Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Allah dedirtmesin.. "keşke çocuğum olsaydı da bunlardan vazgeçseydim" demediğiniz için beni anlayamazsınız

Fakat ertesi gün hapı bana pek sağlıklı bir fikir gibi gelmedi düşününce, sözlenmiş bir yumurtayı düşürüyor ? Önceden korunmak ile sonradan o hapı almak farklı şeyler

Sürekli kullanıldığında zararlı evet. Zaten acil durumlar için üretilmiş yani bir korunma yöntemi değil. Kaza ile bu şekilde pre. yırtılması olur, hap almayı unutmuş olabilirsin adını almak istemiyorum ama cinsel istismar gibi durumlar için üretilmiş.

Eğer hamile değilsem spiral taktırmayı düşünüyorum zaten kesin çözüm bende bu stresden kurtulurum inşallah
spiralin kayma riski çok yüksekmiş.Bence aylık ya da 3 aylık iğneleri deneyin ben doğum kontrol hapı ve prezervatifle hamile kaldım artık çok pimpirikliyim aylık iğne +prezervatife geçicem doğumdan sonra.

spiralin kayma riski çok yüksekmiş.Bence aylık ya da 3 aylık iğneleri deneyin ben doğum kontrol hapı ve prezervatifle hamile kaldım artık çok pimpirikliyim aylık iğne +prezervatife geçicem doğumdan sonra.
Hem doğum kontrol hapı,hem de prezervatif kullandığınız halde mi hamile kaldınız. Aman Allah'ım eee ne kaldı geriye :) Korktum ya.

O bebeğin Dünyada nasibi varsa her şekilde dünyaya gelir ve buna hiçbir şekilde engel olunmaz. Allah analı babalı büyütsün. Bence bu duruma sevinmeniz gerek, çoğu kişi çocuk sahibi olamıyor

prezervatifle hamile kalan bi kaç tanıdıgım var
Hani tek korunma yöntemiyle hamile kalanları biliyorum da çift korunma yöntemiyle ilk kez duydum. Ben de kolay hamile kalan kişilerdenim. O yüzden doğumdan sonra en etkili olan neyse onları araştırıyorum şu sıralar.
Hal böyleyse en etkilisi beton döktürmek galiba

ya biz eşimle ilk 6 ay hiç korunmadık haftada 2 bazen ayda 1 2 defa ilişkiye giriyorduk sonra 6. ayda hiç aklımızda yokken hamile kaldım dogum yaptım tam 2 yıl korunmadık ilac ta kullanmadım 2 yıl sonra yine hamile kaldım oglum oldu şimdide geriçekme yöntemiyle korunuyoruz eşim prezervatif nadir kullanıyor 29 aydır hamile kalmadım ama geçen olanlar oldu

Hem doğum kontrol hapı,hem de prezervatif kullandığınız halde mi hamile kaldınız. Aman Allah'ım eee ne kaldı geriye :) Korktum ya.
Sormayın. :) öğrendiğimde 6 haftalık mıydı neydi,nasıl alışcam etcem napcam ben derken 17.haftaya gircez kızım oluyor :) çok pimpirikliyim artık bu konuda,dedikleri gibi büyük ihtimalle bazen içmeyi unuttum hapı hiçbişey hatırlamıyorum.

siz 5-6 tane doğurmaya niyetlisiniz sanırım ,neden korunmuyosunuz?

Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez,olursa olsun ne güzel, biraz zahmet li olur ama beraber büyürler,,,iyi düşün,iyi olsun,belkide hamile değilsin

İnşallah canım. Eğer bir tane olursa, hiç korunmayacağım. Arka arkaya doğuracağım . Çalışmak istemiyorum. Çok samimiyim. Anne olamadıktan sonra... başbakan olsa ne fayda.
nasıl yani
insan olmak
kadın olmak
eş olmak
evlat olmak
dost olmak
kariyer sahibi olmak
mutlu olmak

bunlar da var hayatta
:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…