- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 98
- Konu Sahibi merveguzel
-
Çok sağol labioplasti ameliyati oldum 4 ay sonra evlenicem çok korkuyorumGeçmiş olsun canım
Ne ameliyatı oldun bilmiyorum...
Ama kizligina birsey olmaz...
Şişlikler buna ne zarar verebilir ki..
Cok geçmiş olsun..
Krem sür..
İşte ne biliyim o deliler kapandı ya olurda baskı olupta kaybederek diye korkuyorum hayatımBekaretin niye zarar görsün ki kolay değil öyle . Geçmiş olsun
O bakirelige ameliyati değilki dudaklarım çok büyüktü sarkikti koku yapiyordu kaşıntı yapıyordu ve pantalonuma sikisiyordu o yuzdenBakiresin labioplasti ameliyatına neden gerek duydun ?
Hayatım mı?Facemisinİşte ne biliyim o deliler kapandı ya olurda baskı olupta kaybederek diye korkuyorum hayatım
Hayır ya korkma =)İşte ne biliyim o deliler kapandı ya olurda baskı olupta kaybederek diye korkuyorum hayatım
Korkuyorum işte sanki kizlik zari herkes 2 cm içerde diyor 2 cm de çok büyük bir mesafe değil sonuçta şişlik nedeniyle yirtilir diye korkuyorum isteBekaretin niye zarar görsün ki kolay değil öyle . Geçmiş olsun
Yuruyemiyorum yataklar birlestim resmen:)Hayır ya korkma =)
Ne ameliyatı olduğunu biliyorum genelde doğumdan sonra tercih edildiği için sordum. Geçmiş olsun. Dışarıdan yapılan bi müdahale bekareti etkilemezO bakirelige ameliyati değilki dudaklarım çok büyüktü sarkikti koku yapiyordu kaşıntı yapıyordu ve pantalonuma sikisiyordu o yuzden
Doktoruna sor canım ama seni bu konudaKorkuyorum işte sanki kizlik zari herkes 2 cm içerde diyor 2 cm de çok büyük bir mesafe değil sonuçta şişlik nedeniyle yirtilir diye korkuyorum iste
Çok teşekür ederim acikcasi bir cesaretle gitdim yaptırdım sonra ağrılarına sonra pişman oldumNe ameliyatı olduğunu biliyorum genelde doğumdan sonra tercih edildiği için sordum. Geçmiş olsun. Dışarıdan yapılan bi müdahale bekareti etkilemez
Sordum ilk girerken dedimki kesinlikle zarar gelmesini istemiyorum 4 ay sonra evlenicem ve bu durumu açıklanan mümkün olmaz dedim oda onun garantisini ben sana veriyorum bakirelige ni etkilemez dedi açıkçasıDoktoruna sor canım ama seni bu konuda
Rahatlatmistir doktorun...
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?