- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 41
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
6 ay boyunca hastanede yatıp sadece serumla beslenmek gibi şeyler
Su bilemi :OTabi ya su dışındaki herşey çoğu bünyede mantar yapıyor
Hatta direkt su bile
madem bebek emmiyor ertesü günü hapı alabilirsiniz hemen ertesi günü alınmasa da etkisi oluyor.. adet düzeninizi bozabiri biraz sadece.. bi kadın doğuma da gidebilrsiniz.. sakin olun bas ağrısı ve mide mulantısı gebelikle alakalı olamaz bu zamanda psikolojik yada hasta olmusunuzdur.. sakin olunOff çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa
normal flaora denilen cildin butunluğuu sağlayan yapıyı bozdugu için mantar gibi hastalıklara acık hale getiriyor sabunlar felan özzellikle vajen gibi hassas bölgelerde.. mesela antibakteriyel sabunlarla cok el yıkarsanız sürekli kurumaya ve yara olmaya baslar..Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/
Rabbim nasip etsin ins hastane yolu bana farz gibi olduBende bir zamanlar çocuğum olsun diye yırtındım çok şükür oldu inşallah sizinde olur
Direkt va..j.n içine temas ettirdiğimiz sudan bahsediyorumSu bilemi :O
Yuh devenin hale pabucu...
Pis pis mi gezelim neyle yikayacaz?
Off çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa
Öyle bir başlık atmışsın ki...Senin yerinde olmak için tüm kariyerimi feda etmeye hazırım. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okudum; çok saygın bir işim var ama anne olamıyorum ne fayda...Şu an geriye dön deseler, bir fırsat verseler...köyümden çıkıp gelmezdim buralara; okumazdım; çalışmazdım...boyumca çocuğum olurdu. Sen korunurken hamile kalmışsın ben ise spermler yumurtayı döllesin diye neredeyse amuda kalkacağım..Her çocuk kısmetiyle gelir unutma. Beraber büyüyüp giderler. Lütfen Rabbine şükret.Off çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Umarım rabbim sana hayırlı bir evlat nasip ederÖyle bir başlık atmışsın ki...Senin yerinde olmak için tüm kariyerimi feda etmeye hazırım. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okudum; çok saygın bir işim var ama anne olamıyorum ne fayda...Şu an geriye dön deseler, bir fırsat verseler...köyümden çıkıp gelmezdim buralara; okumazdım; çalışmazdım...boyumca çocuğum olurdu. Sen korunurken hamile kalmışsın ben ise spermler yumurtayı döllesin diye neredeyse amuda kalkacağım..Her çocuk kısmetiyle gelir unutma. Beraber büyüyüp giderler. Lütfen Rabbine şükret.
İnşallah canım. Eğer bir tane olursa, hiç korunmayacağım. Arka arkaya doğuracağımUmarım rabbim sana hayırlı bir evlat nasip eder
ben bunu kadının kendine haksızlık yapması olarak görüyorum.Köyden çıkmanızla okumanızla anne olamamanızın ne alakası var ki? Ben de eğitim ve kariyer konusunda sizin durumunuzdayım ve keşke çocuğum olsaydı da bunlardan vazgeçseydim demedim hi.çİnşallah canım. Eğer bir tane olursa, hiç korunmayacağım. Arka arkaya doğuracağım. Çalışmak istemiyorum. Çok samimiyim. Anne olamadıktan sonra... başbakan olsa ne fayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?