Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

arkadaşın biri demiş 2 aylıkken yada 3 aylıkken bulantı vb şeyler başlar bence bi dr a görünün başka bir durumda olabilir.Hem her hamilelik aynı geçmez canım hamile olduğun bile kesin değilken bence boşa evham yapıyorsun bebeğinle ilgilen yat dinlen boşver evhamı

Bence kk üyeleri bdv de çok ütobik konular gördükleri için konu sahibine yükleniyorlar .. Bu konu da gayet konu sahibini korkutacak telaşlanduracak bir konu olabir
3 aylık çocuğu var sezerysn doğum hamilelikte 6 ay hastanede yatış ve şuan hamile kalma riski .. Bence de zor bir durum
Allah yardımcınız olsun.. Rabbim vaktinde versin inş

Zaten yorumlarda söylenmişti bu hak duymuştum ilişkiden sonraki 48 saat içinde alıyor hamile kalmiyon sanki vardı öyle bisey

madem bebek emmiyor ertesü günü hapı alabilirsiniz hemen ertesi günü alınmasa da etkisi oluyor.. adet düzeninizi bozabiri biraz sadece.. bi kadın doğuma da gidebilrsiniz.. sakin olun bas ağrısı ve mide mulantısı gebelikle alakalı olamaz bu zamanda psikolojik yada hasta olmusunuzdur.. sakin olun

Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/
normal flaora denilen cildin butunluğuu sağlayan yapıyı bozdugu için mantar gibi hastalıklara acık hale getiriyor sabunlar felan özzellikle vajen gibi hassas bölgelerde.. mesela antibakteriyel sabunlarla cok el yıkarsanız sürekli kurumaya ve yara olmaya baslar..

Ben şunu anlamadım yahu ilişkiden birkaç gün sonra hemen başağrısı mide bulantısı nasıl başlar Allah aşkına bu belirtilerin olması için önce regl gününüzün gelip geçmesi gerekir ki o zaman bile tam anlamıyla başlamaz. o mide bulantıları ondan değil ayrıca nasıl yırtılmış onu da anlamadım bunlar baya testlerden geçiyorlar ve öyle yumuşak bir yapıya sahip değil ki. Zannetmem hamile kalacağınızı ama ertesi gün hapı alın.

Fakat ertesi gün hapı bana pek sağlıklı bir fikir gibi gelmedi düşününce, sözlenmiş bir yumurtayı düşürüyor ? Önceden korunmak ile sonradan o hapı almak farklı şeyler

Benim basimdan gecti valla cnm cok dikkat et benmde oglum mamayla besleniyodu 40im cikti adet oldum sonra hamile kalmisim kaza ile sok olmustum 2.oglumuda dogurdum 40im cikti smdi hastaneye gidiyorum hatta implanon taktirmaya 3.bi cocugu bünyem pskljim kaldiramaz heralde allah yardmcn olsn cok dikkat et

Öyle bir başlık atmışsın ki...Senin yerinde olmak için tüm kariyerimi feda etmeye hazırım. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okudum; çok saygın bir işim var ama anne olamıyorum ne fayda...Şu an geriye dön deseler, bir fırsat verseler...köyümden çıkıp gelmezdim buralara; okumazdım; çalışmazdım...boyumca çocuğum olurdu. Sen korunurken hamile kalmışsın ben ise spermler yumurtayı döllesin diye neredeyse amuda kalkacağım..Her çocuk kısmetiyle gelir unutma. Beraber büyüyüp giderler. Lütfen Rabbine şükret.

Umarım rabbim sana hayırlı bir evlat nasip eder

İnşallah canım. Eğer bir tane olursa, hiç korunmayacağım. Arka arkaya doğuracağım . Çalışmak istemiyorum. Çok samimiyim. Anne olamadıktan sonra... başbakan olsa ne fayda.
ben bunu kadının kendine haksızlık yapması olarak görüyorum.Köyden çıkmanızla okumanızla anne olamamanızın ne alakası var ki? Ben de eğitim ve kariyer konusunda sizin durumunuzdayım ve keşke çocuğum olsaydı da bunlardan vazgeçseydim demedim hi.ç

artık ertesi gün hapının ne olduğunu biliyosunuz,böyle durumlarda eczaneye gider ve bi tane alır içersiniz.bebek daha yaşını doldurmadan hamile kalıp yavrunun hakkına girmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…