesi" üzücü. Ayrica herkeske ilk seferinde kan gelmiyor. Doktora gitmeni tavsiye ederim.Allah senden bin kere razi olsun insanları genel vicdanina bırakıyorum ben hassas olduğum konuyu neden burda açıyorum rahatlayim diye günüm cogunu zaten ağlayarak ve korkarak üzülerek geçiriyorum .
cok gecmıs olsun ama ne amelıyatı oldun kı ödem olduMerhaba arkadaşlar bugün ameliyatının 3 günü ve inanılmaz derecede ağrı var ve yuruyeniyorum pisi olmuş gibi bacaklarını kapatamiyorum Ödem desen fazlasila boncuk gibi sislikler var ve deligimin orda iki adet şişlik var deligin kapatıyor korkuyorum bakireyim bir zarar gelir diye allah rizari için yardım edin bu korkula nasıl durak bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?