- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Allah dedirtmesin.. "keşke çocuğum olsaydı da bunlardan vazgeçseydim" demediğiniz için beni anlayamazsınızben bunu kadının kendine haksızlık yapması olarak görüyorum.Köyden çıkmanızla okumanızla anne olamamanızın ne alakası var ki? Ben de eğitim ve kariyer konusunda sizin durumunuzdayım ve keşke çocuğum olsaydı da bunlardan vazgeçseydim demedim hi.ç
Fakat ertesi gün hapı bana pek sağlıklı bir fikir gibi gelmedi düşününce, sözlenmiş bir yumurtayı düşürüyor ? Önceden korunmak ile sonradan o hapı almak farklı şeyler
Eğer hamile değilsem spiral taktırmayı düşünüyorum zaten kesin çözüm bende bu stresden kurtulurum inşallahartık ertesi gün hapının ne olduğunu biliyosunuz,böyle durumlarda eczaneye gider ve bi tane alır içersiniz.bebek daha yaşını doldurmadan hamile kalıp yavrunun hakkına girmezsiniz.
:) herkesin içgüdüsü aynı değil,o yüzden anlardım. İnşallah en kısa zamanda bi çocuğunuz olur.Allah dedirtmesin.. "keşke çocuğum olsaydı da bunlardan vazgeçseydim" demediğiniz için beni anlayamazsınız
spiralin kayma riski çok yüksekmiş.Bence aylık ya da 3 aylık iğneleri deneyin ben doğum kontrol hapı ve prezervatifle hamile kaldım artık çok pimpirikliyim aylık iğne +prezervatife geçicem doğumdan sonra.Eğer hamile değilsem spiral taktırmayı düşünüyorum zaten kesin çözüm bende bu stresden kurtulurum inşallah
Ben yaptırıyorum çok memnunumAylik igne var mis galiba onun zarari varmi ki
bende baslayacam şu lüphe yok olsun bebek varmı yokmu bilmiyorum suan ama şüphe varken de yaptırmak istemiyorumBen yaptırıyorum çok memnunum
Hem doğum kontrol hapı,hem de prezervatif kullandığınız halde mi hamile kaldınız. Aman Allah'ım eee ne kaldı geriye :) Korktum ya.spiralin kayma riski çok yüksekmiş.Bence aylık ya da 3 aylık iğneleri deneyin ben doğum kontrol hapı ve prezervatifle hamile kaldım artık çok pimpirikliyim aylık iğne +prezervatife geçicem doğumdan sonra.
prezervatifle hamile kalan bi kaç tanıdıgım varHem doğum kontrol hapı,hem de prezervatif kullandığınız halde mi hamile kaldınız. Aman Allah'ım eee ne kaldı geriye :) Korktum ya.
Hani tek korunma yöntemiyle hamile kalanları biliyorum da çift korunma yöntemiyle ilk kez duydum. Ben de kolay hamile kalan kişilerdenim. O yüzden doğumdan sonra en etkili olan neyse onları araştırıyorum şu sıralar.prezervatifle hamile kalan bi kaç tanıdıgım var
Hani tek korunma yöntemiyle hamile kalanları biliyorum da çift korunma yöntemiyle ilk kez duydum. Ben de kolay hamile kalan kişilerdenim. O yüzden doğumdan sonra en etkili olan neyse onları araştırıyorum şu sıralar.
Hal böyleyse en etkilisi beton döktürmek galiba
Sormayın. :) öğrendiğimde 6 haftalık mıydı neydi,nasıl alışcam etcem napcam ben derken 17.haftaya gircez kızım oluyor :) çok pimpirikliyim artık bu konuda,dedikleri gibi büyük ihtimalle bazen içmeyi unuttum hapı hiçbişey hatırlamıyorum.Hem doğum kontrol hapı,hem de prezervatif kullandığınız halde mi hamile kaldınız. Aman Allah'ım eee ne kaldı geriye :) Korktum ya.
siz 5-6 tane doğurmaya niyetlisiniz sanırımya biz eşimle ilk 6 ay hiç korunmadık haftada 2 bazen ayda 1 2 defa ilişkiye giriyorduk sonra 6. ayda hiç aklımızda yokken hamile kaldım dogum yaptım tam 2 yıl korunmadık ilac ta kullanmadım 2 yıl sonra yine hamile kaldım oglum oldu şimdide geriçekme yöntemiyle korunuyoruz eşim prezervatif nadir kullanıyor 29 aydır hamile kalmadım ama geçen olanlar oldu
dr um korunmama izin vermedi romatizmam ve alerjim var eşimde prezervatifi sevmiyorsiz 5-6 tane doğurmaya niyetlisiniz sanırım,neden korunmuyosunuz?
2. dogumum sezeryandıdr um korunmama izin vermedi romatizmam ve alerjim var eşimde prezervatifi sevmiyor
sevmiyo ama böyle bir sürü çocuk olur, maddi manevi külfet.her bir doğum yönetimini mi yasakladıdr um korunmama izin vermedi romatizmam ve alerjim var eşimde prezervatifi sevmiyor
nasıl yaniİnşallah canım. Eğer bir tane olursa, hiç korunmayacağım. Arka arkaya doğuracağım. Çalışmak istemiyorum. Çok samimiyim. Anne olamadıktan sonra... başbakan olsa ne fayda.
sen onu gel de yüreğime anlatnasıl yani
insan olmak
kadın olmak
eş olmak
evlat olmak
dost olmak
kariyer sahibi olmak
mutlu olmak
bunlar da var hayatta
:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?