Nolur yardım edin korkuyorum?

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Merhaba arkadaşlar bugün ameliyatının 3 günü ve inanılmaz derecede ağrı var ve yuruyeniyorum pisi olmuş gibi bacaklarını kapatamiyorum Ödem desen fazlasila boncuk gibi sislikler var ve deligimin orda iki adet şişlik var deligin kapatıyor korkuyorum bakireyim bir zarar gelir diye allah rizari için yardım edin bu korkula nasıl durak bilmiyorum?

Geçmiş olsun canım
Ne ameliyatı oldun bilmiyorum...
Ama kizligina birsey olmaz...
Şişlikler buna ne zarar verebilir ki..
Cok geçmiş olsun..
Krem sür..

Bekaretin niye zarar görsün ki kolay değil öyle . Geçmiş olsun

O bakirelige ameliyati değilki dudaklarım çok büyüktü sarkikti koku yapiyordu kaşıntı yapıyordu ve pantalonuma sikisiyordu o yuzden
Ne ameliyatı olduğunu biliyorum genelde doğumdan sonra tercih edildiği için sordum. Geçmiş olsun. Dışarıdan yapılan bi müdahale bekareti etkilemez

Korkuyorum işte sanki kizlik zari herkes 2 cm içerde diyor 2 cm de çok büyük bir mesafe değil sonuçta şişlik nedeniyle yirtilir diye korkuyorum iste
Doktoruna sor canım ama seni bu konuda
Rahatlatmistir doktorun...
Geçmiş olsun

Koku kaşıntı mantardandır dudakların büyük olmasıyla ne alaka?
Ayrıca kızlığına birşey olmaz, keşke vajina cinsellik ile ilgili bilgilenip öyle estetik ve evlilik işlerine adım atılsa.

Doktorun sana gerekli bilgileri vermiş olmalı ..Böyle bir ameliyatı olduğuna göre bilgi de edinmiş olmalısın.Bizim sana verebileceğimiz bir tavsiye olması çok zor .Ancak bu ameliyatı olmuş olanlardan yardım alabilirsin .

Doktoruna sor canım ama seni bu konuda
Rahatlatmistir doktorun...
Geçmiş olsun
Sordum ilk girerken dedimki kesinlikle zarar gelmesini istemiyorum 4 ay sonra evlenicem ve bu durumu açıklanan mümkün olmaz dedim oda onun garantisini ben sana veriyorum bakirelige ni etkilemez dedi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…