- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Türk kadınına bunu öğretebilsek keşke.Gerçi sadece damızlık muamelesi gördüğümüz bu ülkede gözümüzü kapamamız normal.nasıl yani
insan olmak
kadın olmak
eş olmak
evlat olmak
dost olmak
kariyer sahibi olmak
mutlu olmak
bunlar da var hayatta
:/
Damizlik mi ?Türk kadınına bunu öğretebilsek keşke.Gerçi sadece damızlık muamelesi gördüğümüz bu ülkede gözümüzü kapamamız normal.
Evet.Bu toplumda tek görevimiz çocuk doğurmak.Damizlik mi ?
Neden oyle diyorsunuz anne olmak bu kadar mi berbat bisey sizce ?Evet.Bu toplumda tek görevimiz çocuk doğurmak.
Anne olmayı damızlık olarak görüyorsunuz ne yazık..üstelik hamilesiniz.Türk kadınına bunu öğretebilsek keşke.Gerçi sadece damızlık muamelesi gördüğümüz bu ülkede gözümüzü kapamamız normal.
Şu an çocuğum olmuyor ama ben sizden daha anneyim biliyor musunuz?Evet.Bu toplumda tek görevimiz çocuk doğurmak.
Alakası yok.Sadece anne değilsek insan olmaya değmezmişiz gibi muamele görüyoruz.Hayata sadece bunun için gelmişiz gibi habire aklımıza bu işleniyor.Annelik tabi ki berbat bişey değil niye olsun?Neden oyle diyorsunuz anne olmak bu kadar mi berbat bisey sizce ?
Siz objektif bakamıyosunuz.Konuyu başka yerlere çekiyosunuz.Anne olmayı damızlık olarak görüyorsunuz ne yazık..üstelik hamilesiniz.
Tabii ki de değilsiniz.Toplumun algısını yansıtıp gerçeği söyledim diye benden daha fazla anne olamazsınız.Ben çocuğumu seviyorum.Doğunca ona her türlü maddi manevi imkanımı sunup elimden geleni yapıcam.Yanında olup elinden tutucam.Anlamadım,çocuğumu sokağa atmadıkça benden daha iyi anne olamazsınız doğurmadan.Şu an çocuğum olmuyor ama ben sizden daha anneyim biliyor musunuz?
Canim bazen icin gider ama doguramazsinTabii ki de değilsiniz.Toplumun algısını yansıtıp gerçeği söyledim diye benden daha fazla anne olamazsınız.Ben çocuğumu seviyorum.Doğunca ona her türlü maddi manevi imkanımı sunup elimden geleni yapıcam.Yanında olup elinden tutucam.Anlamadım,çocuğumu sokağa atmadıkça benden daha iyi anne olamazsınız doğurmadan.
Demek istediğim şuydu,mesela daha nişan takılır başlarlar e evlenince çok bekleme hemen doğur,buna bi kardeş yap,iki kızın/oğlun oldu bi de diğer cinsten olsun bi daha doğur,olsun olsun çok doğur çocuk berekettir,bol bol doğur.İnsan evladı doğuyor halbuki bi ismi kişiliği sorumluluğu var bu işin.Biz hayvan mıyız ki doğurunca onu unutup kendi yolumuza bakalım?O yüzden damızlık mıyız diyorum çünkü daha karnı burnunda gelinlere çocuk çocuk çocuk diye yükleniyorlar.Yahu doğurmak bu kadar kolay mı?Canim bazen icin gider ama doguramazsin
Elbette kolay degil ama baskalari istiyor diyede kimse dogurmuyot eskidenmis o gencler artik he her deyip kendi bildigini yapiyor yani hem cogalmak iyidir bence tek cocukla kalmak da tercih meselesi dogurmamak da fazla dogum yapmak daDemek istediğim şuydu,mesela daha nişan takılır başlarlar e evlenince çok bekleme hemen doğur,buna bi kardeş yap,iki kızın/oğlun oldu bi de diğer cinsten olsun bi daha doğur,olsun olsun çok doğur çocuk berekettir,bol bol doğur.İnsan evladı doğuyor halbuki bi ismi kişiliği sorumluluğu var bu işin.Biz hayvan mıyız ki doğurunca onu unutup kendi yolumuza bakalım?O yüzden damızlık mıyız diyorum çünkü daha karnı burnunda gelinlere çocuk çocuk çocuk diye yükleniyorlar.Yahu doğurmak bu kadar kolay mı?
Hm anladımSürekli kullanıldığında zararlı evet. Zaten acil durumlar için üretilmiş yani bir korunma yöntemi değil. Kaza ile bu şekilde pre. yırtılması olur, hap almayı unutmuş olabilirsin adını almak istemiyorum ama cinsel istismar gibi durumlar için üretilmiş.
Direkt va..j.n içine temas ettirdiğimiz sudan bahsediyorumvaj..al duş diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?