- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi merveguzel
-
Tatlım benim bütün gün aglayacagina neden doktorun ile konuşup bilgi almadın?neden buraya konu açıyorsun?En doğru bilgiyi doktor verir gerekirse muayene eder sende rahatlarsın..Allah senden bin kere razi olsun insanları genel vicdanina bırakıyorum ben hassas olduğum konuyu neden burda açıyorum rahatlayim diye günüm cogunu zaten ağlayarak ve korkarak üzülerek geçiriyorum .
Sevgilin ya da nişanlın bu konuda hassas ise bu riske girmemeliydin hiç evlendğimde neredeyse bi hafta kn glmedi eşimde hiç sormadı o hafta içerisinde ama çok takıntılıysa ameliyatta olduğuna inanmazBir erkekle bir ilişki yaşayıp bekartin kaybolması ve bunu esine yalan solemen farklı bişi birde rahatsizligin ve goruntusunden hosnutsuzlugun için yapılan bir müdahale sırasında giden kizlik farklı bişi ha benim korkum zaten neden olduğu belli olurda giderse korkusu çünkü bir insanla bir ilişki yasamayip bole durduk yere giderse çok üzülürüm bakire olmayan insanları yadirgamiyorum bazı erkekler bunu sorun bile etmiyorlar ama benim evlencgm insan çok hassas bu konuda ve bend onu seviyorum elimden başka bişi gelmiyor
Tatlım burası ne bugunki dalga gecicegimiz konu yerimi her insanın her konuda bilgisi olamiyor evet ben doktoruma görüştüm ama vajinanin anotamisini bilemiyorum vekorkuyorum bunu paylaşıyorum ve benden daha iyi bilenlerden fikir istiyorum .aman gerçekten ugrasamiycam dalga geçmek için yazan lütfen yazmasını bu konuda çok hassasimTatlım benim bütün gün aglayacagina neden doktorun ile konuşup bilgi almadın?neden buraya konu açıyorsun?En doğru bilgiyi doktor verir gerekirse muayene eder sende rahatlarsın..
Sonrada burdakilere kızıyorsun kim ne bilsin ki durumunu...
Baloncuk nedir ?
Sen demişsin şişlik boncuk ben de baloncuk dedim. İçeri kaçtıysa gitti zar.Ödem desen fazlasila boncuk gibi sislikler var ve deligimin orda iki adet şişlik var deligin kapatıyor korkuyorum bakireyim bir zarar gelir diye allah rizari için yardım edin bu korkula nasıl durak bilmiyorum?
Dalga geçen kim?sana yapman gerekeni söylüyorum bu konuda sana dokt9run yardım edebilir en iyi şekilde değilmi tatlım?)Tatlım burası ne bugunki dalga gecicegimiz konu yerimi her insanın her konuda bilgisi olamiyor evet ben doktoruma görüştüm ama vajinanin anotamisini bilemiyorum vekorkuyorum bunu paylaşıyorum ve benden daha iyi bilenlerden fikir istiyorum .aman gerçekten ugrasamiycam dalga geçmek için yazan lütfen yazmasını bu konuda çok hassasim
Ego tatmini yapiyolar heralde tuhaf yani :)Canım bence hiç bir sıkıntı olmaz üzme kendini. Neden bilmiyorum ama burda bazı insanlar yeni üyelere karşı bi espri yapma yada fakelikle suçlama modunda
Oncelikle böyle güzel niyetli ve edelim insanların olmasına sevindim. Ameliyat olalı 4 gun oldu ameliyat ücreti normal olarak 2 bin civarı ama doktora göre değişiyor bu fiyat ben bashekime yaptidim 1 bin tl masrafı oldu lokal anestezi yapıldı yani sadete ameliyat olan bölge uyusturuldu . Sonra fazlalıkları kesip dikiş atdi lar suan odemi ve ağrıları var sis ameliyat çok kolay geçiyor ama sonrası biraz sabır isi bünyeye göre değişiyor 3 gun sonra is hayatına dönen de var benim gibi hala yatanda varAynen konunuzu ilgili yere taşıtın. Bence faydalı konu ama geçmiş olsun ameliyatınız zor muydu? Merak etmeyin özellikle ülkemizde jinekologlar bekaret konusunda çok hassas çok fazla sorun yaşanabileceği için, zarar verecek olsaydı bu ameliyat yapılmazdı size bekarken veya başka bir sağlık sorununa yol açacak olsaydı. Bölge ameliyattan dolayı tahriş olmuştur temiz tutmaya gayret edin mikrop kapmayın. Şimdi nasılsınız? Toplamda kaç günü alıyor ve devlet hastanelerinde yapılıyor mu estetik cerrahi olarak mı geçiyor ben de bilgilenmek istedim.
Dar bir pantolon giydiği zaman o beni rahatsız ediyor çünkü sarkiktiPantolunana nasil sikisiyor ya kilot giymiyormusun erkek seyimi bu fermaurana takilsn sacma geldi bana konu bayan olan herkes te kasinti koku bazi donemlerde olur usuttugun zman akinti la birlikte kasimti da oluyor bi kac gunluk abartmissin ya da bizle mi dalga gecion anlamayamadm
Evet teşekür ederim sizede biran önce şu odem geçse zaten direk muane olucam ve içimi bu konuda rahatlaticamBen neden dalga geçildi hiç anlamadım. Bu sadece estetik bi kusur değil, cinsel ilişki esnasında da sorun yaratan bi durum. Bizzat ben yaşıyorum.
Bence siz bu konuyu ilgili yere taşıtın.
Oncelikle böyle güzel niyetli ve edelim insanların olmasına sevindim. Ameliyat olalı 4 gun oldu ameliyat ücreti normal olarak 2 bin civarı ama doktora göre değişiyor bu fiyat ben bashekime yaptidim 1 bin tl masrafı oldu lokal anestezi yapıldı yani sadete ameliyat olan bölge uyusturuldu . Sonra fazlalıkları kesip dikiş atdi lar suan odemi ve ağrıları var sis ameliyat çok kolay geçiyor ama sonrası biraz sabır isi bünyeye göre değişiyor 3 gun sonra is hayatına dönen de var benim gibi hala yatanda var
Sen korkma hiçbir şey olmaz. Çok bir korkun varsa kontrole git doktoruna da çekinmeden sor sonuçta resmiyette bekarsın bunu sorgulamanı garip karşılamaz bu ameliyat bekarete zarar verir mi şeklinde ve bilgi iste, gerekirse kontrol eder için rahat eder. Bekareti bu kadar önemsemenizi doğru bulmasam da kişisel olarak sorununuz basit, cevabını alabilirsiniz. En kısa zamanda kontrole gidin bence. Verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?